- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.101
ay jeloooo çok uyguna almışsınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah... inşallah bende bizde düşünene kadar burdada ikea açılır miracle ve bende alırız. sallanan koltuk kesinlikle bende almak istiyorum, hatta taa ev esşyaları bakarken ben t.mallde çok güzel bi tane beğenmiştim eşim alsak mı dedi evde koyacak yer olmadığı için almadık ama dedik bebek olursa onun odasına alırız bitane, emzirirken falan kucağımda uyur sallanırken :96: ama bizim baktığımız tek bir sallanan sandalye 1000 küsürdü
şu dediğiniz bebeklehayat sitesine bende baktım baya inceledim neler neler çıkmış öyle şaşırdım, bebek odasına kocaman bi dolap almışlar 3 kapılı beyaz, önce ne kadar büyük dedim ama sonra yazmış, bir bölmesine evdeki fazla nevresim yorgan vs.leri koyuyorlarmış, bir bölmesinde bebeğin eşyaları bir bölmesindede bebek bezleri yedekler vs varmış, çok mantıklı geldi. hem ilerdede kullanabilir beyaz olduğu için okula giderken bile kullanır yani bence. evde fazla dolap her zaman işe yarar :))
birde şu bumbo bebek koltuğuna bayıldım, unutmazsam bende almak isterim inşallah. baya rahat etmişler o koltukla.. çok güzel hediyede olur hem
hanımlaaar miracle bana geliyor birazdaaan, hadi sizlerde gelin
hanımlaaar miracle bana geliyor birazdaaan, hadi sizlerde gelin
hadi kızlar kısır partisi yapalım çıkın gelin bakın biz 2 dk. buluşmayı ayarlayıverdik. çamaşırlarım çıksın hemencik landflovesimdeyimmm çay içip dedikodu yapıcaz haberiniz olsun
hadi kızlar kısır partisi yapalım çıkın gelin bakın biz 2 dk. buluşmayı ayarlayıverdik. çamaşırlarım çıksın hemencik landflovesimdeyimmm çay içip dedikodu yapıcaz haberiniz olsun
ben öksüüüüz ben yetiiim ben yanlızıııımm
oy oy kuzuya bak
sen bi haftasonu izmire gelde görüşelim
ben öksüüüüz ben yetiiim ben yanlızıııımm
izmire gelebilirim bi hçsonu ama ordada KK dan kızlarla buluşcam dersem eşim ne der artık bilemiyorum
sizin yerinize olsam ben hadi bu h.sonu herkes işini ayarlasın der buluşma ayarlardım pat diye..
izmire gelebilirim bi hçsonu ama ordada KK dan kızlarla buluşcam dersem eşim ne der artık bilemiyorum
sizin yerinize olsam ben hadi bu h.sonu herkes işini ayarlasın der buluşma ayarlardım pat diye..
Ah kuzum yakında ben manisaya gelirsem bir çift garip kuş oralarda görüşürüz artık
wallahi bravo.biz 1 aydır konuşuyoruz hala ayarlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?