Eylül dostluğumuza burada devam (:

Landfloves nerelerdesiniz foto istiyoruzzzz acele edin bizi unutmayın

çok canım sıkılıyo benim yaa. hamileliğin ilerleyen dönemlerinde oturmam çok zorlaşıcak sanki kızlar ya şimdiden rahatsız olmaya başladım ilaki bacaklarımı uzatmam gerekiyo...

bebeğimmmm kıyamam sana yaaa

bide istanbulda hazıra alıştım 4 günde. ewde bisürü iş beni bekliyo nasıl zor geliyo ya. bisürü çamaşır yıkanıp asılıcak,yerleşicek,yemek yapılcak, temizliği bugün yapamam yarın filanda bi üstünkörü temizlik yapayım diyorum.

hanfendiler kahve keyfi yapıyorlardı bi rahatsız ediyim dedim de landfloves la şimdi konuştum birazdan katılırlar sanırım
yeni başlamışlar zaten çok olmamış

hadi sen hamişsin bana ne oluyo bu tatil bana yaramadı hiç bu kadar bezgin değildim iş yapasım yok evim pis değil aslında gitmeden derinlemesine temizlik yapmıştım ama ütüler bol miktarda olduğu için iş gözümde büyüyo

off o ütüleri sorma zaten hanzade yaa ölüm ölüm. ben uzun zamandır ütü yapmıyorum eşim kendi giyeceği kıyafetleri ütülüyo Allah razı olsun banada diyo varmı ütülencek bişeyin diye . bende giyeceğim zaman ütülüyorum. yoksa eğilemem o kadar uzun süre rahatsız oluyo hemen belim ve kaburgalarım.

bugün köfte yanına pilav yada makarna yapıcam. belki birazda patates püresi yaparım karar veremedim tam gidince kocama sorarım.
sizlerde ne yemekler var ?

landfloves cım barışmanıza çoook sevindim

kızlar ya bebiş demişken...Bi fotoğrafcı bi bebişin doğumgünü partisine katılmış.Onun görüntülerini kameraya almış izleyin mükemmel bişey

ww 'larını koymadan paylaşıyorum
facebook.com/photo.php?v=2850363013190&set=vb.145138322178469&type=2&theater

Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?

valla ben kendi yaptığımı afiyetle yiyorum canım pilavlık pirinci yıkadıktan sonra içine soğan rendeliyorum. tuz,,karabiber,nane,rende domates,bol zeytinyağı(istanbulda çiçek yağınada zeytinyağ diyolar ama gerçek zeytinyağ ollucak ) koyup karıştırıyorum. biberleri ufak alıyorum ben. tıkabasa olmıycak şekilde doldurup ağızlarını domates dilimleriyle kapatıyorum. çok az salçayı sıcak su ve bol zeytinyağla sulandırıp biberlerin boyunu geçmiycek kadar koyuyorum tencereye. kısık ateşte yapmaya çalışıyorum acelem yoksa.
sen nasıl yapıyosunki?

Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?

Canım ben pirinçleri yıkıyorum. Bol zeytinyağını tencereye ekliyorum. Daha sonra rendelediğim soğan, pirinç, maydonoz, tuz, biraz baharat istersen biraz domates rendelelyebilirsin ben birazda tarçın koyarım hepsini karıştırıp aynı hizada suyu ekliyorum. Harç pişerken dolmalık biberleri ayıklayıp yıkıyorum. Daha sonra harcı biberlerin içine doldurup ağızlarını domatesle kapatıp tencerenin içine birazda su ekleyip pişiriyorum. Piştikten sonra üzerine biraz daha zeytinyağ gezdirirsen süper oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…