- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.141
neler konuştunuz hanımlar okumaya üşeniyorum
Canım ben pirinçleri yıkıyorum. Bol zeytinyağını tencereye ekliyorum. Daha sonra rendelediğim soğan, pirinç, maydonoz, tuz, biraz baharat istersen biraz domates rendelelyebilirsin ben birazda tarçın koyarım hepsini karıştırıp aynı hizada suyu ekliyorum. Harç pişerken dolmalık biberleri ayıklayıp yıkıyorum. Daha sonra harcı biberlerin içine doldurup ağızlarını domatesle kapatıp tencerenin içine birazda su ekleyip pişiriyorum. Piştikten sonra üzerine biraz daha zeytinyağ gezdirirsen süper oluyor.
Tembel şey.............
fırında yapmıyosunuz yani...Zeytinyağım manisa'dan geliyo zaten pingumm.Eşim senin hemşerin.
fırında yapmıyosunuz yani...Zeytinyağım manisa'dan geliyo zaten pingumm.Eşim senin hemşerin.
aa daphnecim ben harcı hiç pişirmem ama biberlerle beraber gayet güzel pişiyo ya.
Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?
şu paylaştığınız blogdaki bayanı tanıyorum neyse yorum yapmıyım :)
Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?
noolur yap kııız.. çok merak ettim.
yap yap yap yap
zengin koca , sonradan görme o kadar
başka yapamam kusura bakmayın
zengin koca , sonradan görme o kadar
başka yapamam kusura bakmayın
hah tam tahmin ettiğim gibi var bu işte bir iş diyorum bide yakın civarlarda aynı yerlerde dolanıyoruz elbet karşılaşıcaz şu kadınla
ama daha başka dedikodun varsa nooolur meraklandım özel msj atsana bnm 10dk var saolsun chitlenbk beni düşünüp kür tarifi yollamışta nasıl mutlu oldum[/QUOTE
başka bir özeliği olmadığı için o kadar şimdilik
hah tam tahmin ettiğim gibi var bu işte bir iş diyorum bide yakın civarlarda aynı yerlerde dolanıyoruz elbet karşılaşıcaz şu kadınla
ama daha başka dedikodun varsa nooolur meraklandım özel msj atsana bnm 10dk var saolsun chitlenbk beni düşünüp kür tarifi yollamışta nasıl mutlu oldum[/QUOTE
başka bir özeliği olmadığı için o kadar şimdilik
peki hanımefendi pardon
peki hanımefendi pardon
10 dakikan bir dolsun bakalım benimde 10 dakikamın dolmasını bekliyorum bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?