Eylül dostluğumuza burada devam (:

aa daphnecim ben harcı hiç pişirmem ama biberlerle beraber gayet güzel pişiyo ya.

Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?

bende pirinci yıkadıktan sonra içine soğanı rendeliyorum bir de domates azcıkda salça koyuyorum maydonoz dereotu nane doğruyorum birazcık tarçın ve çok az da kimyon koyuyorum zeytinyağla karıştırıp biberlere dolduruyorum üstüne domates sonra üzerine tuz ve yarısına kadar su pişmesine yakında biraz yağ gezdiriyorum üzerine

Pingum yemek demişken aklıma geldi.Benim zeytinyağlı dolmam güzel olmuyor.Tarif bilen var mı?

bende pirinci yıkadıktan sonra içine soğanı rendeliyorum bir de domates azcıkda salça koyuyorum maydonoz dereotu nane doğruyorum birazcık tarçın ve çok az da kimyon koyuyorum zeytinyağla karıştırıp biberlere dolduruyorum üstüne domates sonra üzerine tuz ve yarısına kadar su pişmesine yakında biraz yağ gezdiriyorum üzerine

zengin koca , sonradan görme o kadar
başka yapamam kusura bakmayın

hah tam tahmin ettiğim gibi var bu işte bir iş diyorum bide yakın civarlarda aynı yerlerde dolanıyoruz elbet karşılaşıcaz şu kadınla
ama daha başka dedikodun varsa nooolur meraklandım özel msj atsana bnm 10dk var saolsun chitlenbk beni düşünüp kür tarifi yollamışta nasıl mutlu oldum

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim :))))

herkes iyidir umarım... bir haftalık bir tatile çıktık eş caaazımla. bu hafta işe döndüm... haftaya evdeyim yine inşallah izin alıcam :)) burda konular derin bebişler falan :)) beni henüz yakından ilgilendirmeyen ama izlerken de keyiflendiren bebek sohbetleri :)) siz doğurun ben bol bol severim artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…