- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.161
akşam için bşy yok ne yapsam ben de bilmiyorum dolma mı yapsam acaba ben de
harbi ben çok temiz kalpliyim yaaa
dün kuzenimle konuşurken (eşimin kuzeniyle sevgililer) dedim seninkini arıyımda bari süpriz yapsın 15 gündür trabzonda geleceği yok oda yok olmaz iş yerinde berbat haldeyim bilgin varsa söyle rezil olmıyım dedi yok beee salladım dedim öyle aklıma geldi dedim
şu anda duydum ki gerçektende bugün beyfendi süpriz yapıp çıkmış karşına bi anda bizimkide salya sümük tabi şaşkınlıktan
ve ben bunu dün akşam eşime dedimki sölede bari seninkine nerde kalmış gelmiyormu, biliyormuş geleceğini meğersem söylememiş bana
meydummu olsam ben veya kahve falı işine giriyim Mel'in yeri diye
o zaman bize kahve falı bakıyorsun
hiç anlamam ama sallarım onuda ama sana bakmaya gerek yok
görüyorum görüyorummmm
çok zengin olucaksın, seneye bebişin olucak hemide kız, sonra 2 ay sonra 5 kilo vermiş olucaksın
he birde
bu cuma yemeğe çıkıcaksın kocanla sonrasında uzun bir yolun var sanırım tatile çıkıyorsun
bunları gördüm şimdilik
hiç anlamam ama sallarım onuda ama sana bakmaya gerek yok
görüyorum görüyorummmm
çok zengin olucaksın, seneye bebişin olucak hemide kız, sonra 2 ay sonra 5 kilo vermiş olucaksın
he birde
bu cuma yemeğe çıkıcaksın kocanla sonrasında uzun bir yolun var sanırım tatile çıkıyorsun
bunları gördüm şimdilik
oooo senin falın iimiş
vay beğendim ve inandım hemen 5 kilo hee ayy ne güzel
eşim beni sinirlendirmeyi çok sever burg ...kin.. götürürse sasırmam
daha ne istiyorsun hamburgerler hazır hemde mekan konsept olarak iyi ateş çağırır sizi mekan fiyatlarıda uygun
demi allaha sükür derim şaka bir yanada ne bozulurum haa
melis albüme bak üzerimdeki elbise 34 beden isteme günüm ne miniğim
yok bebeğim beni üzmedinde sen üzülme... kıyamam...
sofısım bı an dalgınlıkla ole soledım farzet nolur senı uzduysem ozur dılerım bazen hassaslıgım ole fazla oluyor kı anlatamam, hıc oyle dusunme olur mu, rahatca yaz ben cıdden ıyıyım ara ara oluyor ama hemen gecıyor bebegım benım... Dun gece de esımı uzdum ıstemeden, yatıyorduk daha dalmamıstık bırden kulagımda bebegımın kalp atıslarını duymaya basladım, allah ım nasıl burnumun dıregı sızladı anlatamam hıckırıklara boguldum, esım noldu dedı, dedım boyle boyle, hıc konusmadı, bagrına bastı benı, hıc kıra hıckıra koynunda uymusum...
Sofısım bu arada gozun aydın olsun kuzum annen gelıyormus, cok selamımı soyle, doya doya vakıt gecırın cok kalacak mı, evlılık yıldonumunuz sımdıden kutlu olsun kuzucum...
Ben neler yapıyorum...
Kıs hazırlıklarıyla ugrasıyorum gorusmeyelı...
sımdılık...
15 kılo domatesten konservelerımı yaptım
Börülce hasladım attım
Mısır hasladım attım dolaba
Bugun 6 kılo kozlenmıs patlıcan attım yemeklık...
Kabak soteledım attım
bıber kızarttım attım
menemenlık konserve yaptım
bezelye atmıstım zaten
fasulye, bamya, kırmızı bıber kaldı onları da yaptım mı tamamdır...
Kızlar bu arada evde kendım saclarımı boyadım, esım bayıldı, zaten sarımsı saclarım vardı ben de gıttım boya aldım evde boyadım bıldıgınız sarı oldum, yarın esım uyurken gostercem sıze
vayy hediyen hayırlı olsun canım. güle güle kullanGünaydın kızlar, bu gün bizim nikah yıldönümümüz ve eşim dün hediyesini verdi. Bende neden ısrarla dışarıda yemek yiyelim diyor diye düşünüyordum. Kenara 1000 tl ayırdığını söylemiştim size. Üzerine biraz daha eklmiş ve bana iphone 4 almış. Çok mutlu oldum görünce. Büyük süpriz yaptı bana. Bende yemekten sonra onu mağazalara soktum. Biz normal zamanlardada mağaza mağaza gezip kıyafet denemeymi çok severiz. Bir sürü şey giydirdim. Beğendiklerini kafama yazdım. Birde gs storedan oyuncak aslan vardı. Ne zamandır gözü ondaydı ben aldırmıyordum. Onuda alacağım. Haftaya salı evlilik yıldönümümüz. Bizim yemeğe gideceğimiz yer belliydi zaten bu gün yer ayırtacağım ama size bir konuda danışmak istiyorum. Şimdi bizim evlilik yıldönümümüz 11 eylül yani haftaya salı günü ama hafta içi yemeği ye eve kaç yapmak istemiyoruz. Bu cumartesi gitsek iyi olacak ama pazar günü aöf sınavım var. 15 eylül cumartesi günü için restorantta yer ayırtsam çok mu geç olur :26:
ne için lazım bu restaurant canım? hani nikah yemeği felan mı? ve ne tür yemekler lazımşimdide siz yardımcı olun bana kılar ankarada çayolu çankaya civarı 50 kişi için bir restaurant lazım ankarayı hiç bilmiyorum
çok iyi bi miktara almışsınız canım hayırlı olsun. ikeaya bakmak lazım yani..Maskoya baktık 3.500 falan geliyor fiyatlarrdudağımız uçukladı bizde gittik ikea'dan aldık dolap şifonyer beşiği ve sallanan koltuğuyla 980Tl'ye geldi.Hem bembeyaz olmuş oldu istediğim herşeyle kombinleyebilicem,ayaklı abajur alıcam birde fiskos tarzı sehpa falan sonrada aksesuarlarla odayı renklendiricem tabi bunları yerleştirmemiz ancak 7.ayın sonunda olucak o zamanda eksiklerimiz kaldımı kalmadı bakıcaz bebek odası dizmek planlamak çok keyifliymiş
bugün de bizim yıldönümüzz
geceden başlıyayım anlatmaya.. gece ben yatak odasına geçtim, biraz uzanayım dedim saat 12 ye geliyordu. kitap okuyodum birden eşim seslendi telaşlaa ''aaa bu ne yaa bi gel baksana , çabuukkk'' diye benim ilk aklıma gelen şey ne alakaysa kesin salonun camı açıktı ordan içeri kuş felan girdio düşünceyle birazda tedirgin gittim kapı aralık (hep açık olurdu) ay ne var bak korkutma beni oğluma bişey olur haa diye tehditler savurdum aklımda kocam elinde bi kuş atlıcak kapının arkasından diye düşünüyorum hala saplantılı kişiliğimden dolayı kapıyı açtım eşim pcden bişeyle uğraşıyo o sırada müzik açtı(jeton düştü o anda,baktım saat 00.02) bende pijamalar eşimde pijamalar '' e aşkım saat itibarıyla evlilik yıldönümümüz başladı gece evde olmadığımı düşünürsek şimdiden başlayalım dimi dedi'' şarkımız çalarken dans ettikk (gökhan kırdar- yerine sevemem) çok romantikti , çok güzel şeyler söyledi kulağıma o dakika herşeye değerdi sonra hadi giyin bi yere gidelim taksiyle dedi saat gece yarısı yok dedim saçmalama bu saatte nereye gidicez boşver dedim. giyinip çıkana kadar saat 1 olurdu. bana parfüm almış bi de bebeğimiz için el ve ayak izini çıkartıp çerçeve halinde duvara asılan bi tablo almış ama onu netten sipariş vermiş yetişmemiş yarın elimize ulaşıcak galiba.. ben ona ayakkabısını vermiştim geçen hafta çünkü gıcık beni yakalamıştı eşortman takımıda alcaktım vazgeçmiştim sonra bari inip aşağıda kebap yiyielim dedi galiba çoook acıkmıştı eşim bizim evin altında 24 saat açık meşhur bi kebapçı var oraya indik gece gece romantiklikten uzak bi yemek yedik. ama çook eğlenceliydi. eve geldiğimizde saat 2 ye geliyodu sonrası malumm ancak öğlen uyandık tabii eşim önceden planlı bişeler hazırlamamıştı ama yinede güzeldi. bi yerlere gitmeseydik, hediye almasaydı bile o gece yaptığı sürpriz yeterdi sonuçta unutmadığını bilmek iki güzel söz duymak, sevgisini aşkını hissetmek yetti bana. zaten pahalı şeyler beklemiyodum bu aralar. ama ne kadar çabuk geçmiş zaman hakikaten 1 senelik evliyiz şaka gibi. önceden birlikte bi kaç saat geçirmek hayalken şimdi tüm günümüzü birlikte geçirdiğimiz oluyor, daha ne olsun şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?