Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar miracle geldi bana, hanzadede aradı sağolsun. ben gel kısır yapayım dedim evdeki bulgura bakmadan, ince bulgur var sanıyordum meğer bitmiş haberim yok. rezil oldum, canım bide kısır iştemişti canı, gidip bulgur alacaktım ama göndermedi bu seferde.. bizde mercimek köftesi yaptık, çoğunu miracle yaptı daha doğrusu, tabee onunda içine kalın bulgur koyunca şişmemiş tam olarak yarı piş yarı çiğ yedik bide geç geldi erken kalktı fazla oturamadık yani int.e girmedik o yüzden, sohbet ettik onun yerine :13: :13:

fotoda çekmedim kızlar çünkü miracle'ın başını kapatması falan gerekiyordu bide benim makinenin pilleri bitmiş uğraştım falan en sonunda tlfla mercimek köftemizin fotosnu çektim. yüklicem birazdan.

bideee miracle bana çok şirin bir sürahi hediye getirmiş, hatta onudda çekip ekleyeyim

şu paylaştığınız blogdaki bayanı tanıyorum neyse yorum yapmıyım :)

kadını bende sevmemiştim zaten, ne alaka amerikada doğurmak diye yorum yapacaktım vazgeçmiştim hatta...

darısı başımıza insallah

Günaydın kızlar Dün buradan çıkışta markete gittim ama dolmalık biberleri çok kötüydü almadım. Evin bazı eksikleri vardı bende onları alayım bari dedim. Et reyonuna gittim bir çift var 40 lı yaşlarda. Hayatımda bu kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum tam 25 dakika onu mu alsak bundan kaç kilo alalım diye diye beklettiler. En son gideceklerdi artık iyice kuyruk olmuştu. Kanattanda 2 kilo alalım mı deyince kadın benim iyice sinirlerim attı. Biraz çemkirdim ben çemkirince diğer bekleyenlerde beni destekledi. Neyse bunlar nihayet gitti bu sırada aradan kaynak yapmak isteyen biri atladı. Tam görevli onun siparişlerini hazırlıyordu ki birde o müşteriyi tersledim. Sinir oluyorum markete giderken ne alacağını bilmeyen insanlara. Neyse akşamda çekirdek yiyerek 80 leri seyrettik. Bu artık bizim için bir gelenek. Çekirdek, çay ve meyve suyu keyfi her salı. Normalde çekirdek yememeye özen gösteriyorum. Sivilce yapıyor.

landfloves miracle ne güzel bir aradaydı kıskandım valla bana ne zaman geleceksiniz kızlar ayarlayalım artık tarihi

Günaydınlaar..
sofişcim eşin çok romantikmiş ya bende pahalı hediyeler yerine böyle bi anı tercih ederim. güzel sözler söylesin, hatırlasın, gözlerime güzel baskın. hep yaptığı şeyler ama olsun daha da mutlu oluyorum. maşallah diyelim işallah bu romantikliği hep böyle devam eder.

landfloves kısır yapıcaz dediniz herkesin gözü kaldı kesin o yüzden yapamadınız

daphnecim ne gıcık insanlar var sanki bitek kendi işleri için var o marketler.

hayırlı sabahlar minnoşlar, dün uğrayamadım bütün gün temizlik yaptım
bugün görümcelerim tekrar gelcek, onlar gidince yine yapcam tabi
eşim yapma bıraktıkları gibi bulsunlar dedi de ben öyle nasıl oturayım pis ve dağınık berbat haldeydi

bu arada jelocugum mobilyalarınız hayırlı olsun, kız oldugu kesinleşince biz de alışverişlere bşladık
bu haftasonu mobilyalara bakıcaz, ben de beyaz mobilya istiyorum diğer aksesuarları kapı kolları duvarlar flan koyu pembe olsun diyorum
ama öyle kız moblyaları var ki pespembe peri masalı gibi onlara da gözüm kaymıyo değil

ikeada gerçekten çok ucuzmuş yaa
biz hesaplarımıza göre 2000-2500 ü gözden çıkarttık ama bana da fazla geliyo
daha hesaplı hale getirmemiz lazım bana kalırsa, olmazsa yaptırıcaz

günaydın kızlar
işler yoğun hiç yapmak içimden gelmesem de biriktiler onlarla uğraşıyorum arada gelip okuyorum sizi ama yazamıyorum.
sofişş yıldönümü kutlamanız güzel olmuş o anı aşkla yaşamak gibisi yok gerisi boşşşş
bizimde 13 günümüz kaldı sanırım hediye olarak bende spor ayakkabı ve eşofman takımı alıcam ikisinede ihtiyacı var iyiki söyleyip aklıma getirdiniz kızlar

günaydın kızlar
geçmişi tam okuyamadım sayfaları 2şer 2 şer atlayarak okudum, arada kaçırdığım şeyler olabilir.
Dün sabah ismek e gittim yemek kursuna yazıldımöğretmenimiz çok tatlı bi kız...Yarında diksiyon kursuna yazılıcam...
jeloo mobilyalarınız hayırlı olsun mutlu güzel günlerde kullanın...
landflowers aranızın düzelmesine çok sevindim güzel günler sizi bekliyor canım
bugünde ablamda toplanacağız evimi temizleyip çıkmam gerek öpüyorum hepiniziiiii

landfloves miracle ne güzel bir aradaydı kıskandım valla bana ne zaman geleceksiniz kızlar ayarlayalım artık tarihi

Senden sonra sıra bende. Eylülün son haftası sana geliriz canım. Çünkü önümüzdeki 2 hafta benim sınavlarım var canım.

Sorma pingum ya. Düşüncesizler birde insanlar işten çıkıpta markete gidiyorlar. Neyse aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.

Günaydın kızlar, mutlu sabahlar

Sofistike ne güzel bi yıldönümü olmuş, inan yemekte hediyede gözüm yok, seninki gibi benim de ruhuma hitap eden birkaç güzel söz söylese o bile yeter, bakalım bekleyip görücez

Jelo mobilyaların hayırlı olsun senin de, kurunca foto çekip gösterin bize dee merak ederiz

firma yemeği ama bütçe kişi başı 60 tl öle bir dünya yok ankarada bulamadım bütçelerini yükseltmelerini teklif ettim bakalım bekliyorum cevapları

Günaydın kızlar. Sabahın 6 sından beri ayaktayım anneeem geldide. Gecede yolda diye stres yaptım galiba uyuyamadım doğru dürüst. Kahvaltıydı şuydu buydu derken bu saat olmuş. Annemle yemek yaptık ama benim bulantım yine tuttu maalesef... kaç gündür yoktu hiiç şimdide beni postaladı camları siliyo... üstteki kadın camıma yağ dökmüştü geçenlerde onla uğraşıyo kadıncağız...

Eşime gelince valla bende beklemiyodum. Hani önceden düşünülmüş biaktivite yapmadık ama güzel oldu yani. Ben hiç umutlu değildim çünkü bi kaç gün önce konusu olmuştu pek mıy mıy konuşmuştu.

Gunaydınlarrrrrrrr
Sofısım harıka bı aksam olmus sızın ıcın, bence de herseyden once samımıyet. Rabbım nıce yıllar nasıp etsın hepımıze ınsallah...
Annen geldı mı?

Pingum nasılsın kuzum?

Landfloves mıracle tabaklar sahane gorunuyor, kızlar bı dahakı sefere mıracleyı gormek ıstıyom ona gore bı yazma al cekılın kuzum resım ya merak edıyom senı...

Daphne hedıyen hayırlı olsun canım, nıce yıllara ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…