- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.181
şu paylaştığınız blogdaki bayanı tanıyorum neyse yorum yapmıyım :)
bugün de bizim yıldönümüzz
geceden başlıyayım anlatmaya.. gece ben yatak odasına geçtim, biraz uzanayım dedim saat 12 ye geliyordu. kitap okuyodum birden eşim seslendi telaşlaa ''aaa bu ne yaa bi gel baksana , çabuukkk'' diye benim ilk aklıma gelen şey ne alakaysa kesin salonun camı açıktı ordan içeri kuş felan girdio düşünceyle birazda tedirgin gittim kapı aralık (hep açık olurdu) ay ne var bak korkutma beni oğluma bişey olur haa diye tehditler savurdum aklımda kocam elinde bi kuş atlıcak kapının arkasından diye düşünüyorum hala saplantılı kişiliğimden dolayı kapıyı açtım eşim pcden bişeyle uğraşıyo o sırada müzik açtı(jeton düştü o anda,baktım saat 00.02) bende pijamalar eşimde pijamalar '' e aşkım saat itibarıyla evlilik yıldönümümüz başladı gece evde olmadığımı düşünürsek şimdiden başlayalım dimi dedi'' şarkımız çalarken dans ettikk (gökhan kırdar- yerine sevemem) çok romantikti , çok güzel şeyler söyledi kulağıma o dakika herşeye değerdi sonra hadi giyin bi yere gidelim taksiyle dedi saat gece yarısı yok dedim saçmalama bu saatte nereye gidicez boşver dedim. giyinip çıkana kadar saat 1 olurdu. bana parfüm almış bi de bebeğimiz için el ve ayak izini çıkartıp çerçeve halinde duvara asılan bi tablo almış ama onu netten sipariş vermiş yetişmemiş yarın elimize ulaşıcak galiba.. ben ona ayakkabısını vermiştim geçen hafta çünkü gıcık beni yakalamıştı eşortman takımıda alcaktım vazgeçmiştim sonra bari inip aşağıda kebap yiyielim dedi galiba çoook acıkmıştı eşim bizim evin altında 24 saat açık meşhur bi kebapçı var oraya indik gece gece romantiklikten uzak bi yemek yedik. ama çook eğlenceliydi. eve geldiğimizde saat 2 ye geliyodu sonrası malumm ancak öğlen uyandık tabii eşim önceden planlı bişeler hazırlamamıştı ama yinede güzeldi. bi yerlere gitmeseydik, hediye almasaydı bile o gece yaptığı sürpriz yeterdi sonuçta unutmadığını bilmek iki güzel söz duymak, sevgisini aşkını hissetmek yetti bana. zaten pahalı şeyler beklemiyodum bu aralar. ama ne kadar çabuk geçmiş zaman hakikaten 1 senelik evliyiz şaka gibi. önceden birlikte bi kaç saat geçirmek hayalken şimdi tüm günümüzü birlikte geçirdiğimiz oluyor, daha ne olsun şükür
landfloves miracle ne güzel bir aradaydı kıskandım valla bana ne zaman geleceksiniz kızlar ayarlayalım artık tarihi
Günaydınlaar..
sofişcim eşin çok romantikmiş ya bende pahalı hediyeler yerine böyle bi anı tercih ederim. güzel sözler söylesin, hatırlasın, gözlerime güzel baskın. hep yaptığı şeyler ama olsun daha da mutlu oluyorum.maşallah diyelim işallah bu romantikliği hep böyle devam eder.
landfloves kısır yapıcaz dediniz herkesin gözü kaldı kesin o yüzden yapamadınız
daphnecim ne gıcık insanlar var sanki bitek kendi işleri için var o marketler.
landfloves miracle ne güzel bir aradaydı kıskandım valla bana ne zaman geleceksiniz kızlar ayarlayalım artık tarihi
valla bence de bir gün belirlensin ve buluşalım artık
ama evde olacağı kesin deil mi? Sonradan bana süpriz yapmayın
valla bence de bir gün belirlensin ve buluşalım artık
ama evde olacağı kesin deil mi? Sonradan bana süpriz yapmayın
yok bebeğim beni üzmedinde sen üzülme... kıyamam...
çok saol canım annem sabah burda kısmetse çok mutluyum.
kış içinde ne kadar çok şey yapmışsın canım ya ellerine sağlık. tüm kışı çıkarırsın bunlarla. ben fazla bişey koymadım zaten yemek yapmaktan soğudum zor şer bişeler yapıyorum artık
vayy hediyen hayırlı olsun canım. güle güle kullan
yemek işinide bence gününde yapın kısada kalsanız hiç değilse amaca hizmet etmiş olur :)
ne için lazım bu restaurant canım? hani nikah yemeği felan mı? ve ne tür yemekler lazım
5T5 cafe diye bi yer var çayyolunda oraya kahvaltıya gitmiştik geniş çaplı hizmet veren bi yerdi. şık bi mekan
onun dışında güzel balık restaurantları var mesela ümit köyde yelken balık, çayyolunda nissh california ( burası çok güzelmiş hiç gitmedim)
çok iyi bi miktara almışsınız canım hayırlı olsun. ikeaya bakmak lazım yani..
gerçi ben karyolalı yatak almıcam bi dolap almak istiyorum ilk etapta çünkü yazın tayin var bize mobilya işine hemen girmeyelim dedik ama sabit bi ev olsaydı mutlaka alırdım çok heves ediyorum çünkü. beyaz seçmende çok iyi olmuş dediğin gibi renklendirirsin istediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?