Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sofısım annelık ne baska bırsey ya kadıncagız sabah gelmıs hemen ıse koyulmus, Allah onları basımızdan eksık etmesın...

smılla canım ne zamandan berı kayıp yuzuk, yenı mı

kızlar saclarımın resmını koyucam albume ama daha once album yapmadm ozel album mu dıcem bılen var mı

Sofısım annelık ne baska bırsey ya kadıncagız sabah gelmıs hemen ıse koyulmus, Allah onları basımızdan eksık etmesın...

smılla canım ne zamandan berı kayıp yuzuk, yenı mı

Öyle tabi ya anneler başka. Bide yollarda planınıda yapmış ben itiraz edince sen karışma ben planı yaptım sekteye uğratma diyo
Camlar için kadın tutacaktım ama ne lüzumu var dedi zaten onun dışında evim temiz

Kıyamam ya, ellerı kolları dert gormesın...
Ne kadar kalacak kuzum...
Bı de senden de artık bı gobus resmı beklıyoruz ona gore

Kıyamam ya, ellerı kolları dert gormesın...
Ne kadar kalacak kuzum...
Bı de senden de artık bı gobus resmı beklıyoruz ona gore

Aa sen saçını boyamıştın dimi. Bak unuttum ben onu hemen bakıyım
Valla bilmiyorum canım ne kadar kalacağını babam gelemedi o terk diye fazxla kalmaz sanırsam
Evet artık bende bi göbek show yapmam gerek koca göbeğimle

O zaman annenle anın tadını cıkarcanız kuzum
Evet en kısa zamanda showu beklıyoruz

Bayıldım rengine aydasuuu, çok yakışmış , ben de böyle bi renk istiyorum aslında, ne diye geçiyo bu renk diyiver bakim

canım benım saclarım zaten epey acıktı renk olarak loreal ın cok cok acık doğal sarı boyasını aldım boyle oldum bırden 2 yenı resım daha ekledım

Aydasuu ben çok beğendim nasıl canlı ve sağlıklı duruyo saçların maşşallah. Çok da yakışmış. Hep istediğim ama asla boyatmaya cesaret edemediğim tonlar

Yeni resimlerini de gördüm maşallah diyim ya çok ta güzelsin Bu eylül dostlarının hepsi birbirinden güzel zaten

Aydasuu ben çok beğendim nasıl canlı ve sağlıklı duruyo saçların maşşallah. Çok da yakışmış. Hep istediğim ama asla boyatmaya cesaret edemediğim tonlar

sofısım evlenmeden once saclarım cok cılızdı calısyordum 3 yıl boyunca hep esarbın ıcındeydı havasızlıktan cılızlasmıstı ıyıce hep tepeden toplana toplana, evlendıgımden berı evde falan salık gezerım gnelde baya toparladı kendıne canlandı cok sukur...
normalde bende cesaret edemezdım de estı bıan bıraz da kendı tonlarında oldugu ıcın delı cesaretı geldı yaptım

Yeni resimlerini de gördüm maşallah diyim ya çok ta güzelsin Bu eylül dostlarının hepsi birbirinden güzel zaten

canım cok tesekkur ederım, o senın bakıslarının guzellıgı...
Sımdı odanın ortasında ''ben dönyanın en gözel garısıyem '' dıye gezınecem

Kızlar ben çıkıyorum, ismek in hüsnü hat kursuna yazılıcam inş. yarın görüşürüz

sofiş eşin ne kadar güzel duygusal anlar yaşatmış, ne güzel bak hediye olmadan bile insan özel olduğunu, sevdiğini hissettirebiliyor işte, aahhh ahhhh.. hepinizin yıldönümü çok güzel geçer inşallah ben kötü bir başlangı yaptım, neyseki şimdi iyi gidiyor bizimde..

ben dün pazardan 9kg bursa domatesi aldım, taşıyabilsem daha da alırdım ama arabası çok ağır oldu. birazını kabuklarını soyup doğrayıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım 4 poşet. kalanınıda kavanozlarda yapacağım. yeşil biberde aldım 2 kg..içlerine katacağım.

2 kg da kırmızı erik almıştım onlarıda hemen doğrayıp düdüklüde kaynattım şekerle, kavanozlarıma döktüm sıcak sıcak ters çevirdim. bugünde baktı tutmuuş ilk defa yapıyorum ya çok heyecanlıyım gelip gidip bakıyorum ne şeker oldular.. bir kavanozda şeftali yapacam. bunları kışın meyve suyu yapar içeriz diye yapıyorum.

aydasuu kış hazırlıkları diye bi topic var ben ordan bakıyorum gaza geliyorum ve öğreniyorum. sende bir sürü şey yapmışsın maaşallah.. Afiyetle yersiniz inşallah.

Kaldırıyorum canlar...
Sevdım ben albüm işini
Bİr ara evımın resımlerını eklıycem farkettım kı ben eklememısım :2:
Yapılcak da cok ıs var ya carsıya cıkmam lazım dun esıme pantolan aldık onun pacalarını yapcaklardı onu almam lazım, sonra pazara gıtmem lazım, taze fasulye atan oldu mu kızlar buzluga

Evet canım baktım o dedıgın topıge ben de o tarz topıklerden faydalandım cok...
Ben cok keyıf aldım bunları yaparken ınsan mutlu oluyor nebıleyım kendı el emegımız ya ınsallah saglıkla yemek nasıp olur...

Bamya da alıcam tadımlık ama burda cok pahalı ya kılosuu 8 lıra...
Aslında o erıkten ben de m yapsam kı ozendım bak ne guzel olur kısın mıs gıbı...

Aydasum sen ne hoş hatunsun öyle ya. Boncuk boncuk ne güzel gözlerin var. 41 kere maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…