- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.201
Günaydın kızlar. Sabahın 6 sından beri ayaktayım anneeem geldide. Gecede yolda diye stres yaptım galiba uyuyamadım doğru dürüst. Kahvaltıydı şuydu buydu derken bu saat olmuş. Annemle yemek yaptık ama benim bulantım yine tuttu maalesef... kaç gündür yoktu hiiçşimdide beni postaladı camları siliyo... üstteki kadın camıma yağ dökmüştü geçenlerde onla uğraşıyo kadıncağız...
Eşime gelince valla bende beklemiyodum. Hani önceden düşünülmüş biaktivite yapmadık ama güzel oldu yani. Ben hiç umutlu değildim çünkü bi kaç gün önce konusu olmuştu pek mıy mıy konuşmuştu.
kızlar saclarımın resmını koyucam albume ama daha once album yapmadm ozel album mu dıcem bılen var mı
Sofısım annelık ne baska bırsey ya kadıncagız sabah gelmıs hemen ıse koyulmus, Allah onları basımızdan eksık etmesın...
smılla canım ne zamandan berı kayıp yuzuk, yenı mı
Evet canım. Merakla bekliyorum :)
Öyle tabi ya anneler başka. Bide yollarda planınıda yapmış ben itiraz edince sen karışma ben planı yaptım sekteye uğratma diyo
Camlar için kadın tutacaktım ama ne lüzumu var dedi zaten onun dışında evim temiz
ekledım ama becerebıldım mı bılmıyom kuzum
yenı boyadım evde ole yapay duruyo mu fıkır almak ıstedım sızden
Süper olmuş bayıldım rengine
Kıyamam ya, ellerı kolları dert gormesın...
Ne kadar kalacak kuzum...
Bı de senden de artık bı gobus resmı beklıyoruz ona gore
kızlar saclarımın resmını koyucam albume ama daha once album yapmadm ozel album mu dıcem bılen var mı
Aa sen saçını boyamıştın dimi. Bak unuttum ben onu hemen bakıyım
Valla bilmiyorum canım ne kadar kalacağını babam gelemedi o terk diye fazxla kalmaz sanırsam
Evet artık bende bi göbek show yapmam gerek koca göbeğimle
Bayıldım rengine aydasuuu, çok yakışmış, ben de böyle bi renk istiyorum aslında, ne diye geçiyo bu renk diyiver bakim
O zaman annenle anın tadını cıkarcanız kuzum
Evet en kısa zamanda showu beklıyoruz
canım benım saclarım zaten epey acıktı renk olarak loreal ın cok cok acık doğal sarı boyasını aldım boyle oldum bırden 2 yenı resım daha ekledım
Aydasuu ben çok beğendim nasıl canlı ve sağlıklı duruyo saçların maşşallah. Çok da yakışmış. Hep istediğim ama asla boyatmaya cesaret edemediğim tonlar
Yeni resimlerini de gördüm maşallah diyim ya çok ta güzelsinBu eylül dostlarının hepsi birbirinden güzel zaten
sofiş eşin ne kadar güzel duygusal anlar yaşatmış, ne güzel bak hediye olmadan bile insan özel olduğunu, sevdiğini hissettirebiliyor işte, aahhh ahhhh.. hepinizin yıldönümü çok güzel geçer inşallah ben kötü bir başlangı yaptım, neyseki şimdi iyi gidiyor bizimde..
ben dün pazardan 9kg bursa domatesi aldım, taşıyabilsem daha da alırdım ama arabası çok ağır oldu. birazını kabuklarını soyup doğrayıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım 4 poşet. kalanınıda kavanozlarda yapacağım. yeşil biberde aldım 2 kg..içlerine katacağım.
2 kg da kırmızı erik almıştım onlarıda hemen doğrayıp düdüklüde kaynattım şekerle, kavanozlarıma döktüm sıcak sıcak ters çevirdim. bugünde baktı tutmuuşilk defa yapıyorum ya çok heyecanlıyım gelip gidip bakıyorum ne şeker oldular.. bir kavanozda şeftali yapacam. bunları kışın meyve suyu yapar içeriz diye yapıyorum.
aydasuu kış hazırlıkları diye bi topic var ben ordan bakıyorum gaza geliyorum ve öğreniyorum. sende bir sürü şey yapmışsın maaşallah.. Afiyetle yersiniz inşallah.
O zaman annenle anın tadını cıkarcanız kuzum
Evet en kısa zamanda showu beklıyoruz
canım benım saclarım zaten epey acıktı renk olarak loreal ın cok cok acık doğal sarı boyasını aldım boyle oldum bırden 2 yenı resım daha ekledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?