Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
sabah sabh tartıştık eşimle dün kapıyı ben açmıştım onun anahtarınla sonra da akşam kitlemek için kilide soktum.ama benm herşeyi düşündüğünü sanan kocam kapıyı kapattıktan sonra bana anahtarı sordu.benm anahtarımda evde öylece kaldık sonra beyfendi çok sinirlendi herşeyi o mu düşüncekmiş kapının arkasında anahtar bırakılırmıymış.yedek anahtar annemde var ama arkada anahtar kaldığı için açılmaz diye bağırınp durdu sabh sabh.kapı kilitli değil arkada anahtar olsa bile açılır diye düşünüyorum daha geçen gün kardeşimle annemlerin evinin kapısını öyle açtık.anlatamıyorum ki illa kendi dediği doğru.
afyondaki olayı bende duydum hergün böyle haberler almaktan bıktık artık ozdncim hanzadenin kardeşi aydında diye biliyorum ben.hepsi allaha emanet...

Vatan sağolsunlar, rahmet okumalar, ailelerine taziye dilekleri hep alışıldık laflar söylenecek yine. Yarın 25 şehit unutalacak çünkü yenileri için üzüleceğiz. Bu kadar cana sebep olanların hepsi kendi evlatlarından bulsun. Başka hiç bir şey demiyorum.

melistoş: en minnak en pozitif en free (hayatın getirdiği sıkıntıları pek tınlamıyor izlenimi veriyo)

güzel dikkat etmişsin canım kaçmamış senden, izlenim vermek değilde gerçekten öyleyim eşimle kavga bile etsem 10 dk dr bi bakmışım geçmiş unutmuşum bile sinirimi

günaydın hanımlar ben geldimm uyumadım bu sefer kahvemide alıp hemen oturdum pc başına
ozdn cim haberler gerçekten çok kötü her gördüğümde düğümleniyor birşeyler, sabahları gazate haberleri okumama kararı aldım günüm berbat geçiyor sonra

dün akşama gelince eşimin gecikmeli gelmesine rağmen çıktık dışarı lastiğide patlamış zavallımın onla uğraşmış, ama en beni mutlu eden tarafıda o halde bile yoldan çiçek almış arabaya binince bi anda çıkardı bizimki çok romantikti akşam sonrasında 7 kişiydik oturduk makara muhabbet güzel bir akşamdı ama sabah eşim uykudan geberiyordu olan ona oldu:26:

Günaydın kızlar, şehit haberlerine çok moralim bozuldu, hiç keyfim yok, Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin , çok zor bir durum.

günaydın hanımlar...

25 şehit haberiyle güne başlamak....

nasıl yanlışlıkla el bombası patlar da 25 gencecik insanın hayatına mal olabilir.bu nasıl bir sorumsuzluk.

her güne şehit haberleriyle başlamak normal oldu bu hükümet için.

neyse daha fazla yazmak istemiyorum iyi şeyler yazmayacağım çünkü.

bunlara beddua etmeye bile değmez.

yapanların,sorumlu olanların,ihmal edip "daha neyi cebime indirebilirim","hangi akrabama torpil yapabilirim" derdinde olanların hepsi rabbime havale,bunlar mahkeme-i kübrada yargılanacaklar inş.

kocacım bana yıldönümü hediyemi erken verdi dayanamadı biz daha büyük düğün fotomuzu çerçeveletmemiştik onu çerçeveletmiş. onun bi boy küçüğü bi foto büyütmüş, ve 3 tanede bi boy daha küçük foto büyütmüş hepsini çerçeveletmiş. 36 tane fotoğraf çıkartmış dükkana yanına uğramıştım dün. dayanamadı kocacın sana neler yaptı bak dedi çıkarttı anamm fotoğraf manyağı oldum ben ne zamandır diyodum bi fotoğrafı çerçeveletemedik, elimizde çıkmış düğün fotomuzda yok filan diye. aklına gelmiş kocacımın sağolsun çok sevindim çok mutlu oldum.

Olan 25 tane ana kuzusuna oldu, sayın yetkililer çıkar 2 laf eder,aklarlar kendilerini.. Vatan böyle sağ olmaz,rant kavgası, becersizliklik yüzünden gencecik insanlara ölüyor..

herkese günaydınnnn
25 şehitimize rabbimden rahmet diliyorum...
dün sabahtan beri tam 25 sayfa yazmışsınız maşallah sizeee tam 1 saat 15 dk da okudum :))
dün bi ecz.de metebolizma ölçümü yapıyorlardı bende yaptırdım, kilomu 60 zannediyordum 58 çıktım, yaşımda 28 ama vücut yaşım 21 çıktıçıtırım daha yaniiiii vucudumun %21 yağ olması gerekirken %15,5 yağ çıktışimdi kendime şöööyle güzel bi patatesli omlet yapabilirim

Benimki geldi öptü özür diledi sabhki davranışından dolayı barıştık şimdi küsmemiştim ama surat asmıştım

Akşam nikah şahitlerimizle nikah yıldönümümüzü kutladık. Oyun parkına gittik inanılmaz eğlendik. Oradan arkadaşların evine geçtik. Çay, kahve keyfi derken eve çok geç geldik. Doğal olarak bu gün şirkete yemek getiremedim. Buralarda ev yemeği yapan bir yer yok. Bir tane kafe var. Tavuk döner falan yapıyorlar ama hiç yiyesim yok. Bu gün aç kaldım sanırım

bende döner yemekten sıkıldığım için gidip çorba içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…