Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın herkesee
25 şehit haberi yine... nasıl patlamış yaaa... inanasım gelmiyor böyle bi ihmale, kazaya nedense... milletçe iyice paronayak olduk bunlar yüzünden.. artık en çok kullandığımız cümle haline geldi ALlah rahmet eylesin...

patlamış değil canım bence patlatılmış!kaza olma ihtimali olmama ihtimalinden daha düşükmüş rütbeli emekli bi asker öle sölemiş ama neyseki pakistan ya da hindistan da da oluyomuş sayın bakan öle söledi!nasıl bi mantıksa bu anlamak mümkün değil of çok sinir oldum ya midem bulandı artık bunlardan

patlatılmış veya patlamış sonuçta 25 şehit verilmiş. ve ayrıntılara bakarsanız erler malzeme sevkiyatını yapıyormuş er dediğin ne kadar bilebilirki güvenliği?? örneğin bomba piminin çekildikten sonra ne kadar patlıcağını bilse bile kaç defa almıştır eline öyle birşeyi? o erlere kadar hiç mi üst rütbeli işi bilen bir asker yokmuş? he birde bizim bildiğimiz tv den şehitler burda yazmak istemezdim ama eğitim zahihatı başlığı altında şehit olan o kadar çok asker varki. o yüzden o onu dedi bu bunu dedi bana çokta garip gelmedi.yanlışda anlaşılmak istemem ama hiç bir taraf kusursuz değildir.kusura bakmayın.

'' Emekli Albay Mithart Işık ise "Acemi askerlere mühimmat teslim edilmesi yanlıştır" dedi.

E. ALBAY MİTHAT IŞIK: "ACEMİ ASKERLERE MÜHİMMAT MI TESLİM EDİLİR?"

Emekli Albay Mithart Işık bağlandığı Habertürk TV'de yaptığı açıklamada "Cephanelik yapılırken belli standartlara uyulur. Bu olayın oluş şeklini çok objektif bir raporlar hatasıyla sevabıyla çok iyi şekilde hazırlamak lazım. Bu bir idari zayiat ve çok üzücü. Cephanelikte bulundurulan el bombasının fünyesi takılı olmaz eğer böyle bir şey varsa çok yanlış. Cephaneliğin yapılış yerinde mi yanlış var, seçilen personelde mi yanlış var bunların çok iyi tespit edilmesi lazım. Bu askerler saat kaçta çalışmaya başladı, bu çalışmasının 21:00 den sonra yapılması için çok mu aciliyet vardı? Acemi askerlere mühimmat teslim edilmesi yanlıştır. ''

alıntıdır.

Son düzenleme:

ben bi tarafta kusur bulmak için sölemedim zaten benim de erkek kardeşim var ve bunları gördükçe üzülüyorum sadece onu anlatmaya çalıştım

selamlar uyuyakalmışım bi baktım saat 12 buçuk
ya kahvaltı bile yapmadım, Allahdan sabah kısır yemiştim minnoşum aç kalacaktı tembel anası yüzünden

ben 48 ile hamile kaldım, şaka gibi ama 39 a düştüm mide bulantılarından
hiç yemek yemeyen bünye bir anda yemek yemeye başlayınca verdiklerimi çok hızlı aldım üstüne de iki kilo almışım 50 oldum
ama o iki kiloyu çok çok yavaş aldım. tahminimce 55-58 de falan doğum yapıcam Allah kısmet ederse
5 kilo normal sanırım elif, çok da sayılmaz bana kalırsa

yaa kuzum benim kıyamam sana
kısır getireyim bak bir kap dolusu var hem de çok güzel
harbi nerde senin iş yerin kız bi de geliyomuşum

ben bi tarafta kusur bulmak için sölemedim zaten benim de erkek kardeşim var ve bunları gördükçe üzülüyorum sadece onu anlatmaya çalıştım

Allah korusun kardeşini ve diğerlerini tatlım benim

ben bu aralar haber izlemiyorum bi izlediğim haberi günlerce unutamıyorum
sizden duydum bunu da

evet başımızdaki insanlardan ben de nefret ediyorum ama diğerlerinden de nefret ediyorum
diğerleri de aynı mok bana kalırsa
hatta kendi oy potansiyellerini arttırmak için ölen askerlerin kanını, bu milletin en büyük acısını kullanıp hükümete yüklenip rant sağlamaya kalkıyolar. "Aha bunlar böyle yapıyor, bizi başa getirin biz böyle yapmicaz" derdindeler. Birileri dini kullansın bunlar da milletin acısını! Bana kalırsa bu çok adice.
politika bu değil mi zaten

neyse konuyu dağıtalım yoksa anarşist damgası yicem

görümcelerim gelcek, ne yemek yapayım bilemedim

neyse konuyu dağıtalım yoksa anarşist damgası yicem

görümcelerim gelcek, ne yemek yapayım bilemedim

çok şey yazmak isterdim ama malesef kuralları aşmayalım en iyisi biz:18:

bende ne yemek yapıcağımı bilmiyorum, annem aradı en büyük yengem gelmiş oğluna kız isteme işleri fln olucak ta akşam hem görmeye hemde konuşmaya gideriz dedi, belki bizde gideriz .

sen izleme canım zaten haberleri senle beraber üzülmesin minnoşun da

bende akşama etli güveç yaptım ahanda resmi :)))
yanınada pilav ve cacık yapıcam...
yaw dün çoğu kişi albumlerine resimlerini koymuşlar bi ben göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…