- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.461
karnım aç ama inatla yemiycem biraz zayıflamam lazım kafaya koydum artık
ama aç kalarak zayıflanmaz ki, şimcik sen ilk yemek yediğinde vücudun kıtlık var diye alarma geçip, yediklerini depolayacak..
karnım aç ama inatla yemiycem biraz zayıflamam lazım kafaya koydum artık
bende döner yemekten sıkıldığım için gidip çorba içiyorum
nesfit kesmedi anacım açıklaması bu aslında utancımdan söyleyemiyorum
günaydın herkesee
25 şehit haberi yine... nasıl patlamış yaaa... inanasım gelmiyor böyle bi ihmale, kazaya nedense... milletçe iyice paronayak olduk bunlar yüzünden.. artık en çok kullandığımız cümle haline geldi ALlah rahmet eylesin...
patlamış değil canım bence patlatılmış!kaza olma ihtimali olmama ihtimalinden daha düşükmüş rütbeli emekli bi asker öle sölemiş ama neyseki pakistan ya da hindistan da da oluyomuş sayın bakan öle söledi!nasıl bi mantıksa bu anlamak mümkün değil of çok sinir oldum ya midem bulandı artık bunlardan
patlatılmış veya patlamış sonuçta 25 şehit verilmiş. ve ayrıntılara bakarsanız erler malzeme sevkiyatını yapıyormuş er dediğin ne kadar bilebilirki güvenliği?? örneğin bomba piminin çekildikten sonra ne kadar patlıcağını bilse bile kaç defa almıştır eline öyle birşeyi? o erlere kadar hiç mi üst rütbeli işi bilen bir asker yokmuş? he birde bizim bildiğimiz tv den şehitler burda yazmak istemezdim ama eğitim zahihatı başlığı altında şehit olan o kadar çok asker varki. o yüzden o onu dedi bu bunu dedi bana çokta garip gelmedi.yanlışda anlaşılmak istemem ama hiç bir taraf kusursuz değildir.kusura bakmayın.
'' Emekli Albay Mithart Işık ise "Acemi askerlere mühimmat teslim edilmesi yanlıştır" dedi.
E. ALBAY MİTHAT IŞIK: "ACEMİ ASKERLERE MÜHİMMAT MI TESLİM EDİLİR?"
Emekli Albay Mithart Işık bağlandığı Habertürk TV'de yaptığı açıklamada "Cephanelik yapılırken belli standartlara uyulur. Bu olayın oluş şeklini çok objektif bir raporlar hatasıyla sevabıyla çok iyi şekilde hazırlamak lazım. Bu bir idari zayiat ve çok üzücü. Cephanelikte bulundurulan el bombasının fünyesi takılı olmaz eğer böyle bir şey varsa çok yanlış. Cephaneliğin yapılış yerinde mi yanlış var, seçilen personelde mi yanlış var bunların çok iyi tespit edilmesi lazım. Bu askerler saat kaçta çalışmaya başladı, bu çalışmasının 21:00 den sonra yapılması için çok mu aciliyet vardı? Acemi askerlere mühimmat teslim edilmesi yanlıştır. ''
alıntıdır.
günaydınnnn
maşallah şekerim enerjin hiç azalmasın hep artsın. kız akşam benimde canım kısır istedi biliyomusun. dün buranın pazarıydı marul almamıştım,akşam annem uğradı pazar çıkışı al maruldan biraz dedi ondanda almadım. akşam eşime dedim keşke alsaydım yarın kısır yapardım..
sen kaç kiloydun hamile kaldığında ahsencim 50 kilo neki yaa şaka gibi... ben tam 5 kilo aldım biliyomusun. herkes 5 ayda 5 kilo normal diyo ama. 65 kilo oldum
Akşam nikah şahitlerimizle nikah yıldönümümüzü kutladık. Oyun parkına gittik inanılmaz eğlendik. Oradan arkadaşların evine geçtik. Çay, kahve keyfi derken eve çok geç geldik. Doğal olarak bu gün şirkete yemek getiremedim. Buralarda ev yemeği yapan bir yer yok. Bir tane kafe var. Tavuk döner falan yapıyorlar ama hiç yiyesim yok. Bu gün aç kaldım sanırım
ben bi tarafta kusur bulmak için sölemedim zaten benim de erkek kardeşim var ve bunları gördükçe üzülüyorum sadece onu anlatmaya çalıştım
ben bi tarafta kusur bulmak için sölemedim zaten benim de erkek kardeşim var ve bunları gördükçe üzülüyorum sadece onu anlatmaya çalıştım
yok tatlım sana ait birşey söylemedim zaten yanlış anlama lütfen
yazıcak çok şey varda yeri değil.
neyse konuyu dağıtalım yoksa anarşist damgası yicem
görümcelerim gelcek, ne yemek yapayım bilemedim
Allah korusun kardeşini ve diğerlerini tatlım benim
ben bu aralar haber izlemiyorum bi izlediğim haberi günlerce unutamıyorum
sizden duydum bunu da
evet başımızdaki insanlardan ben de nefret ediyorum ama diğerlerinden de nefret ediyorum
diğerleri de aynı mok bana kalırsa
hatta kendi oy potansiyellerini arttırmak için ölen askerlerin kanını, bu milletin en büyük acısını kullanıp hükümete yüklenip rant sağlamaya kalkıyolar. "Aha bunlar böyle yapıyor, bizi başa getirin biz böyle yapmicaz" derdindeler. Birileri dini kullansın bunlar da milletin acısını! Bana kalırsa bu çok adice.
politika bu değil mi zaten
neyse konuyu dağıtalım yoksa anarşist damgası yicem
görümcelerim gelcek, ne yemek yapayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?