- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.481
bende akşama etli güveç yaptımEki Görüntüle 504644 ahanda resmi :)))
yanınada pilav ve cacık yapıcam...
yaw dün çoğu kişi albumlerine resimlerini koymuşlar bi ben göremedim
çok şey yazmak isterdim ama malesef kuralları aşmayalım en iyisi biz:18:
bende ne yemek yapıcağımı bilmiyorum, annem aradı en büyük yengem gelmiş oğluna kız isteme işleri fln olucak ta akşam hem görmeye hemde konuşmaya gideriz dedi, belki bizde gideriz .
yine mi ya doğuma kadar durcaklar heralde..mercimek çorbası fırında köfte patates pilav salata yapabilirsin
kimse benim kocacıımın sürprizine bişey demedi yahuu
kız sizin aile ziyaretleri iç bitmiyo
hep iç içesiniz
maşallah diyeyim ama sıkılmıyon mu
güzel fikir ama ne ptatesim var ne de kıymam
evde dolmalık biber var pırasa var
pırasayı hiç yapmadım nasılyapcam bilmiyom
biber dolması mı yapsam acep
selamlar uyuyakalmışım bi baktım saat 12 buçuk
ya kahvaltı bile yapmadım, Allahdan sabah kısır yemiştim minnoşum aç kalacaktı tembel anası yüzünden
ben 48 ile hamile kaldım, şaka gibi ama 39 a düştüm mide bulantılarından
hiç yemek yemeyen bünye bir anda yemek yemeye başlayınca verdiklerimi çok hızlı aldım üstüne de iki kilo almışım 50 oldum
ama o iki kiloyu çok çok yavaş aldım. tahminimce 55-58 de falan doğum yapıcam Allah kısmet ederse
5 kilo normal sanırım elif, çok da sayılmaz bana kalırsa
yaa kuzum benim kıyamam sana
kısır getireyim bak bir kap dolusu var hem de çok güzel
harbi nerde senin iş yerin kız bi de geliyomuşum
hep iç içesiniz
hep iç içesiniz
güzel fikir ama ne ptatesim var ne de kıymam
evde dolmalık biber var pırasa var
pırasayı hiç yapmadım nasılyapcam bilmiyom
biber dolması mı yapsam acep
aydasu jeloo için en sakin diye aynı şeyleri düşünüp aynı anda yazmışız canım
miracle ben seni unutmadıııım unutmadıııııım sadece toparlayamadım ne yazacağımı daha eksik çok zaten düşünüyorum aklıma geldikçe yazıyoruuum,
teşekkür ederim bana fedakar dediğin için, sanırım eşim için yaptıklarımdan dolayı diyorsun, aslında en bahtsız en marangoz da diyebiliriz (malum bir yıldır yontuyorum :26:)
kızlaar ya harikasınız pc başında uyumuş kalmışım hepsini kaçırdım ama bayıldım yorumlara özden yine yaptın yapacağını hamdi yazır dedi yaaa
durun bende yazayım aklımdayken
en fedakar:landfloves(sen beni unutmuşsun amaaaaa)
en çok misafir ağırlayan:hanzade(ayrıca haydar dümenin çırağı olabilecek kapasitede olanımız)
en tatlımızingum
en çıtırımız:vafim
en masum yüzlü:mlvst
en alıngan:eftalya
en güzel izmirli:smilla
en çok ders çalışanımız :sniperelit
en çok araştırmacı:ahsen
en ince espiri yapanımız:özden
en ince belli olanımız:daphne
en pozitif düşünebilenimiz:aydasumm
en güzel annemiz:sofişim(göremedik ya daha göbüşü ve bebişi)
en çok mesai yapanımız:citlenbik
en planlı programlımız:jeloom
en cici öğretmenimiz:mavi su perisi
inş unuttuğum olmamıştır
birde kimmiş ya başka topiklere derdini anlatıp burda yazmayan çook merak ettim bi yazıverin özelden ya hu
jelom uzun zamandır girmiyo ama topikte herkese yazmaya çalışan, ay bide şu bebeği öğrenene kadar göbeğimizde çatlatmıştı bizi en rahat heralde, çok tatlı, yüzyüze tanışsam çok severim eminim heyecanlı annee..
sofişimm yanlız kuzum (aydasumda öyle ana kuzuları işallah bi an önce annelerinizin yakınlarına gidersiniz) güçlü hamile diyelimö ona tek başına hamilelik geçiriyo tatlım.
chitlenbik kocasını en çok gören (aklıma bu geldi), sakin kibar seviyorum onu da.
jelocum çok mu yoğunsun, bi ses ver
Geldim bebeğimm sonunda biraz rahatladım hemen sizlere bir bakıyım dedim topik kaynamış gitmiş ne güzel sohbetler olmuş ay ağladım yine ne sulugöz oldum ben ya oto b...ka ağlar oldum daha doğrusu gözlerim hemencecik yaşarıyor hamilelik bende böyle bir etki yaptıı
Hatta geçtiğimiz haftasonu ikea alışverişinde resmen gözlerimden yaş süzüldü öyle bebişleri gördüm annelerine sarılıyorlar diye annem hemen eşime kızdı senmi ağlattın kızımı diye valla anne aldığımda ağlak değildi ama hamile kaldı kalalı herşeye ağlıyor diyoo
bebişi annesini aşırı hassas yapmışşş,anne olacaksın ama anneciğinin minicik kızısın sende,bak hemen eşine kızmışş... Bende bebeklerin annelerine sarılmalarına bayılıyorum, çok masum görünüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?