Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende akşama etli güveç yaptımEki Görüntüle 504644 ahanda resmi :)))
yanınada pilav ve cacık yapıcam...
yaw dün çoğu kişi albumlerine resimlerini koymuşlar bi ben göremedim

eline sağlık canım çok güzel görünüo bende göremedim resimleri aydasuyla arkadaş bile diilmişiz onu da fark ettim:)neyse bizim için tekrar koyarlar umarım

kız sizin aile ziyaretleri iç bitmiyo
hep iç içesiniz
maşallah diyeyim ama sıkılmıyon mu

yine mi ya doğuma kadar durcaklar heralde..mercimek çorbası fırında köfte patates pilav salata yapabilirsin

güzel fikir ama ne ptatesim var ne de kıymam
evde dolmalık biber var pırasa var
pırasayı hiç yapmadım nasılyapcam bilmiyom
biber dolması mı yapsam acep

kimse benim kocacıımın sürprizine bişey demedi yahuu

kız valla dalmışım kusura bakma kimse konuşmayınca birşeylere bakınıyordum.
eşin gerçekten harika bir süpriz yapmış hem ikiniz için hemde ihtiyaç olan birşeymiş ama bayada sabırsızmış olsun o gün beklicektin ne diye şimdi daha süpriz daha tatlı olmuştur. artık sizin hediyeler bu zamandan sonra bebişe olur

bende dün akşamdan fotolar koycam benim kocamda bana yoldan gül almış süpriz yapmıştı

aydasu ve mlsvt bizim için tekrar koyarmısınız resimleri kuzular
pingu eşin güzel bir süpriz yapmış ölümsüz bir süpriz baktıkça hatırlarsınız

canım pırasa çorbası biber dolması peynirli makarna ve salata uyar umarım

Kısırıda nasıl severim ahsen. Tok karnına bile yerim acımam hiç miğdeme ama ben şimdi patates kızartması söyledim. Birazcık doydum işte

kimse benim kocacıımın sürprizine bişey demedi yahuu

Canım çok ince düşünmüş eşin. Ben çok beğendim. Bizde daha haziranda yaptırmıştık. Uzun süre sonra o fotoğrafları duvarında görmek çok keyifli.

Bu arada hanzade çok mu yoğun ne? İş iş nereye kadar. Dön artık sahalara

kız sizin aile ziyaretleri iç bitmiyo
hep iç içesiniz
maşallah diyeyim ama sıkılmıyon mu

ben kalabalığı nedense çok seviyorum mesela dün akşam bile baş başa çık romantizim yap dimi yok içim rahat etmez millet olsun makara olsun muhabbet fln daha seviyorum
yengemede hem gitme hemde hayırlı işlerle uğraşma sebebimiz amcam bir kaç ay önce aniden vefat etti yalnız bırakmak istemiyoruz eşimde saolsun benim gibi ama bu akşam gidermiyiz bilmiyorum yorgundu baya.
hep listemde aile ziyaretleri var farkettimde benim hiç arkadaşım yok ama sanırım bu kalabalıktan fırsatta bulamıyorum

pırasa çok kolay canım eşim çok sevdiği için kışın çok yaptım havuç doğra bi tane onu yağla kavur azcık sonra içine salça sonrada doğradığın pırasaları koy içine pirasalar pişmeye yakın içine çok az da pirinç koyuyorum pirinçler pişince oldu bitti

en şipşak fotocu ben seçilmiştim.

bunun şerefine kokoş simillanın leopar sevdası isimli eseri albümümde

okurken gülme tuttu landfloves topiğin en sakini seçilmişim herkes aynı şeyi düşünmüş sanırım evet gayet sakinim dimi inşallah bebiş doğuncada sakinliğimi korurum yoksa cadı anne olmak istemiyorum

Cuk oturmuş sanırım bu yakıştırmaların hepsii benimkide aynen

Oy oy pingum giriyorum ama yazamıyorum gelen gidenden bazende açık kalıyor, hehe dimi ama görünüşe göre pek bir rahatmışım canımsın bende seninle tanışmayı çok isterdim kısmet olmadı bir daha inşallah,hamileliğimizden konuşur kızları daraltıkdık ama olsun

ben geldim kızlar...
merak etmişsiniz düşünmüşsünüz teşekkürler sabah özden aradı ondan duydum haberleri ilk hemen tv yi açtım ama çok kötü oldum çok ağlıyorum bu aralar ben bu haldeysem peki ya şehitlerimizin aileleri ne yapıyo zaten 10 şehitten biri sokağımızdaydı kardeşimin arkadaşı sokak öyle sessiz sakin ki alışkın değilim kardeşime söylemedim üzülmesin diye ama h.sonu çarşıya çıktığında faceden görecek herkes bşyler yazmış...
dün sohbetimiz çok güzeldi kızlar bugün de güzel geçsin inş.
pingucum hediyelerin harika fotoğraf hastası olduğumdan benim için çok değerli

jelocum çok mu yoğunsun, bi ses ver

Geldim bebeğimm sonunda biraz rahatladım hemen sizlere bir bakıyım dedim topik kaynamış gitmiş ne güzel sohbetler olmuş ay ağladım yine ne sulugöz oldum ben ya oto b...ka ağlar oldum daha doğrusu gözlerim hemencecik yaşarıyor hamilelik bende böyle bir etki yaptıı
Hatta geçtiğimiz haftasonu ikea alışverişinde resmen gözlerimden yaş süzüldü öyle bebişleri gördüm annelerine sarılıyorlar diye annem hemen eşime kızdı senmi ağlattın kızımı diye valla anne aldığımda ağlak değildi ama hamile kaldı kalalı herşeye ağlıyor diyoo

bebişi annesini aşırı hassas yapmışşş,anne olacaksın ama anneciğinin minicik kızısın sende,bak hemen eşine kızmışş... Bende bebeklerin annelerine sarılmalarına bayılıyorum, çok masum görünüyorlar..

Aynen çok hassas oldum sayesinde bu kadar duygusal asla değildim ama hamilelikte olabiliyormuş geçici bir durummuş hep böyle olsun istemem,ama çok şeker bir görüntü annelerine sarılıyorlar minicik elleriyle

öğle arası eve gittim geldim yine. eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış. bende akşamdan kalan bulaşıkları,şimdi yediklerimizi filan yıkadım,çamaşırları topladım geldim. ya 4 gün ewde değildim düzenim şaştı evi daha tam toparlayamadım valla.

jelocum hoşgeldin canım.
ahsen bende dün dolma yaptım annemde geldi. yanına salata, hazır çorba kavun yetti arttı bile.
similia ve mslvt fotolar harika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…