Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar, biliyorsunuz yeni işime başlayalı 2 ay oldu. Benden önce benim yerimde çalışan kadın yine buraya geldi. Patron yokken çıkıp çıkıp buraya geliyor. Patrona yakın olanlar kendisinden pek hoşlanmıyorlar ama diğer arkadaşlarla birlikte çay saatinde oturup lak lak yapıyor. Şimdi yine geldi. Çay kahve içecekmiş. Sinir oluyorum artık birde gelip bana akıl veriyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Geçen geldiğindede belki geri dönerim belki patron beni affeder falan diyor diğer arkadaşlara. Çalışma arkadaşlarım benden çok memnun patronumuzda öyle. Bunu sürekli dillendiriyorlarda sağolsunlar. Hatta bu ay zamlı aldım maaşımı ama bu kadının amacı ne anlayamıyorum. Patron yokken keyif yapıyor hatun burada. Birde gelip benimle muhattapda olmuyor. Herkese selam veriyor ben yokmuşum gibi davranıyor.

Aynen çok hassas oldum sayesinde bu kadar duygusal asla değildim ama hamilelikte olabiliyormuş geçici bir durummuş hep böyle olsun istemem,ama çok şeker bir görüntü annelerine sarılıyorlar minicik elleriyle

ona bende bayılıyorum jelo yaa. dün dayımlar uğradı bize. 11 aylık kızı varya onun özlüyorum eşeği ya tabi abisinide o ilk göz ağrımız.
ufaklık iyice sevimlileşti bi görsen öpüyo güya ağzını açıyo sesler çıkararak yanağına yapışıyo insanın,maşallah sürekli güleryüzlü bide ağzını burnunu büzerek gülmeyi öğrenmiş ısırası geliyo insanın.

işten çıkarıldığını hazmedememiş canım onun yerinde senin olman içine oturmuş sanırım acıcık:)olur iş hayatında öle şeyler takma boşver önemli olan patronun senin hakkında ne düşündüğü o da senden memnun olduğuna göre sorun yok

1 gün sekse bile ev nasıl dağılıyor anlamıyorum,yorma kendini çok h.sonuna az kaldı toparlarsın yine..

minnoşlar teşekkür ederimm
mercimek çorbası
biber dolması
salata
bir de kavun keseriz
kısır da var

yeter bu kadar ya her gün burdalar nasılsa özel bişeye gerenk yok

kimbilir ne yaptıda atıldı işten.. şimdide çekemiyodur senin orda olmanı,huzursuz etmek içinde dolanıyodur ortalıkta. patronun senden memnunsa gerisi boş canım boşwer. zaten herkesede sevdirmişsin kendini yakında ayağı kesilir gelmekten vazgeçer o da.

1 gün sekse bile ev nasıl dağılıyor anlamıyorum,yorma kendini çok h.sonuna az kaldı toparlarsın yine..

cuma günü annemleri yemeğe çağırıcam babamın izin günü ne zamandır görüşemiyoruz. yavaş yavaş halletmem lazım o yüzden. gerçi yabancı değiller ama yinede rahat edemiyorum. zaten dün annem geldiğinde dağınık gördüü evi bende dedim anne bak çalışan kadın böle oluyo işte bi yandan yemek bi yandan ev işi çok zor çook

minnoşlar teşekkür ederimm
mercimek çorbası
biber dolması
salata
bir de kavun keseriz
kısır da var

yeter bu kadar ya her gün burdalar nasılsa özel bişeye gerenk yok

yeter tabiki şekerim mis gibi yaz menüsü. patatesim yok dedin ya mercimek çorbasını nasıl yapıcan ?

nedeni belli canım çekemediğinden aklınca seni yok sayarak seni önemsememeye çalışıyor, onun yerindesin ya..

Eğer o kadar önemli olsa göndermezlerdi onu, kendince ucuz numaralar yapıyor.. Patronun gözünde çizgin belli, senden memnun da olduklarına göre hissettirmişler bunuda zaten, sen hiç muhattap olma..

Son düzenleme:
daphnecim seni kıskanıyo anlaşılan boşver ama benim işime müdahale etse çok biliyosan çıkmasaydın sen yapsaydın derim...

Minnacık şeyler nasıl sevgi yayıyorlar 11 aylık tam sevilmelik zamanlar yerim ben onu inşallah pingu bizde bu zamanlarını görürüz yavrularımızın

o zaman eşine naz yap, yardım etsin sana sende yemek yaparsın.. Nasılsa siz sizesiniz, çok yorulmadan halledersin sen..

yeter tabiki şekerim mis gibi yaz menüsü. patatesim yok dedin ya mercimek çorbasını nasıl yapıcan ?

ben mercimek çorbasını sadece mercimekle yapıyorum,bizimki köy usulu çok seviyoruz,kocaman 1 soğan,yada 1 orta soğan bol soğanlı olcak yani,yarıma yakın margarin ve mercimek,öle blendar la ezmek fln yok,çok severiz eşimde bende

sadece kaynatıyormusun sos falan varmı üzerine?

bizde öyle yiyemeyiz hiç ben 1 bardak mercimek 1 orta boy soğan orta boy patates 1 tanede havuç koyar kaynatırım. hepsini ince doğrarımki çabuk pişsin. sonra blendırdan geçirip tuzunu karabiberini margarini koyup tekrar kaynatırım biraz. ay bayadır yemiyom canım çekti yarın annemlere yapıcam. üzerinede kızdırılmış pulbiberli tereyağ oohh misss

Sağolun kızlar, amacını bilmiyorum ama gerçekten insan kovulduğu yere yüzsüz yüzsüz gelebilir mi? Geldi evi gibi gezip duruyor şirketin içinde. İşte bulmamış henüz. Neyse ya ne hali varsa görsün. Bu arada size eşime aldığım hediyeyi söylemedim. Dün dışardaydık ya teknoloji mağzasına girdik. Orada bir laptop beğendi. Bizimki çok eskiydi zaten. Bir işlemi yarım saatte yapıyordu. Aslında öğle arasında gidip alacaktım ama saatler konusunda biraz hassaslar. Geç kalınca göze batabilirim sonuçta yeni personelim neyse Bende sabah kalkınca kartımı eşime verdim. Alsın diye. Çünkü mağazada indirim vardı ve süresi dolmak üzereydi. Oda almış şimdi. Tam kart borcum bitti dedim. 2 ay daha maaşımı karta yatıracağım ama kocişimin canı sağolsun. Çok şükür hediye faslıdan kurtuldum....

ben de 1 soğan doğrarım az salça ve yağla kavururum mutlaka biraz kekik koyarım tavuksuyu (tablet de olabilir) koyar suyunu ve mercimeğini koyar iyice kaynatırım patates ve havuç rendelerim içine bazen misafir varsa blenderdan geçiririm ama ben taneli daha çok seviyorum.
bir de kasaptan ilikli kemik alırım mercimeği kemikle beraber iyice kaynatırım sonra yağda nane ve biberi yakıyorum içine katıyorum çok lezzetli oluyo ve çok faydalı...

daphnecim güzel faydalı bi hediye olmuş.. bende eşime dedim ben sana gerçkten bişey almadım. olsun diyo bende evin ihtiyacını almış oldum baksana sana özel bişey değil diyo kıyamam. internnetten parfüm siparişi vermiş kendine ben senin yerine hediye aldım kendime diyo

Yok artık işle ilişiği kesilmiş biri nasıl hala oraya gelebiliyorki benim hayatta yüzüm tutmaz kendim çıksam bile uğramam yani,biraz yüzsüzmüş yani hiçmi bişey demiyorlarki ona böyle eli kolu rahat gelip gidebiliyor,boşver daphne selam vermez ise vermesin sen işine bak canım herkes senden memnunmuş patronunda sen ona aldırış etme güzelim

Maddi olarak bir göçtük ama kocacığımın en büyük eğlencesi her gün bir iki saat bilgisiyarda vakit harcamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…