- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.501
Aynen çok hassas oldum sayesindebu kadar duygusal asla değildim ama hamilelikte olabiliyormuş geçici bir durummuş hep böyle olsun istemem,ama çok şeker bir görüntü annelerine sarılıyorlar minicik elleriyle
Kızlar, biliyorsunuz yeni işime başlayalı 2 ay oldu. Benden önce benim yerimde çalışan kadın yine buraya geldi. Patron yokken çıkıp çıkıp buraya geliyor. Patrona yakın olanlar kendisinden pek hoşlanmıyorlar ama diğer arkadaşlarla birlikte çay saatinde oturup lak lak yapıyor. Şimdi yine geldi. Çay kahve içecekmiş. Sinir oluyorum artık birde gelip bana akıl veriyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Geçen geldiğindede belki geri dönerim belki patron beni affeder falan diyor diğer arkadaşlara. Çalışma arkadaşlarım benden çok memnun patronumuzda öyle. Bunu sürekli dillendiriyorlarda sağolsunlar. Hatta bu ay zamlı aldım maaşımı ama bu kadının amacı ne anlayamıyorum. Patron yokken keyif yapıyor hatun burada. Birde gelip benimle muhattapda olmuyor. Herkese selam veriyor ben yokmuşum gibi davranıyor.
öğle arası eve gittim geldim yine. eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış. bende akşamdan kalan bulaşıkları,şimdi yediklerimizi filan yıkadım,çamaşırları topladım geldim. ya 4 gün ewde değildim düzenim şaştı evi daha tam toparlayamadım valla.
jelocum hoşgeldin canım.
ahsen bende dün dolma yaptım annemde geldi. yanına salata, hazır çorba kavun yetti arttı bile.
similia ve mslvt fotolar harika..
Kızlar, biliyorsunuz yeni işime başlayalı 2 ay oldu. Benden önce benim yerimde çalışan kadın yine buraya geldi. Patron yokken çıkıp çıkıp buraya geliyor. Patrona yakın olanlar kendisinden pek hoşlanmıyorlar ama diğer arkadaşlarla birlikte çay saatinde oturup lak lak yapıyor. Şimdi yine geldi. Çay kahve içecekmiş. Sinir oluyorum artık birde gelip bana akıl veriyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Geçen geldiğindede belki geri dönerim belki patron beni affeder falan diyor diğer arkadaşlara. Çalışma arkadaşlarım benden çok memnun patronumuzda öyle. Bunu sürekli dillendiriyorlarda sağolsunlar. Hatta bu ay zamlı aldım maaşımı ama bu kadının amacı ne anlayamıyorum. Patron yokken keyif yapıyor hatun burada. Birde gelip benimle muhattapda olmuyor. Herkese selam veriyor ben yokmuşum gibi davranıyor.
1 gün sekse bile ev nasıl dağılıyor anlamıyorum,yorma kendini çok h.sonuna az kaldı toparlarsın yine..
minnoşlar teşekkür ederimm
mercimek çorbası
biber dolması
salata
bir de kavun keseriz
kısır da var
yeter bu kadar ya her gün burdalar nasılsa özel bişeye gerenk yok
ona bende bayılıyorum jelo yaa. dün dayımlar uğradı bize. 11 aylık kızı varya onun özlüyorum eşeği ya tabi abisinide o ilk göz ağrımız.
ufaklık iyice sevimlileşti bi görsen öpüyo güya ağzını açıyo sesler çıkararak yanağına yapışıyo insanın,maşallah sürekli güleryüzlü bide ağzını burnunu büzerek gülmeyi öğrenmiş ısırası geliyo insanın.
cuma günü annemleri yemeğe çağırıcam babamın izin günü ne zamandır görüşemiyoruz. yavaş yavaş halletmem lazım o yüzden. gerçi yabancı değiller ama yinede rahat edemiyorum. zaten dün annem geldiğinde dağınık gördüü evibende dedim anne bak çalışan kadın böle oluyo işte bi yandan yemek bi yandan ev işi çok zor çook
yeter tabiki şekerim mis gibi yaz menüsü. patatesim yok dedin ya mercimek çorbasını nasıl yapıcan ?
ben mercimek çorbasını sadece mercimekle yapıyorum,bizimki köy usulu çok seviyoruz,kocaman 1 soğan,yada 1 orta soğan bol soğanlı olcak yani,yarıma yakın margarin ve mercimek,öle blendar la ezmek fln yok,çok severiz eşimde bende
sadece kaynatıyormusun sos falan varmı üzerine?
ben mercimek çorbasını sadece mercimekle yapıyorum,bizimki köy usulu çok seviyoruz,kocaman 1 soğan,yada 1 orta soğan bol soğanlı olcak yani,yarıma yakın margarin ve mercimek,öle blendar la ezmek fln yok,çok severiz eşimde bende
daphnecim güzel faydalı bi hediye olmuş.. bende eşime dedim ben sana gerçkten bişey almadım. olsun diyo bende evin ihtiyacını almış oldum baksana sana özel bişey değil diyo kıyamam. internnetten parfüm siparişi vermiş kendine ben senin yerine hediye aldım kendime diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?