- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.521
kızlar bana bi akıl versenize. şimdi eşimle dün yine kounştuk dışarda yiyelim c.tesi diyo. sizce dışarda yemek mi daha mantıklı yoksa ben ben zaten heediye almadımya. ewde hazırlasam daha önce anlatmıştım zaten. eşime çaktırmam o dışarı çıkacağımızı sanar. tam yukarı beni almata geldiğinde sürprizle karşılaşır. girişten salona ka dar mumlarla süslesem şık bi masa hazırlasam. kalpli pasta filan yapsam. geldiğinde ilk dans müziklerimiz karşılasa onu. hangisi daha güzel olur sizce ?
kızlar bana bi akıl versenize. şimdi eşimle dün yine kounştuk dışarda yiyelim c.tesi diyo. sizce dışarda yemek mi daha mantıklı yoksa ben ben zaten heediye almadımya. ewde hazırlasam daha önce anlatmıştım zaten. eşime çaktırmam o dışarı çıkacağımızı sanar. tam yukarı beni almata geldiğinde sürprizle karşılaşır. girişten salona ka dar mumlarla süslesem şık bi masa hazırlasam. kalpli pasta filan yapsam. geldiğinde ilk dans müziklerimiz karşılasa onu. hangisi daha güzel olur sizce ?
yeter tabiki şekerim mis gibi yaz menüsü. patatesim yok dedin ya mercimek çorbasını nasıl yapıcan ?
pingucum ben fikrini beğendim sana zorluk olmayacaksa ve dediğin gibi romantik bi yer yoksa orada evde şık bi sofra sonra o hazırladığın mumlar yatak odasına kadar dizili olsun ama malum yediklerinizi sporla eritmeniz lazım
ben mercimeğe patates koymuyorum canım
bu arada biz evde başbaşa olursak (eğer olmazsak çok pis sinirlerim bozulur, valla dengem şaşabilir yani)
seninle aynı şeyi düşünüyorum yıldönümü için
bizimki salı günü
bende evde hazırlanayım diyordum ama acaba dışarda fasılamı gitsek bilemedim :26:
bebişim biz napcaz aynı gün
baksana bizim hatunlar hediyeleri aldı verdi süprizleri tartışıyorlar bile
Bende bozulurdum eşine söyle azıcık durumu izah etsin onlara. Bu sizin ilk yıldönümünüz sonuçta.
hanzadecim gecenin sonu spor olur zaten şekerim
ahsencim görümcenlere laf çarpıtsan bizimde salı günü evlilik yıldönümümüz ilk yıldönümü çok özel acaba ne sürpriz yapsam eşime filan diye laf çarpsan anlamazlarmıki ?
canım hediye bulamadım fazla bütçem de yok zaten ama daha önce paylaşmıştım bu sitede biri eşine yapmış sen okumuş muydun bilmiyorum canlı müzik olan bi yere birinin doğum günü filan gibi bi şekilde kandırıp götüreyim orda lavaboya gidiyomuş gibi yapıp gelinliğimi giyip geliyim tabi bi de düğün fotosu olan bi pasta ve sevdiğimiz paça çalacak yeri önceden ayarlamak lazım..
bebişim biz napcaz aynı gün
baksana bizim hatunlar hediyeleri aldı verdi süprizleri tartışıyorlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?