- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.541
bide benim 2 kere düşünmem gerek 25 düğün, 28 de eşimin d.günü..
Hala kara kara düşünüyorum
hanzade işallah yapabilir o sürprizini ya çok heyecanlıı..
ya ben hala istiyorum ama birileri olmalı yanımızda bunun için en uygun kaynımlar ama eltim şevkimi kırdı hiç hoş olmaz filan diye saçma buldu ama onun dışında herkes beğendi bakalım
bir de nette çikolatalar var ya hediyeli orda küçük küçük tek tek paketli çikolatalar var üstüne istediğin resmi koyduruyosun...şimdi sipariş vericem bizimle gelenler olursa eğer dağıtırım onlara...düğün fotomuzu koydurucam...
ya ben hala istiyorum ama birileri olmalı yanımızda bunun için en uygun kaynımlar ama eltim şevkimi kırdı hiç hoş olmaz filan diye saçma buldu ama onun dışında herkes beğendi bakalım
bir de nette çikolatalar var ya hediyeli orda küçük küçük tek tek paketli çikolatalar var üstüne istediğin resmi koyduruyosun...şimdi sipariş vericem bizimle gelenler olursa eğer dağıtırım onlara...düğün fotomuzu koydurucam...
2 si 1 arada olmaz mıdüğün gününde yemeğe çıkın ufak bir hediye eve dönüşte özel sporlar d.günündede ona hitaben bir hediye olabilir
pingucum senin fikrinde çok güzel bence iyi ayarlaman lazım gelmesin eve, bende evde düşündümde biz ilk ayları bile kutluyorduk hani hep evdeydik zaten bu sefer dışarda istiyorumda bakalım beyimiz ne düşüncek hediye olarak ta poker takımı düşünüyorum, aha şimdi aklıma geldi kesin bana oda objektif alıcak geçen gün sordu getirttiriyimmi sence fln diye kendi hediyem hakkında fikrim var ama alıcağım konusunda yok
daphneyle eşli tanışalım demiş ya eşin onlarla birlikte çıkın, hem daphneyi tanımıyoya onun d.günü var dersin, bizimde yıldönümümüz bahaneyle eğleniriz filan dersin olmamzı. daphnede razı olursa berbaer çıkın o gece. daphne eşine söyler çaktrmaz. beraber lavaboya gidince halledersiniz. gelinliğide bigün önceden yada gündüzden eşin görmeden evden çıkartıp gideceğiniz mekana bırakırsın. çünkü tanıdık biri olursa doğumgünü olmadığını bilir eşin.
oyyy ayaklarım şiştiii. şimdi soğuk su dolu leğene koydum biraz kendine gelmesini bekliyorum
malum annem ve eşimle attık kendimizi dışarıya. sıhhiye de sosyete pazarı vardı oraya gittik ama kalabalıktan dolaşamadık bile eşim göbişime siper oldubi kaç bişey alıp zor attık kendimizi dışarıya. sonra gezdik kızılayda oğluşuma annanesi birsürü ciciler aldıı. bu arada kanz ve chicco da %50 indirim var hamişler haberiniz olaa chicco dan park yatak aldı annem, lacivert. ona uygun dolap yaptıracaz sitelerde. ben doğumu trabzonda yapacağım için park yatak bizim için ideal taşıma açısından...çok tatlı şeyler var yaa hepsini alasım geldi valla. sonra eşim işe gitti biz annemle bayağı daha dolaştık e tabi eve gelene kadar benim ayaklar oldu davul. keşke ailemle aynı şehirde olsaydık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?