Eylül dostluğumuza burada devam (:

bide benim 2 kere düşünmem gerek 25 düğün, 28 de eşimin d.günü..
Hala kara kara düşünüyorum

2 si 1 arada olmaz mı düğün gününde yemeğe çıkın ufak bir hediye eve dönüşte özel sporlar d.günündede ona hitaben bir hediye olabilir

pingucum senin fikrinde çok güzel bence iyi ayarlaman lazım gelmesin eve, bende evde düşündümde biz ilk ayları bile kutluyorduk hani hep evdeydik zaten bu sefer dışarda istiyorumda bakalım beyimiz ne düşüncek hediye olarak ta poker takımı düşünüyorum, aha şimdi aklıma geldi kesin bana oda objektif alıcak geçen gün sordu getirttiriyimmi sence fln diye kendi hediyem hakkında fikrim var ama alıcağım konusunda yok

hanzade işallah yapabilir o sürprizini ya çok heyecanlıı..

ya ben hala istiyorum ama birileri olmalı yanımızda bunun için en uygun kaynımlar ama eltim şevkimi kırdı hiç hoş olmaz filan diye saçma buldu ama onun dışında herkes beğendi bakalım
bir de nette çikolatalar var ya hediyeli orda küçük küçük tek tek paketli çikolatalar var üstüne istediğin resmi koyduruyosun...şimdi sipariş vericem bizimle gelenler olursa eğer dağıtırım onlara...düğün fotomuzu koydurucam...

eltine bakma sen bence çok güzel birşey bende yapmak isterdim böyle birşeyi ama eşimin süprizimi hoş karşılaması için yeri kapatmamız başkalarının olmaması gerekir yoksa benim hediye zehir olur, ama fikrini çalmak çok isterim bizimkilere bir sorarım biliyorlarsa güzel bir yer olabilir ama bizimki bu sefer yemezki bilmiyorum, çok kıskandım eltin gibi ahahhah

daphneyle eşli tanışalım demiş ya eşin onlarla birlikte çıkın, hem daphneyi tanımıyoya onun d.günü var dersin, bizimde yıldönümümüz bahaneyle eğleniriz filan dersin olmamzı. daphnede razı olursa berbaer çıkın o gece. daphne eşine söyler çaktrmaz. beraber lavaboya gidince halledersiniz. gelinliğide bigün önceden yada gündüzden eşin görmeden evden çıkartıp gideceğiniz mekana bırakırsın. çünkü tanıdık biri olursa doğumgünü olmadığını bilir eşin.

olamaz canım, çünkü 3 ü 1 aradayı teklif etmişti ben kabul etmedim, şimcik ben yapamam

aklımda; 2 günlük turlar var asosa gidiliyor, ama 28 cuma yola çıkılıyor.d.gününde yolda olmak istemem, bide balığı çok seviyor, d.gününde balık yemeğe gidebiliriz..
Hala düşünüyorum..

aslında güzel olur ama evlilik yıldönümünde niye çıkıyoruz h.sonu görüşelim der p.tesine denk geliyo ve işten çıkıp ancak gideriz gelinliği önceden bırakma imkanım olmaz ancak abisinin arabasına önceden konur o da hep arabayı park edip en son mekana geldiği için dikkat çekmez hem de abisi esince bizi dışarı çıkarır filan o gün de hadi gidiyoruz dese şüphelenmez ondan...
şimdi hiç anlayamayacağı şekilde en uygun olanı yapmam lazım

kızlar selam=)) herkes yıl dönümü planlarını yapmış benimki de şöyle; bizim 2 düğünümüz oldu biri 14 biri 18inde biz 18inde kutlarız dedik ama ben asıl sürprizimi 14ünde yapacağım ki tam sürpriz olsun..eşimden önce gidiyorum eve..güzel bi masa dans müziğimiz mumlar olacak zaten..birde bende gelinliğimi giymeyi istiyorum..ona anahtartınla gir diyeceğim kapıdan başlayarak onu yatak odasına yönlendiren notlar yazacağım..bende gelinliğimle yatak odasında bekleyeceğim..yalnız şöyle bi sorun var gelinliğimin arkası beline kadar düğmeli onları nasıl ilikleyeceğim bilmiyorum..olmazsa üst kısımları açık kalacak duvak kapatır artık..=))18inde de işyerine bonyyfood yollayacağım şu çikolata kaplı meyve ve keklerden oluşan sepetlerden..üzerinde not yazanları var=)) işte böyle=))

kızlar selam=)) herkes yıl dönümü planlarını yapmış benimki de şöyle; bizim 2 düğünümüz oldu biri 14 biri 18inde biz 18inde kutlarız dedik ama ben asıl sürprizimi 14ünde yapacağım ki tam sürpriz olsun..eşimden önce gidiyorum eve..güzel bi masa dans müziğimiz mumlar olacak zaten..birde bende gelinliğimi giymeyi istiyorum..ona anahtartınla gir diyeceğim kapıdan başlayarak onu yatak odasına yönlendiren notlar yazacağım..bende gelinliğimle yatak odasında bekleyeceğim..yalnız şöyle bi sorun var gelinliğimin arkası beline kadar düğmeli onları nasıl ilikleyeceğim bilmiyorum..olmazsa üst kısımları açık kalacak duvak kapatır artık..=))18inde de işyerine bonyyfood yollayacağım şu çikolata kaplı meyve ve keklerden oluşan sepetlerden..üzerinde not yazanları var=)) işte böyle=))

Kızlar bu gelinlik giyme olayını bende yapıcam ya özendim sizden ama biz yıldönümünde otelde olacağımız için yanımda götüremem döndüğümüz günün akşamı d.günü eve girdikten sonra bi ara odaya geçip giyinip ışıkları söndürüp odaya çağırayım diyorum nasıl olur sizce ? gerçi bizimki hoşlanmayabilir bu süprizden çünküm gelinliğim bazada ve yerleştirirken çok zorlanmıştı kendisi tarlatan yüzünden nezaman çıkartıp giyeyimmi desem sakın haa bidaha uğraşamam yerine koymak için diyo

can sıkıntısından saçma şeylere sardım kendimi gif yaptım

ben kaçar kızlar herkes okuyucu takılıyor bugün, keyifli akşamlar..

Son düzenleme:
selam kızlaarr bugün hiç aklımda olmayan bi gün oldu..

sabah karşı apartmandaki komşum aradı kahvaltıya sana geleceğim diye.
bugünde buranın pazarı var pazara çekacağım sonra buyur gel dedim.çünkü evde bişey yoktu hızlı hızlı gittim geldim tam eve giricem kapı komşum gördü geleyim dedi tamam buyur gel dedim.

birisinin 2 çocuğu birisinin 1 çocuğu var 6 kişi kahvaltı yaptık sohbet ettik.

sonra 2. kattaki komşumun ikiz bebekleri olmuştu.

bişeyler yapıp götürelim dedik.oraya indik 3 aylık olmuşlar görmelisiniz tek yumurta ikizleri öyle güzeller ki,

şimdi daha yeni eve geldim.pazardan balık almıştım onu pişireceğim.

fırında yapacağım çipura almıştım.

inş güzel olur bakalım.fırın torbasına koyup yanına patates soğan biber domateste koyacağım.

bide roka ve salata tamamdır.

Hatunlar iyi akşamlar Bu arada biraz önce düğün hazırlıklarımız sırasındaki telaşlarımızı okudum. Çok yorucu ama bir o kadarda keyifliymiş kızlar

selam güzel gelinler

tecrübelerinize ihtiyacım var

benim düğünüme 18 gün var

evim temizlendi

yarın mobilyalarım ve perdelerim geliyor

beyaz eşyalarım kuruldu,gelinliğimin ilk provası yapıldı,kuaförüm ayakkabım fotoğrafçımız hazır,halılarımı yarın ikindi alacağım inş,davetiyelerim yazıldı dağıtılacak zamanla

kına kıyafetimi kına malzemelerimi önümüzdeki hafta alacağım

ama benim içimde kocaman bir sıkıntı var sanki hiçbirşey yetişmeyecek ve yarım kalacakmış gibi geliyor sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi geliyor bu durum normal mi yoksa gerçekten geç mi kalmışız nolur bi akıl verin bana

daphne bak bende bunu yazmışımmmm

ay kızlar eve 5 te geldim ama yerime anca oturdum ne yaptın deseniz sanki hiçbişey yapmamışım gibi... yemek bile yapmadım sadece etrafı toparladım,cafeden kalan bardaklar tabakları yıkamıştım 1 aydır makinede duruyolardı bulaşıklarımı elimde yıkıyorum ben onları bi valizin içine gazeteye tek tek sarıp yerleştirdim depo olarak kullandığım odama koydum.çamaşır attım çıkanları serdim,bi posta daha attım şeftali kompostosu yaptım o kadar.

oyyy ayaklarım şiştiii. şimdi soğuk su dolu leğene koydum biraz kendine gelmesini bekliyorum
malum annem ve eşimle attık kendimizi dışarıya. sıhhiye de sosyete pazarı vardı oraya gittik ama kalabalıktan dolaşamadık bile eşim göbişime siper oldu bi kaç bişey alıp zor attık kendimizi dışarıya. sonra gezdik kızılayda oğluşuma annanesi birsürü ciciler aldıı. bu arada kanz ve chicco da %50 indirim var hamişler haberiniz olaa chicco dan park yatak aldı annem, lacivert. ona uygun dolap yaptıracaz sitelerde. ben doğumu trabzonda yapacağım için park yatak bizim için ideal taşıma açısından...çok tatlı şeyler var yaa hepsini alasım geldi valla. sonra eşim işe gitti biz annemle bayağı daha dolaştık e tabi eve gelene kadar benim ayaklar oldu davul. keşke ailemle aynı şehirde olsaydık....

erken başladı ayak şişmelerin
kanz ve chicco da indirim oldugunu bilmiyodum, biz de bakarız inş
yatagınız da hayırlı ugurlu olsuuunnn, güzel güzel mışıl mışıl uyusun

doğumdu neden trabzonda yapıyon, eşin yanında olsa daha iyi olmaz mı
annen de gelir ankaraya

kız sofiiişşşş
ben erken başladı ayak şişmelerin dedim, seni hala 11 haftalık falan sanıyorum
ya ne kadar büyümüş minnoşun maşallah maşallah

bulantıların bırakmıştır yavaş yavaş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…