Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok yürüdüm kuzum bugün o yüzden feci şişti:)
eşim zaten doğumda yanımda olacak doğum izni var 10 gün bi de senelik izninden kullanacak artık ne kadar alabilirse o kadar alıcak en az 20 gün kalır yanımda sonra o dönecek ben annemle kalcam. annem buraya gelse uzun süre kalamaz ki hemde kar kış geçen sene gibi olursa burası evde ısınamayız doğru düzgün. nisan gibi dönerim nasipse annemle zaten hazirandada tayin işimiz belli olacak bakalım bi de tayin çıkarsa artık bi de ev toplanacak of offf yandım bittim :44:

ay 11 haftalık halimi hatırlamak bile istemiyorumm. en kötü zamanlarımdı:)) bulantılarım azaldı ama tamamen kesilmedi. mesela dün 2-3 kere istifra ettim bugün iyiydim.. belli olmuyo ki...

merhaba kızlar ben bugün gelemedim hiç, kış hazırlıkları yüzünden başıma geleni bir bilseniz...

yaklaşık 3 kg kadar domatesi soydum ve doğradım elimde, (sanırım domatesin asiti nedeniyle ellerim hassaslaşmış iyice), onları buzdolabı poşetlerine paylaştırıp buzluğuma attım.. sonra kalan domatesleri robotta çekip büyük düdüklümde kaynatmaya başladım.. içine yeşil biberde eklemek için 2kg kadar biber almıştım tatlı biber... onların tek tek çekirdeklerini ayıkladım sonlarına doğru elimde hafif yanmalar oldu önemsemedim.. meğer biberler acıymış gittikçe ellerim cayır cayır yanmaya başladı, sonra dayanılamayacak derecede sızlamaya.. buz koydum geçmedi ellerimi buzdan çıkaramadım buzlukta buzlar bitti, zorla neti açıp araştırdım ne yazıyorsa denedim, sütle yıkadım olmadı, yoğurtta beklettim olmadı, aspirin ezdim beklettim olmadı, bepanten sürdüm olmadı hatta dahada cayır cayır yanmaya başladı.. eczaneye gittim bi krem aldım boca ettim ellerime ama o bile geçirmedi, hala bu saat oldu ellerimi en fazla 10 dak buzlu sudan çıkarabiliyorum, napacam bilmiyorum. akşam yemeğide eşim yaptı, yarına geçer inşallah...

haa bu arada 9 kavanoz domates konservem oldu, eşimde kışın yedikçe ellerini anarız diyor

günaydın kızlar, en erkenci benim görüyomusunuz sabahın 4 ünde burdayım

[anne karnındaki yunus yavrusuna bakın ne şeker :130: :130: :130:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili hamişler takvimlerinizde şu hafta bu hafta deyince anlamıyorum da şimdi siz 5-6 aylık hamilelersiniz dimiii? yani böyle düşününce baya bi az kalmış gibi geliyor zaman.. en önce kim doğuracak? bi liste yapsak ya? hem cinsiyetleri yazalm hem sıraya koyalım topiğimizin küçüklerinii

günaydınn..
sofişcim ooh annenle alışveriş keyfi süper olmuş. artık çarşıya çıktığında kendine değil bebişine bakıyosun dimi istanbulda bende hep öyle yaptım. indirim iyiyi,miş ama ne yazıkki burda o mağazalar yok ya.. ben de park yatak alıcam. ufak bi şifonyerde alabiliriz belki.

landfloves kış hazırlığı yapıcam diye helak oldun kuzum ya geçmiştir işallah bugüne ellerin. şimdi ben 5. ayımı doldurdum canım önce ahsen doğurucak sonra ben 3. jelo 4. sofiş. tabi bi aksilik olmazs sıralama böyle. ocakda doğum var kızım azcık bişey kaldı yaaa

Ne günlerdi canım ya :)

Çok geçmiş olsun canımcığım. Umarım geçmiştir acısı. Bu arada hamile listesi yapma fikrin çok hoşuma gitti.

Arka arkaya gelecek bebişler

günaydın herkese pingunun dediği gibi kış hazırlığı yapmaktan helak oldunuz valla:)landfloves geçmiştir canım inş ellerin çok acıdı dimi

günaydın kızlar...

LANDFLOVES anacım ne kış hazırlığıymış yap yap bitmedi,boşver artık yaptıkların yeter

yazık ellerine geçmiş olsn

Gunaydınnnnn guzeller dun gelemedım esım evdeydı
Bugun de sımdı geldı daha kuzum hemen yattı aksam yıne gıdecek ıse o uyurken ben de geleyım dedım

Dur sımdı aklıma gelenlerı yazayım hemen...

Pingum esının suprızını pek begendım canım ne kadar ıcten ve samımı bır hedıye olmus, ben de cok mutlu olurdum, ıyı hatırlattın bu arada bızım de album yok daha ortada, buyuk kocaman cercevemız var ama otobuste zor olur dıye getıremedık bı turlu ızmırde kaldı

Landfloves canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın, o acı cok pıs bı acı ya yakar kavurur ınsanı, gece de geldıgıne gore acıdan mı uyuyamadın kı kıyamam...

Sofısım ana kız gezmelerde demek, o park yataklar gercekten harıka hem de cok pratık bızım gıbı tayıncıler ıcın de bırebır, katla gotur, ılerde de ıkıncı bebek de falan cok ıse yarar, bı de zaten 4 yasına kadar hatta daha bıle uzun kullanılablıyormus, cok ıyı etmıssınız kuzum...

Başka kıme ne dıcektım kı :44: 4 te yattım da azcık

Ben evımın resımlerını koymamıstım album yapıyom sımdı aklımdayken

bu arada var ya dun ben bayılcaktım artık su kıs hazırlıgından
3 kılo fasulyeyle 1 kılo bamya anamı aglattı sagolsunlar

günaydın kızlar
sofişcim hayırlı olsun bebişin yatağı güle güle kullanın...
Landflowers yaptıkların seneye yaza kadar idare eder seni helak oldun valla
yarında sınavım var ama doğru düzgün ders bilem çalışamadım aman kalırsam daha da devam etmem, deli gib 4 yıllık bölüm seçmişim bide
Eşim bugün arkadaşlarıyla cuma namazına edirneye gitcek bende birazdan anneme geçerim. Şehiir dışındayken evde yanlız olmamalıymışım bişey olursa hemen ulaşabileceği mesafe yokmuş o yüzden anneme gitmeliymişim çokta bilir beyimiz

yıldönümümüzede tam 10 gün kaldı, hediyem belli nereye götüreceğini ayarlamış söyleyecekti söyleme sakın süpriz olsun dedim deli ya...
ben ona manevi bir hediye verdim, arkadaşlarıyla bir akşam dışarı çıkacak 12 ye kadaryeter çok bile...

günaydın kızlar yine çok iş var bugün son allahtan sonra tatil geçmişi okumadım daha herkes iyidir umarım

aydasucum sade, çok tatlı bi evin var Allah huzurunuzu bereketini eksiltmesin evinizin işallh. Benim evi bi görseniz heryere bişey tıkıştırdım ya kullanmadığım odam dopdolu.. cafeden kalanlar,çeyizdeki fazlalıklar.. bazanın altıda dopdolu atasım var herşeyi hiç sevmem kalabalık eşyayı.

Aydasum kutu gibi şirin bir yuvan var. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bir ben kaldım sanırım evinin fotoğraflarını yüklemeyen. İnşallah en kısa zamanda istiyorum.

Canım esın neden namaza edırneye gelecek cok mu yakınsınız buraya?
Bu arada sen de acıkogretımlısın sanırım yarın ben de gırıcem sınava ama bu surecte ders calısmam ımkansızdı calısmadım, ustelık 4. sınıfım. Harclar kalktı dıyorlar ama kucuk bı kısmı dıye de soylentı cıktı ıcım daralıyor bı kesın kalktıgından emın olsam hıc uzulmucem bu yıl uzatacagıma

Smılla tesekkur ederım bu arada canım...
Haa dunku leoparlı resım de bı ıcım suydu hanı soleyım baaağğyan

Sonradan da ekledım resım yarım yarım anca
Bu resımler tee gecen yıl ceyız serdıkten sonra evden cıkmaya 5 dakıka kala cektıgım resımler, ne gulmustu annemle kayınvaldem bana
Mutfagım ck eskı ama napayım benım evım degıl ya elımdekıyle ıdare edıyorum, Rabbım herkese evınde agız tadı versın gerı kalan hersey bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…