- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.561
erken başladı ayak şişmelerin
kanz ve chicco da indirim oldugunu bilmiyodum, biz de bakarız inş
yatagınız da hayırlı ugurlu olsuuunnn, güzel güzel mışıl mışıl uyusun
doğumdu neden trabzonda yapıyon, eşin yanında olsa daha iyi olmaz mı
annen de gelir ankaraya
selam güzel gelinler
tecrübelerinize ihtiyacım var
benim düğünüme 18 gün var
evim temizlendi
yarın mobilyalarım ve perdelerim geliyor
beyaz eşyalarım kuruldu,gelinliğimin ilk provası yapıldı,kuaförüm ayakkabım fotoğrafçımız hazır,halılarımı yarın ikindi alacağım inş,davetiyelerim yazıldı dağıtılacak zamanla
kına kıyafetimi kına malzemelerimi önümüzdeki hafta alacağım
ama benim içimde kocaman bir sıkıntı var sanki hiçbirşey yetişmeyecek ve yarım kalacakmış gibi geliyor sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi geliyor bu durum normal mi yoksa gerçekten geç mi kalmışız nolur bi akıl verin bana
daphne bak bende bunu yazmışımmmm
merhaba kızlar ben bugün gelemedim hiç, kış hazırlıkları yüzünden başıma geleni bir bilseniz...
yaklaşık 3 kg kadar domatesi soydum ve doğradım elimde, (sanırım domatesin asiti nedeniyle ellerim hassaslaşmış iyice), onları buzdolabı poşetlerine paylaştırıp buzluğuma attım.. sonra kalan domatesleri robotta çekip büyük düdüklümde kaynatmaya başladım.. içine yeşil biberde eklemek için 2kg kadar biber almıştım tatlı biber... onların tek tek çekirdeklerini ayıkladım sonlarına doğru elimde hafif yanmalar oldu önemsemedim.. meğer biberler acıymış gittikçe ellerim cayır cayır yanmaya başladı, sonra dayanılamayacak derecede sızlamaya.. buz koydum geçmedi ellerimi buzdan çıkaramadım buzlukta buzlar bitti, zorla neti açıp araştırdım ne yazıyorsa denedim, sütle yıkadım olmadı, yoğurtta beklettim olmadı, aspirin ezdim beklettim olmadı, bepanten sürdüm olmadı hatta dahada cayır cayır yanmaya başladı.. eczaneye gittim bi krem aldım boca ettim ellerime ama o bile geçirmedi, hala bu saat oldu ellerimi en fazla 10 dak buzlu sudan çıkarabiliyorum, napacam bilmiyorum. akşam yemeğide eşim yaptı, yarına geçer inşallah...
haa bu arada 9 kavanoz domates konservem oldu, eşimde kışın yedikçe ellerini anarız diyor
günaydınn..
sofişcim ooh annenle alışveriş keyfi süper olmuş. artık çarşıya çıktığında kendine değil bebişine bakıyosun dimiistanbulda bende hep öyle yaptım. indirim iyiyi,miş ama ne yazıkki burda o mağazalar yok ya.. ben de park yatak alıcam. ufak bi şifonyerde alabiliriz belki.
landfloves kış hazırlığı yapıcam diye helak oldun kuzum ya geçmiştir işallah bugüne ellerin. şimdi ben 5. ayımı doldurdum canım önce ahsen doğurucak sonra ben 3. jelo 4. sofiş. tabi bi aksilik olmazs sıralama böyle. ocakda doğum var kızım azcık bişey kaldı yaaa
günaydın kızlar
sofişcim hayırlı olsun bebişin yatağı güle güle kullanın...
Landflowers yaptıkların seneye yaza kadar idare eder seni helak oldun valla
yarında sınavım var ama doğru düzgün ders bilem çalışamadım aman kalırsam daha da devam etmem, deli gib 4 yıllık bölüm seçmişim bide
Eşim bugün arkadaşlarıyla cuma namazına edirneye gitcek bende birazdan anneme geçerim. Şehiir dışındayken evde yanlız olmamalıymışım bişey olursa hemen ulaşabileceği mesafe yokmuş o yüzden anneme gitmeliymişim çokta bilir beyimiz
yıldönümümüzede tam 10 gün kaldı, hediyem belli nereye götüreceğini ayarlamış söyleyecekti söyleme sakın süpriz olsun dedimdeli ya...
ben ona manevi bir hediye verdim, arkadaşlarıyla bir akşam dışarı çıkacak 12 ye kadaryeter çok bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?