Eylül dostluğumuza burada devam (:

Amin pingum amin en onemlısı o huzur zaten. Benım de buraya koymadıgım bı odam var sevmıyorum oranın goruntusunu dedıgın gıbı sıkış tepiş senın normal ama oyle olması canım pekı napcanız o kafeden kalma esyaları elden cıkarcanız mı

Aydasum kutu gibi şirin bir yuvan var. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bir ben kaldım sanırım evinin fotoğraflarını yüklemeyen. İnşallah en kısa zamanda istiyorum.

daphne cok sağol canım, Allah razı olsun evet senden de gormek ıstıyoruz resım bak benım ayagım alıstı

yok kuzum istanbuldayızda arkadaşlarıyla hem namaza hemde ciğer yemeğe gideceklermiş :)
evet kalktı ama sadece katkı payı kalktı harçlar yani büyüüük bir kısım ödeme aynen yapılacak. Ben ders çalıştım 2 ders verdim 3 ders kaldı ama en zorları kaldı matematik falan onlarıda kursa gitmeden vermek imkansız gibi bişey. O yüzden 3 dersle sınıfta kalıcam, senede 500 tl boşa gidiyor hemde daha 1ci sınıfım:26:

kızlar günaydın
aydasum evin çok şirin sağlıcakla oturun.
landflovers geçmiş olsun tatlm yaktın kendini kış hazırlıkları uğruna iyi günlerde yiyin inş.
buarada kızlar diğer topiğin 1200. sayfasını okudum da hamilelikten bahsetmişsiniz pingu ve ahsen yorum yapmış ilk olarak

Son düzenleme:
aydasu koltuklarında azcık uzanabilir miyim
nasıl huzurlu bir ev
güle güle oturun içinde

ne demişler şimdilik düşünmüyoruz demişler demi

Tatlım hep niyetleniyorum ama ya eşim evde ayağımın altında oluyor ya da makinamın şarjı olmuyor

Sağol canım Allah razı olsun...
Hadı ya hemen gdıp bakıyorum cok guzel oluyor eskılerı okumak...

aydasu koltuklarında azcık uzanabilir miyim
nasıl huzurlu bir ev
güle güle oturun içinde

Özden ne demek, herzaman beklerım, koltuklarım hıc mısafır yuzu gormedı, sahıbınden oturmalık tam, bayandan temız oturulmamıs koltuk bı de yorgunluk kahvesı yapayım sana karsılıklı ıcerız

mobilyaları 2. el eşya satan mağazaya verdik satıldıkça parasını vercek bize. tabak bardak vs onları saklıyorum, büyük nescafe fincanlarımız filan çok şekerler yıkadım tertemiz oldu. lazım olur belki hediye filan ufak tefek veririm birilerine. şu promosyon bardaklardan bi dünya var anneme kayınvalideme filan verdik daha da var. benim ayakkabılığım yok onlar ufak eski bi dolabı vardı halamın onu aldık yanınada plastik ayakkabılık koydum küçük odada duruyo. valizler,1 tane kullanmadığım yatak örtüm(satıcam onuda) söz sepeti kilimler,düğünde hediyelik gelenler,cafenin ıvır zıvırları... dolu odam yani bigün çekeyim resmini göstereyim size ama fotoğraf makinemin kablosunu bulamıyorum.

ewet bende 2545. sayfayı okuyorum ahsen bebişin olduğu ay yani nisan ayında çok çalışşma yapamadık bu ay ihtimal %0 demiş işte belli olmuyo bebişin ne zaman geleceği.

Son düzenleme:

aydasu buarada çok huzurlu ve güzle bir evin var Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

oo ne guzel bız de keyıf ıcın ıstanbula gıtsek keske ya esım musaıt olsa da...
Cıgerı cıdden cok guzel ama buranın, ben hıc sevmezdım burda alıstım...
Sorma ıste o kısmı uzuyor benı bır suru para ne dıye madem kalktı dıyorlar harclar ıcın laf oyunu baska bı sey degıl...
Senın de daha ılk senenmıs napcan bırakcan mı pekı...

Bu arada cok sağol canım, Rabbım evlerımızden huzuru eksık etmesın ıns...

Tatlım hep niyetleniyorum ama ya eşim evde ayağımın altında oluyor ya da makinamın şarjı olmuyor
Esını ayak altından cekmenın en ıyı yolu resımlerı ona cektırmek hem sen de arada ıkı poz verırsın

Anladım canım, bos odaların kaderı işte ben ozellıkle koymadım o odanın resmını kalbınıze ınmesın dıye
Evın eksıgıbıtmıyor kı benım de yoktu ayakkabılıgım daha cok olmuyor alalı valla gıttım plastık pembe ayakkabılık aldım cok da seker oldu zaten tayıncıyız cok takılmıyorum esya olayına

Güzel fikir aslında birde bunu denemek lazım.

ne demişler şimdilik düşünmüyoruz demişler demi

N SENEye ağustos eylül gibi hamile kalmayı istiyorum. Çünkü çocuğum mayıs haziran gibi doğsun istiyorum. Çok soukta bebişim olsun istemiyorum ve yazık çok sıcaklarda 8-9 aylık hamile olmak istemiyorum. O yüzden en uygun zaman sanki.

bunu demişim özden. bu aylarda hamile kalmak istiyomuşum ama bebişim 5 aylık oldu bilee

özdencim bak sende bunu demişsin.

anım şaka bir yana bende düşünmüyorum şimdilik 2 sene rahat var bebeğe 9 ayda hamileleik 3 yıl oluyor zaten .... ama nişanlımın biyolojik saatti tik tak calısıyor nerede bebek görme seve seve bitiremiyor birde sipariş veriyor böyle olsun öyle olsun diye ...şimdiden yok ben bebek istemem diye ürkütmüyorum daha zamanı var diyorum oda sen öle san diyor ama zorla olucak bir durum değil bu

ayy ahsenin şu yorumuna çok güldüm

ayy ben de en çok ilk hamişimizi merak ediyorum
lemlem olusa kesin şöyle diyecek, "kızlar ya inanamıyorum resmen hamileyim. Beyefendiye güvenirsek olacağı buydu işte, hap mı kullansaydım. neyse bunda da vardır bi hayr napalım"

elif sen kesin şöyle diyeceksin; "kızlar ben hamileyim. Bizim için biraz erken oldu ama çok mutluyum. Aşkımızın meyvesi geliyo"

mmm sonracımaa ebruyu da kestirebiliyorum kesin panik içerisinde gelip "napıcam, nasıl doğurucam, karnım şişerkn acı çekecek miyim, acı azaltıcı bişey var mı. çok canım yanar mı. ayy çocuk ya sakat olursa (allah korusun) "

diğer kızları tahmin edemiyorum
ben kendimi de kestiremiyorum naparım bilmiyorum ne düşünürüm ne hissederim tahminim yok

gerçekten buna benzer bişey dedim dimi

kızlar bende sizi buraya çaya ediyorum ne güzel güneşte vurmuş karşılıklı çay içeriz neremi bakınız albüm

Kızlar benim klasik aşarme dönemim başladı. Akşam canım nasıl midye istiyordu. Eşime dedim gelirken bizim midyeciden al. Neyse midyeci saat geç olduğu için gitmiş. Bana midye bulacak diye baya bir gezmiş. Neyse bir getirdi midyeleri 15 taneyi limonlayıp tatlı tatlı yedim. Eşim bir tane almaya geldi hepsini mi yedin diyor bana. Evet dedim. 15 daha olsa yerim dedim. Bu dönemlerde gözüm dönüyor. Misalen saat 9 da ne güzel kahvaltı yaptık. Yumurtalar, köy domatesleri vs ama bana mısın demiyor yine karnım guruldamaya başladı işte Benim adet öncesi belirtilerim normal insanlara göre biraz farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…