- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.581
aydasucum sade, çok tatlı bi evin var Allah huzurunuzu bereketini eksiltmesin evinizin işallh. Benim evi bi görseniz heryere bişey tıkıştırdım ya kullanmadığım odam dopdolu.. cafeden kalanlar,çeyizdeki fazlalıklar.. bazanın altıda dopdolu atasım var herşeyi hiç sevmem kalabalık eşyayı.
Aydasum kutu gibi şirin bir yuvan var. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bir ben kaldım sanırım evinin fotoğraflarını yüklemeyen. İnşallah en kısa zamanda istiyorum.
Canım esın neden namaza edırneye gelecek cok mu yakınsınız buraya?
Bu arada sen de acıkogretımlısın sanırım yarın ben de gırıcem sınava ama bu surecte ders calısmam ımkansızdı calısmadım, ustelık 4. sınıfım. Harclar kalktı dıyorlar ama kucuk bı kısmı dıye de soylentı cıktı ıcım daralıyor bı kesın kalktıgından emın olsam hıc uzulmucem bu yıl uzatacagıma
Smılla tesekkur ederım bu arada canım...
Haa dunku leoparlı resım de bı ıcım suydu hanı soleyım baaağğyan
kızlar günaydın
aydasum evin çok şirin sağlıcakla oturun.
landflovers geçmiş olsun tatlm yaktın kendini kış hazırlıkları uğruna iyi günlerde yiyin inş.
buarada kızlar diğer topiğin 1200.cü sayfasını okudum da hamilelikten bahsetmişsiniz pingu ve ahsen yorum yapmış ilk olarak
Amin pingum amin en onemlısı o huzur zaten. Benım de buraya koymadıgım bı odam var sevmıyorum oranın goruntusunu dedıgın gıbı sıkış tepişsenın normal ama oyle olması canım pekı napcanız o kafeden kalma esyaları elden cıkarcanız mı
daphne cok sağol canım, Allah razı olsun evet senden de gormek ıstıyoruz resım bak benım ayagım alıstı
kızlar günaydın
landflovers geçmiş olsun tatlm yaktın kendini kış hazırlıkları uğruna iyi günlerde yiyin inş.
buarada kızlar diğer topiğin 1200. sayfasını okudum da hamilelikten bahsetmişsiniz pingu ve ahsen yorum yapmış ilk olarak
aydasu koltuklarında azcık uzanabilir miyim
nasıl huzurlu bir ev
güle güle oturun içinde
mobilyaları 2. el eşya satan mağazaya verdik satıldıkça parasını vercek bize. tabak bardak vs onları saklıyorum, büyük nescafe fincanlarımız filan çok şekerler yıkadım tertemiz oldu. lazım olur belki hediye filan ufak tefek veririm birilerine. şu promosyon bardaklardan bi dünya var anneme kayınvalideme filan verdik daha da var. benim ayakkabılığım yok onlar ufak eski bi dolabı vardı halamın onu aldık yanınada plastik ayakkabılık koydum küçük odada duruyo. valizler,1 tane kullanmadığım yatak örtüm(satıcam onuda) söz sepeti kilimler,düğünde hediyelik gelenler,cafenin ıvır zıvırları... dolu odam yani bigün çekeyim resmini göstereyim size ama fotoğraf makinemin kablosunu bulamıyorum.
Amin pingum amin en onemlısı o huzur zaten. Benım de buraya koymadıgım bı odam var sevmıyorum oranın goruntusunu dedıgın gıbı sıkış tepişsenın normal ama oyle olması canım pekı napcanız o kafeden kalma esyaları elden cıkarcanız mı
daphne cok sağol canım, Allah razı olsun evet senden de gormek ıstıyoruz resım bak benım ayagım alıstı
kızlar günaydın
buarada kızlar diğer topiğin 1200. sayfasını okudum da hamilelikten bahsetmişsiniz pingu ve ahsen yorum yapmış ilk olarak
yok kuzum istanbuldayızda arkadaşlarıyla hem namaza hemde ciğer yemeğe gideceklermiş :)
evet kalktı ama sadece katkı payı kalktı harçlar yani büyüüük bir kısım ödeme aynen yapılacak. Ben ders çalıştım 2 ders verdim 3 ders kaldı ama en zorları kaldımatematik falan onlarıda kursa gitmeden vermek imkansız gibi bişey. O yüzden 3 dersle sınıfta kalıcam, senede 500 tl boşa gidiyor hemde daha 1ci sınıfım:26:
aydasu buarada çok huzurlu ve güzle bir evin var Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Esını ayak altından cekmenın en ıyı yolu resımlerı ona cektırmekTatlım hep niyetleniyorum ama ya eşim evde ayağımın altında oluyor ya da makinamın şarjı olmuyor
mobilyaları 2. el eşya satan mağazaya verdik satıldıkça parasını vercek bize. tabak bardak vs onları saklıyorum, büyük nescafe fincanlarımız filan çok şekerler yıkadım tertemiz oldu. lazım olur belki hediye filan ufak tefek veririm birilerine. şu promosyon bardaklardan bi dünya var anneme kayınvalideme filan verdik daha da var. benim ayakkabılığım yok onlar ufak eski bi dolabı vardı halamın onu aldık yanınada plastik ayakkabılık koydum küçük odada duruyo. valizler,1 tane kullanmadığım yatak örtüm(satıcam onuda) söz sepeti kilimler,düğünde hediyelik gelenler,cafenin ıvır zıvırları... dolu odam yani bigün çekeyim resmini göstereyim size ama fotoğraf makinemin kablosunu bulamıyorum.
ewet bende 2545. sayfayı okuyorum ahsen bebişin olduğu ay yani nisan ayında çok çalışşma yapamadık bu ay ihtimal %0 demişişte belli olmuyo bebişin ne zaman geleceği.
oo ne guzel bız de keyıf ıcın ıstanbula gıtsek keske ya esım musaıt olsa da...
Cıgerı cıdden cok guzel ama buranın, ben hıc sevmezdım burda alıstım...
Sorma ıste o kısmı uzuyor benı bır suru para ne dıye madem kalktı dıyorlar harclar ıcın laf oyunu baska bı sey degıl...
Senın de daha ılk senenmıs napcan bırakcan mı pekı...
Bu arada cok sağol canım, Rabbım evlerımızden huzuru eksık etmesın ıns...
Esını ayak altından cekmenın en ıyı yolu resımlerı ona cektırmekhem sen de arada ıkı poz verırsın
ne demişler şimdilik düşünmüyoruz demişler demi
oo ne guzel bız de keyıf ıcın ıstanbula gıtsek keske ya esım musaıt olsa da...
Cıgerı cıdden cok guzel ama buranın, ben hıc sevmezdım burda alıstım...
Sorma ıste o kısmı uzuyor benı bır suru para ne dıye madem kalktı dıyorlar harclar ıcın laf oyunu baska bı sey degıl...
Senın de daha ılk senenmıs napcan bırakcan mı pekı...
Bu arada cok sağol canım, Rabbım evlerımızden huzuru eksık etmesın ıns...
edirne dediğin yer şurasıı bi haftasonu gelde hepberaber görüşelim, ne alakaysa ben seni antalyada sanıyordum3 senedir 1.ci sınıfım aydasum ya, daha önceki seneler çalıştığım için hiç ders çalışamıyordum bu sene evdeydim 3 ders çalışıp verdim keşke 2 yıllık falan seçsymişim diye üzülmüyor değilim şimdiye çoktannn mezundum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?