- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.601
özdencim bak sende bunu demişsin.
anım şaka bir yana bende düşünmüyorum şimdilik 2 sene rahat var bebeğe 9 ayda hamileleik 3 yıl oluyor zaten .... ama nişanlımın biyolojik saatti tik tak calısıyor nerede bebek görme seve seve bitiremiyor birde sipariş veriyor böyle olsun öyle olsun diye ...şimdiden yok ben bebek istemem diye ürkütmüyorum daha zamanı var diyorum oda sen öle san diyor ama zorla olucak bir durum değil bu
ay canım yaa nasıl fena olmuşturr. benim ellerimde egzema var hiç domates doğrayamam soyamam. konserverlerimide eldivenle yapmıştım. suyu değse direkt kaşınıp kızarıyolar ki hamileykende egzema ilacı kullanamıyorum yasak. geçmiş olsun...merhaba kızlar ben bugün gelemedim hiç, kış hazırlıkları yüzünden başıma geleni bir bilseniz...
yaklaşık 3 kg kadar domatesi soydum ve doğradım elimde, (sanırım domatesin asiti nedeniyle ellerim hassaslaşmış iyice), onları buzdolabı poşetlerine paylaştırıp buzluğuma attım.. sonra kalan domatesleri robotta çekip büyük düdüklümde kaynatmaya başladım.. içine yeşil biberde eklemek için 2kg kadar biber almıştım tatlı biber... onların tek tek çekirdeklerini ayıkladım sonlarına doğru elimde hafif yanmalar oldu önemsemedim.. meğer biberler acıymış gittikçe ellerim cayır cayır yanmaya başladı, sonra dayanılamayacak derecede sızlamaya.. buz koydum geçmedi ellerimi buzdan çıkaramadım buzlukta buzlar bitti, zorla neti açıp araştırdım ne yazıyorsa denedim, sütle yıkadım olmadı, yoğurtta beklettim olmadı, aspirin ezdim beklettim olmadı, bepanten sürdüm olmadı hatta dahada cayır cayır yanmaya başladı.. eczaneye gittim bi krem aldım boca ettim ellerime ama o bile geçirmedi, hala bu saat oldu ellerimi en fazla 10 dak buzlu sudan çıkarabiliyorum, napacam bilmiyorum. akşam yemeğide eşim yaptı, yarına geçer inşallah...
haa bu arada 9 kavanoz domates konservem oldu, eşimde kışın yedikçe ellerini anarız diyor
en son ben doğuracamsevgili hamişler takvimlerinizde şu hafta bu hafta deyince anlamıyorum da şimdi siz 5-6 aylık hamilelersiniz dimiii? yani böyle düşününce baya bi az kalmış gibi geliyor zaman.. en önce kim doğuracak? bi liste yapsak ya? hem cinsiyetleri yazalm hem sıraya koyalım topiğimizin küçüklerinii
pingum ya artık velede çalışıyoruz napalımgünaydınn..
sofişcim ooh annenle alışveriş keyfi süper olmuş. artık çarşıya çıktığında kendine değil bebişine bakıyosun dimiistanbulda bende hep öyle yaptım. indirim iyiyi,miş ama ne yazıkki burda o mağazalar yok ya.. ben de park yatak alıcam. ufak bi şifonyerde alabiliriz belki.
gördüm evini canım. çok sirin sıcacık bi evGunaydınnnnn guzeller dun gelemedım esım evdeydı
Bugun de sımdı geldı daha kuzum hemen yattı aksam yıne gıdecek ıse o uyurken ben de geleyım dedım
Dur sımdı aklıma gelenlerı yazayım hemen...
Pingum esının suprızını pek begendım canım ne kadar ıcten ve samımı bır hedıye olmus, ben de cok mutlu olurdum, ıyı hatırlattın bu arada bızım de album yok daha ortada, buyuk kocaman cercevemız var ama otobuste zor olur dıye getıremedık bı turlu ızmırde kaldı
Landfloves canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın, o acı cok pıs bı acı ya yakar kavurur ınsanı, gece de geldıgıne gore acıdan mı uyuyamadın kı kıyamam...
Sofısım ana kız gezmelerde demek, o park yataklar gercekten harıka hem de cok pratık bızım gıbı tayıncıler ıcın de bırebır, katla gotur, ılerde de ıkıncı bebek de falan cok ıse yarar, bı de zaten 4 yasına kadar hatta daha bıle uzun kullanılablıyormus, cok ıyı etmıssınız kuzum...
Başka kıme ne dıcektım kı :44: 4 te yattım da azcık
Ben evımın resımlerını koymamıstım album yapıyom sımdı aklımdayken
Hanzade gelmedi bu sabah :26:
bir okul kayıt işi var dı onun dün sabahta oraya gidiyordu belki yine gitmiştir
sevgili hamişler takvimlerinizde şu hafta bu hafta deyince anlamıyorum da şimdi siz 5-6 aylık hamilelersiniz dimiii? yani böyle düşününce baya bi az kalmış gibi geliyor zaman.. en önce kim doğuracak? bi liste yapsak ya? hem cinsiyetleri yazalm hem sıraya koyalım topiğimizin küçüklerinii
yok kuzum istanbuldayızda arkadaşlarıyla hem namaza hemde ciğer yemeğe gideceklermiş :)
evet kalktı ama sadece katkı payı kalktı harçlar yani büyüüük bir kısım ödeme aynen yapılacak. Ben ders çalıştım 2 ders verdim 3 ders kaldı ama en zorları kaldımatematik falan onlarıda kursa gitmeden vermek imkansız gibi bişey. O yüzden 3 dersle sınıfta kalıcam, senede 500 tl boşa gidiyor hemde daha 1ci sınıfım:26:
günaydın fıstık hatunlarrr
ay canım yaa nasıl fena olmuşturr. benim ellerimde egzema var hiç domates doğrayamam soyamam. konserverlerimide eldivenle yapmıştım. suyu değse direkt kaşınıp kızarıyolar ki hamileykende egzema ilacı kullanamıyorum yasak. geçmiş olsun...
en son ben doğuracamşubat ortası gibi kısmetse babası gibi kış çocuğu olacak
pingum ya artık velede çalışıyoruz napalımavm ye gidince hemen çocuk mağazalarının olduğu katı arıyorum direkt oraya çıkıp bakıyoruz. unuttuk kendimizi daha hamile kıyafeti bile almadım kendime düşün yani park yatak en mantıklısı geldi banada dün kurduk üzerinide örttük tozlanmasın diye şubata kadar haaa bak unuttum eşinin sürprizide harikaymış bizimde büyük resmimiz daha çerçeveletilmedi eşimde böyle bişe yapsaydı bana pek sevinirdim
gördüm evini canım. çok sirin sıcacık bi evmutlu, huzurlu günlerde oturun canım benim. bende koymadım evcağızımı bi ara koyayım bari :44:
bizde çok düşündük ne alsak diye ama park yatak daha kullanışlı geldi bizim açımızdan. malum taşınma işleri var karyolayı sök tak birsürü iş. bi de memlekete giderken bile kapatıp götürebilirim tatil için.
ptesi günüde adanaya gitcez annemle ablamın yanına. yeğenimide çok özlemiştim bi kaç gün kalıp döneriz
yaa okudum ben içim bi tuhaf oldu,nasıl gergin nasıl telaşlıymışız...o anlara döndüm,hem güzeldi hem çok duygusaldı
kızlar anca gelebildim biraz okudum yazdıklarınızı albümlere baktım sofisçim va aydasum evleriniz çok güzel tertemiz mis gibi valla güle güle oturun nihayet gördük de ahsen kaldı hala göstermedi ne evmiş bee amma kıymetli
ahsenin ilk günler problemleri vardı
sofist sakatlanmıştı
huzuramı kavuştuk ne
Benim evimide görmediniz ama en kötü ihtimalle yakın zamanda geleceksiniz ya o zaman görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?