Eylül dostluğumuza burada devam (:

bekarken ne akıllı kadınmışım kurduğum cümlelerin seviyesine bak evlilik bozmuş beni

günaydın fıstık hatunlarrr

ay canım yaa nasıl fena olmuşturr. benim ellerimde egzema var hiç domates doğrayamam soyamam. konserverlerimide eldivenle yapmıştım. suyu değse direkt kaşınıp kızarıyolar ki hamileykende egzema ilacı kullanamıyorum yasak. geçmiş olsun...
en son ben doğuracam şubat ortası gibi kısmetse babası gibi kış çocuğu olacak
pingum ya artık velede çalışıyoruz napalım avm ye gidince hemen çocuk mağazalarının olduğu katı arıyorum direkt oraya çıkıp bakıyoruz. unuttuk kendimizi daha hamile kıyafeti bile almadım kendime düşün yani park yatak en mantıklısı geldi banada dün kurduk üzerinide örttük tozlanmasın diye şubata kadar haaa bak unuttum eşinin sürprizide harikaymış bizimde büyük resmimiz daha çerçeveletilmedi eşimde böyle bişe yapsaydı bana pek sevinirdim
gördüm evini canım. çok sirin sıcacık bi ev mutlu, huzurlu günlerde oturun canım benim. bende koymadım evcağızımı bi ara koyayım bari :44:
bizde çok düşündük ne alsak diye ama park yatak daha kullanışlı geldi bizim açımızdan. malum taşınma işleri var karyolayı sök tak birsürü iş. bi de memlekete giderken bile kapatıp götürebilirim tatil için.
ptesi günüde adanaya gitcez annemle ablamın yanına. yeğenimide çok özlemiştim bi kaç gün kalıp döneriz

hayırlı sabahlar
inanmayacaksınız ama midem dün geceden beri fena halde bulanıyo
görümcelerim geldi akşam, bugün pek gelemem heralde ama midem çok kötü ya napıcam ben

geçmiş olsun canım benim ellerim de öyle olmuştu hiçbişey fayda etmedim
silverdin sürdüm o biraz iyi gelmişti

bu arada bu fikir çooookk hoşuma gitti ya süpersin
benim bebeğeeem ilk önce doğacak nasipse ama belli olmaz. Bazı bebekler 36. haftada bile doğabiliyor, yani keyfi gelince tutamıyosun
benim kızımdan önce doğmak isteyen oğlanlar olabilir yani

aa sen istanbulda mıydııınnn
bilmiyordum yahu görüşürz artıkın buluşmada

YorgunPenguen
evli mutlu huzurlu =)

Giriş tarihi
Jul 2010

Bence Ahsenimin kızı aydasucuğumun oğlu olucak içime öyle doğdu birden. Bakalım merak ediyorum. Amanda siz şimdi karnınızı okşaya okşaya konuşursunuz bebişlerinizleee.. Her ay fotoğrafınızı çekin mutlaka. Göbüşler büyüyünce bizede gösterin mutlaka olurmu.. Yaa keşke yanınızda olabillseydim canlarım benimm..

landfloves
Aşkımla evlendim..

Giriş tarihi
Feb 2012

benimde içimden hep aydasunun oğlu, ocwmaysinde kızı olacakmış gibi geldi ilk haberi aldığımda :)) hayırlısı olsun ikiniz içinde canlarım benim. Allah istyenlerede versin, fazla aratmadan

ahsen...

benim bu sabah midem bulanıyodu ama çok değişk bi mide bulantısı yahu
Rabbim kolaylığını versin aylarca o bulantıyı çekmek istemem sanırım

03-05-2012, 15:23 Konu Sahibi : lemlem07 #25854 YorgunPenguen
evli mutlu huzurlu =)

Giriş tarihi
Jul 2010

kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..

şaka gıbı su yazdıklarımız ya...
Cok duygulandıım ahsenle ıkımız 1 mayısta ogrenmısız pingum da 3 mayıs da...
Ben bı yerde yazmısım en korktugum sey ıkız gebelık dıye, sankı onceden tum hıssettıklerımızı yazmısız cok garıp oldum be

Sağol sofısım evet ben merak edıyorum senın evını bı ara koy luffen :)
En ıyısnı yapmıssınız canım park yatakla mısıl mısıl uyusun bebıs...
Ablan adanada demek, ne sevınır sızı gorunce, hem sana da ıyı gelır...

yaa okudum ben içim bi tuhaf oldu,nasıl gergin nasıl telaşlıymışız...o anlara döndüm,hem güzeldi hem çok duygusaldı

yaa okudum ben içim bi tuhaf oldu,nasıl gergin nasıl telaşlıymışız...o anlara döndüm,hem güzeldi hem çok duygusaldı

bende çok duygulandım pingu subat ayında hep beni sormuş durmuş pingu şubatta cevap verememiştim şimdi vereyim işten ayrılıp 15 gün evdeydim ya o yüzden yoktum

kızlar anca gelebildim biraz okudum yazdıklarınızı albümlere baktım sofisçim va aydasum evleriniz çok güzel tertemiz mis gibi valla güle güle oturun nihayet gördük de ahsen kaldı hala göstermedi ne evmiş bee amma kıymetli

Benim evimide görmediniz ama en kötü ihtimalle yakın zamanda geleceksiniz ya o zaman görürsünüz

ayrıca geçen sene yazdıklarımızı okuyup anıları tazeliyosunuz arada ben de bakıp duygulanıyorum kızlar yaaa ne heyecanlı ne kadar güzeldi ben bi daha düğün istiyorum yaaaa

ahsenin ilk günler problemleri vardı
sofist sakatlanmıştı

huzuramı kavuştuk ne

bende tam bunu yazıcaktım. düşüp köprücük kemiğimi kırmıştım düğünden 2 hafta önce ne kemik suları içmiştim hemencecik tutsun diye ama nerdeee
ay ne sinir bozucuydu düğünümde bile doğru düzgün kuduramamıştım. hele balayında hareketler sınırlıydı şimdi hatırladım da çok güldüm yaa

bu arada bende evimi ekledim yatak odası hariç onuda sonra çeker eklerim eşim uyansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…