- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.621
Benim evimide görmediniz ama en kötü ihtimalle yakın zamanda geleceksiniz ya o zaman görürsünüz
e gelemeyenlerrrr???
Ben bugün ilk defa kocamsız evde tek yattım,öyle alışmışımki uyuyamadım baya bir:2:
Bu hafta sonu söz halledeceğim fotoğraf işini. Sizinle paylaşmayı istiyorum ama üşengeçmiyim ne
kocan nereye giitti ki canım korkmadın mı ben çok korkarım
ben evlenmeden önce tek başıma evde bi kez bile kalmamış biri olaraktan artık 2 günde bir yalnız uyuyorum... zor ama mecbur olunca napacaksın..
aayyy canım sana zahmet olur kaldırma narin totonu ben gelir çekerimmm
ben evlenmeden önce tek başıma evde bi kez bile kalmamış biri olaraktan artık 2 günde bir yalnız uyuyorum... zor ama mecbur olunca napacaksın..
sofıs evıne bayıldım canım ozellıkle mutfagın ne sırın kutu gıbı, cabucak toplanır, o kosedekı ahsap olan sebzelık sanırım ne kadar hos duruyor...
Bı de o gordugum spor aletı stepper mı
4 gün üst üstemi gececi canım yaa.. eşinin çalışma saatleri çok değişken senin işin bana göre daha zor Allah kolaylık versin.Al benden de o kadar esım 4 gun gececı, bana da 4 gece yarım yamalak geceler düştü :18:
evet canım haklısın benmde eşimin tayini buraya çıkınca çok korkmuştum gece çalışırsa falan die çok şükür ki korktuğum olmadı
bu arada unuttum sormayı tercih yaptın mı
4 gün üst üstemi gececi canım yaa.. eşinin çalışma saatleri çok değişken senin işin bana göre daha zor Allah kolaylık versin.
keşke bizimkilerde gece evlerine gelseler. mesai saatleri belli olsa hep. ah ahhh.. bakalım eşim pmy okulları geçmek girmeyi istiyo ama orasıda torpilli yeri.
yaptım canım tercih. sende yaptın galiba sıralamana baktın mı olacak gibimi?
ben yapmıycaktım da eşim yapmış olmaz canım benm 40000 de 1 kişi aldıkları için malesef ücretliye başvurdum bakalım
1 kişicik mi alıyolar gerçekten. yuh ya...
bizdende 2000 küsür alıyolar ama en son 20 bin kişi beklemedeydi... benim içinde zor görünüyo 80 in üzerinde alan 5 binden fazla kişi varmış.... kısmet. pofff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?