Eylül dostluğumuza burada devam (:

Huzurla oturun canım, cok sırınmıs evın bayıldım, seneye kımbılır hangı evlerde hangı sehırde olcaz demı...
Ben bırazdan stepperımı ypıcam ıns ama senınkısı cok guzelmıs, tutma yerının olması cok ıyı, benımkı ole degıl yaparke belım agrıdıgından ya sandalyeye ya da kosu bandına sarılıyom ole yapıyom rekorum 3000

Evet canım malesef 4 gun ust uste bahardan berı sureklı boyle cok yıprandı, zayıfladı esım, hala cok yoğunlar. her hafta cumadan baslıyor salıya kadar 12 12 yapıyor ıns ay sonuna doğru normale donecekler ama hıc halı kalmadı kıyamıyorum, sabah geldı yattı aksam yemege kaldırcam gerı gıtcek ıse
Tercıhlerınızde hayırlı olsun canım, hakkınızdan hayırlısı olsun arkadasım...

Kızlar aksama ne yemek yapcanız?
Yazın da fıkır calayım sızden aklımda hıc bıse yok, kopya cekeyım barı

Ahand askı memnu basladı bugun son galıba sezonunda yayınlanırken ızlememıstım sımdı bakayım nebahat cehre yamulcak bıhter olcek behlul kaccak
bı yandan bakayım barı

Kızlar aksama ne yemek yapcanız?
Yazın da fıkır calayım sızden aklımda hıc bıse yok, kopya cekeyım barı

Ahanda askı memnu basladı bugun son galıba sezonunda yayınlanırken ızlememıstım sımdı bakayım nebahat cehre yamulcak bıhter olcek behlul kaccak
bı yandan bakayım barı

dün biber dolması yaptım canım bugün de var yanına ne yapsam ben de onu düşünüyorum çorba mı yapsam acaba zaten eşim geç gelecek yenmez fazla

aşkı memnudan ve doktorlar dan sıkıldım

akşama yemek derim yok,tüm haftasonu annemlerdeyim

Ben ızlememıstım
Oh temız, yemek derdı yok mıs valla

dün biber dolması yaptım canım bugün de var yanına ne yapsam ben de onu düşünüyorum çorba mı yapsam acaba zaten eşim geç gelecek yenmez fazla

çok severım bıber dolmasını, ama esım sevmedıgı ıcın 2 kere mı ne yaptım tum yaz, hee ıyı hatırlattın kız dunden mercımek corbası cekıyordu canım onu yapayım corba tama alde var 1

Benim yemeğim var kuru fasulye yanına bulgur pilavı yapıcam.
yarın eşimin kuzenleri gelebilir yemeğe kemeraltına çıkıcaz yarın işten sonra onlarda orda çalışıyo ya onları alıp gideriz yada onlar dha sonradan gelir oyüzden yarına vaktim yok yemeğimi buakşamdan yapmam lazım.sarma sarayım diyorum ama yaprağım ve kıymam buzlukta akşam gidince çıkarmam lazım yaprakları haşlasam biraz,kıymayıda sıcak suda bekletsem çözülürler 1-2 saate heralde o sırada da biraz süpürge tutarım eve buakşamdan hallederim diye düşünüyorum.yarın yanına makarna çorba yaparım yeter heralde :44:

evet canm malesef 15-20 kişi alsalar atanırdım da neyse olmayınca olmuo işte ...
hayırlısı olsun. ne diyelim..

hayat bizi nereye sürükliceek. bakalım...
neyyy 3000 mi kız naptın sen tutma yerinin olması iyi ondan bayağı destek alınıyo gerçekten.
12 12 en zoru benim ki 3 gün öyle çalışmıştıda adam sefil olmuştu. en iyisi 12 48 gerçi böyle bişe varmı bilmiyorum

biz daha yeni kahvaltı yaptık. annem salonun camlarını sildi bende kahvaltı hazırladım yedik.
akşamada canım çiğ börek çekiyodu ne zamandır annemde çok güzel yapar akşamda onu yapıcak. bide dün geceden zeytinyağlı sarma sarmıştık o var yeter bile

Sımdıden kolay gelsın canım, aksam yorgun yorgun zor olacak ama calısınca napcan mecbur...
Ay kemeraltını nasıl ozledımmm burnumda tuttu bee

Zayıflıcam ben kuzum mecburum :122:
Cok zor oluyor cıdden oyle calısmak ınsan gozunun onunde o kadar yoruldugunu gorunce kıyamıyor hıc...
12 36 var da 48 bılmıyorum kuzum bız 24 bıle razıyız yaz donemınde

Oh mıs yetmez mı hıc, anne elı deyınce tadı daha da guzellesıyor. Sofıs sen de ole oldun mu bılmyorum annem bana gelınce ben saf gıbı oluyom sankı ne ıs yapabılıyom ne yemek, aynı bekarken kı gıbıı annem arı gıbı ıs yaparken ben arkasından salak gıbı bakakalıyom becerıksızlesıyom sankı

Akşama mercimek çorbası, soslu kanat ve salata var. Aslında yanına mis gibi teryağlı pilav giderdi ama malesef eşim yiyemeyince benimde boğazımdan geçmiyor.

kızlar merhaba ellerimin acısı geçti çok şükür.. bugün kardeşim geldi beni aldı şimdi annemlerdeyim. babamla kardeşim cumadalar onları bekliyoruz gelince hepberaber pikniğe gideceğiz. bende sizlre bi bakayım dedim geçmişi okudum daha sonra yorum yapacağım.

yok 2 hafta gecedeyken 12 36, 1 hafta gündüzdeyken 12 12 dönüşümlü

Olsun kuzum buna sukur valla, tadından yenmez kız o

Akşama mercimek çorbası, soslu kanat ve salata var. Aslında yanına mis gibi teryağlı pilav giderdi ama malesef eşim yiyemeyince benimde boğazımdan geçmiyor.

Böyle oldum soslu kanat ıyı fıkır oh rahatladım sağol daphne
Canım esın saglık nedenıyle dıyet yapıyordu sanırım degıl mı, omurluk mu bu, pılav makarna ekmek falan hıcc mı yıyemıyor

aynen bende öyleyim şuanda. getir götür işlerine bakıyorum ancak :)
Olsun kuzum buna sukur valla, tadından yenmez kız o

şükür valla sızlanıyorum bazen ama daha ne olsun.:)

Geçmiş olsun landfloves...

Ya da geçti mi :)

Çok lanet bişey o acı yaa.Yanık olsa bepanten sürersin geçer.Bende acıdan duramadığım bi gün internetten araştırmıştım.Oksijenli su sürün diyordu bir sitede.Şans işte,kafamı bi kaldırdım,oksijenli suyla gözgöze geldim.Eşim dişi için almıştı,o gün eve bırakmış.Gerçektende bir süre sonra geçmişti...

eftelya hoşgeldin enler konusunu ortaya attın kayboldun canım

Canım baktım herkes böyle birşey bekliyormuş,bi anda herkes yazmaya başladı,okumayı tercih ettim...

Bende pazartesi günü için randevu alacağım bakırköy'den ama bir sürü psikiyatrist var.Ooo piti piti yapıcam heralde

eftelyaım ellerim geçti teşekkür ederim. sabah uynadığımda artık sızlamıyordu zaten 5 gibi uyuyabilmişim.

ayy annem başımdaydı şunları aşağı indirelim arabayı yerleştirelim diye ama gitti neyseki.. bende aklımda kalan yorumlarımı yazayım..

aydasu ve sofiş evleriniz çok güzel, tayinciyiz diye çok bişey almak istemiyoruz demiştiniz maşallah ama çok şirin düzenli evleriniz var ağız tadıyla mutlulukla oturun inşallah.. evlerini paylaşmayanlardan da en yakın zamanda bekleriz.

daphnenin evinide artık hanzadeden bekliyoruz canım sen çekersin artık gidince, bende miracle'ın evini çekmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…