- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.641
saol kuzucum:) mutfağım minnacık evet toplanmasıda dağılmasıda aniden oluveriyor gerçekteno sebzeliği netten almıştık iyikide almışız çok işe yaradı..zaten çoğu şeyim sığmadı bende arka odayı sizler gibi ardiye yaptım orda duruyo çoğu eşyam kutularda. o
o gördüğün şey meşhur pek kullanamadığım meşhur steperim canım
4 gün üst üstemi gececi canım yaa.. eşinin çalışma saatleri çok değişken senin işin bana göre daha zor Allah kolaylık versin.
keşke bizimkilerde gece evlerine gelseler. mesai saatleri belli olsa hep. ah ahhh.. bakalım eşim pmy okulları geçmek girmeyi istiyo ama orasıda torpilli yeri.
yaptım canım tercih. sende yaptın galiba sıralamana baktın mı olacak gibimi?
aşkı memnudan ve doktorlar dan sıkıldım
akşama yemek derim yok,tüm haftasonu annemlerdeyim
dün biber dolması yaptım canım bugün de var yanına ne yapsam ben de onu düşünüyorum çorba mı yapsam acaba zaten eşim geç gelecek yenmez fazla
hayırlısı olsun. ne diyelim..evet canm malesef 15-20 kişi alsalar atanırdım da neyse olmayınca olmuo işte ...
Huzurla oturun canım, cok sırınmıs evın bayıldım, seneye kımbılır hangı evlerde hangı sehırde olcaz demı...
Ben bırazdan stepperımı ypıcam ıns ama senınkısı cok guzelmıs, tutma yerının olması cok ıyı, benımkı ole degıl yaparke belım agrıdıgından ya sandalyeye ya da kosu bandına sarılıyom ole yapıyomrekorum 3000
Evet canım malesef 4 gun ust uste bahardan berı sureklı boyle cok yıprandı, zayıfladı esım, hala cok yoğunlar. her hafta cumadan baslıyor salıya kadar 12 12 yapıyor ıns ay sonuna doğru normale donecekler ama hıc halı kalmadı kıyamıyorum, sabah geldı yattı aksam yemege kaldırcam gerı gıtcek ıse
Tercıhlerınızde hayırlı olsun canım, hakkınızdan hayırlısı olsun arkadasım...
Benim yemeğim var kuru fasulye yanına bulgur pilavı yapıcam.
yarın eşimin kuzenleri gelebilir yemeğe kemeraltına çıkıcaz yarın işten sonra onlarda orda çalışıyo ya onları alıp gideriz yada onlar dha sonradan gelir oyüzden yarına vaktim yok yemeğimi buakşamdan yapmam lazım.sarma sarayım diyorum ama yaprağım ve kıymam buzlukta akşam gidince çıkarmam lazım yaprakları haşlasam biraz,kıymayıda sıcak suda bekletsem çözülürler 1-2 saate heralde o sırada da biraz süpürge tutarım eve buakşamdan hallederim diye düşünüyorum.yarın yanına makarna çorba yaparım yeter heralde :44:
hayırlısı olsun. ne diyelim..
hayat bizi nereye sürükliceek. bakalım...
neyyy 3000 mi kız naptın sentutma yerinin olması iyi ondan bayağı destek alınıyo gerçekten.
12 12 en zoru benim ki 3 gün öyle çalışmıştıda adam sefil olmuştu. en iyisi 12 48gerçi böyle bişe varmı bilmiyorum
biz daha yeni kahvaltı yaptık. annem salonun camlarını sildi bende kahvaltı hazırladım yedik.
akşamada canım çiğ börek çekiyodu ne zamandır annemde çok güzel yapar akşamda onu yapıcak. bide dün geceden zeytinyağlı sarma sarmıştık o var yeter bile
Zayıflıcam ben kuzum mecburum:122:
Cok zor oluyor cıdden oyle calısmak ınsan gozunun onunde o kadar yoruldugunu gorunce kıyamıyor hıc...
12 36 var da 48 bılmıyorum kuzum bız 24 bıle razıyız yaz donemınde
neyyyy her zaman mıııııııı
yok 2 hafta gecedeyken 12 36, 1 hafta gündüzdeyken 12 12 dönüşümlü
Akşama mercimek çorbası, soslu kanat ve salata var. Aslında yanına mis gibi teryağlı pilav giderdi ama malesef eşim yiyemeyince benimde boğazımdan geçmiyor.
aynen bende öyleyim şuanda. getir götür işlerine bakıyorum ancak :)Oh mıs yetmez mı hıc, anne elı deyınce tadı daha da guzellesıyor. Sofıs sen de ole oldun mu bılmyorum annem bana gelınce ben saf gıbı oluyom sankı ne ıs yapabılıyom ne yemek, aynı bekarken kı gıbıı annem arı gıbı ıs yaparken ben arkasından salak gıbı bakakalıyombecerıksızlesıyom sankı
Olsun kuzum buna sukur valla, tadından yenmez kız o
merhaba kızlar ben bugün gelemedim hiç, kış hazırlıkları yüzünden başıma geleni bir bilseniz...
yaklaşık 3 kg kadar domatesi soydum ve doğradım elimde, (sanırım domatesin asiti nedeniyle ellerim hassaslaşmış iyice), onları buzdolabı poşetlerine paylaştırıp buzluğuma attım.. sonra kalan domatesleri robotta çekip büyük düdüklümde kaynatmaya başladım.. içine yeşil biberde eklemek için 2kg kadar biber almıştım tatlı biber... onların tek tek çekirdeklerini ayıkladım sonlarına doğru elimde hafif yanmalar oldu önemsemedim.. meğer biberler acıymış gittikçe ellerim cayır cayır yanmaya başladı, sonra dayanılamayacak derecede sızlamaya.. buz koydum geçmedi ellerimi buzdan çıkaramadım buzlukta buzlar bitti, zorla neti açıp araştırdım ne yazıyorsa denedim, sütle yıkadım olmadı, yoğurtta beklettim olmadı, aspirin ezdim beklettim olmadı, bepanten sürdüm olmadı hatta dahada cayır cayır yanmaya başladı.. eczaneye gittim bi krem aldım boca ettim ellerime ama o bile geçirmedi, hala bu saat oldu ellerimi en fazla 10 dak buzlu sudan çıkarabiliyorum, napacam bilmiyorum. akşam yemeğide eşim yaptı, yarına geçer inşallah...
haa bu arada 9 kavanoz domates konservem oldu, eşimde kışın yedikçe ellerini anarız diyor
eftelya hoşgeldin enler konusunu ortaya attın kayboldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?