- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.661
Benim yemeğim var kuru fasulye yanına bulgur pilavı yapıcam.
yarın eşimin kuzenleri gelebilir yemeğe kemeraltına çıkıcaz yarın işten sonra onlarda orda çalışıyo ya onları alıp gideriz yada onlar dha sonradan gelir oyüzden yarına vaktim yok yemeğimi buakşamdan yapmam lazım.sarma sarayım diyorum ama yaprağım ve kıymam buzlukta akşam gidince çıkarmam lazım yaprakları haşlasam biraz,kıymayıda sıcak suda bekletsem çözülürler 1-2 saate heralde o sırada da biraz süpürge tutarım eve buakşamdan hallederim diye düşünüyorum.yarın yanına makarna çorba yaparım yeter heralde :44:
Olsun kuzum buna sukur valla, tadından yenmez kız o
Böyle oldum soslu kanat ıyı fıkır oh rahatladım sağol daphne
Canım esın saglık nedenıyle dıyet yapıyordu sanırım degıl mı, omurluk mu bu, pılav makarna ekmek falan hıcc mı yıyemıyor
Olsun kuzum buna sukur valla, tadından yenmez kız o
Böyle oldum soslu kanat ıyı fıkır oh rahatladım sağol daphne
Canım esın saglık nedenıyle dıyet yapıyordu sanırım degıl mı, omurluk mu bu, pılav makarna ekmek falan hıcc mı yıyemıyor
bilmeden yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Canım yiyor ama şimdi hem soslu kanat hem pilav olmaz. Dikkat etmesi gerekiyor yediklerine. Bu hafta bir gün burger danda yedi. O yüzden pilav yapmayacağım.
Landfloves bencede benim evimin fotoğraflarını hanzadeye bırakıyorum. O keyifle çeker artık.
tatile gitmiyormusunuz??
oohhh yırttın yani biz size gelene kadar herkes meraktan çat diye çatlar canım önce bana gelinmeyecek miydi
mls boşuna bekleme ahsen nazlandı
daphne de totosunu kaldırmaya üşeniyo beni bekliyo
ikisini de alıcan
bende koymamıştım evimin resimlerini görmek ister misiniz bilmem ama tatil dönüşü koyayım isterseniz
15inde gidiyorz demiştim ya tatlm.bu hfta eksiklermz var biraz onları alıcaz
aa evt nereye gidiyosunuz havalar soğudu,biz geçen foçaya gittik donduk resmen,deniz buz gibiydi
Kızlar son gittiğim gelinlik provasında çektirdiğim bir fotoğraf var. Albüme koydum. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Dün gibi
göremedimmmm
Canım herkese açık yapmışım. Anında tanımadığım biri yorum yapmış. Albümüde fotoğrafıda silip yeniden yükledim ama hala yorum görünüyor alttan kaldırmak zorunda kaldım.
Şimdi ekledim bakabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?