Eylül dostluğumuza burada devam (:

tatile gitmiyormusunuz??

bilmeden yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Canım yiyor ama şimdi hem soslu kanat hem pilav olmaz. Dikkat etmesi gerekiyor yediklerine. Bu hafta bir gün burger danda yedi. O yüzden pilav yapmayacağım.

Landfloves bencede benim evimin fotoğraflarını hanzadeye bırakıyorum. O keyifle çeker artık.

bilmeden yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Canım yiyor ama şimdi hem soslu kanat hem pilav olmaz. Dikkat etmesi gerekiyor yediklerine. Bu hafta bir gün burger danda yedi. O yüzden pilav yapmayacağım.

Landfloves bencede benim evimin fotoğraflarını hanzadeye bırakıyorum. O keyifle çeker artık.

oohhh yırttın yani biz size gelene kadar herkes meraktan çat diye çatlar canım önce bana gelinmeyecek miydi

kızlar anca okudum geçmişi evde değilim k.validemler geldi sabahtan buraya geldim
üzerinede bir güzel uyudum yeni kalktım ilaçlar beni fena yapıyor.

sofistike ve aydasu evlerinize baktım ne kadar güzel evler onlar Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin

diğer koymayan hanfendilerden de en kısa sürede bekliyoruz

Son düzenleme:
mls boşuna bekleme ahsen nazlandı
daphne de totosunu kaldırmaya üşeniyo beni bekliyo
ikisini de alıcan

Canım herkese açık yapmışım. Anında tanımadığım biri yorum yapmış. Albümüde fotoğrafıda silip yeniden yükledim ama hala yorum görünüyor alttan kaldırmak zorunda kaldım.

şimdi zayıfsın heralde o zaman 0 bedendin canım görünmüyosunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…