Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ben bu hafta yerimde değildim ya santraldeyim, güvenlikteki arkadaş geldi yanımada onunla sohbet ediyoduk. okuduklarımında hepsini unuttum ya neler yazcaktım benn..

sofişcim evini çok beğendim maşallah

akşama annemler gelicek yemeğe tavuk doldurucam onlara öğle arası çarşıya çıktım aldım. mercimek çorbası ekstra pilavda yapıcam tavuğun içindeki az gelir, yanına patatesde koyarım tavuğun. yeterlimi sizce ?? salata filanda yaparım.

pingucum bence yeterli tavuğun yanına patates de atacakmışsın çeşit olur biber de koy varsa hatta 2-3 diş sarmısak atabilirsin lezet katıyo

Dün eşimin kuzenin kınasına gittik bahçelievlere, kız tarafı tekirdağlı aman Allahım nasıl güzel oynuyorlar.. Onları seyrederken içim açıldı..

Dün eşimin kuzenin kınasına gittik bahçelievlere, kız tarafı tekirdağlı aman Allahım nasıl güzel oynuyorlar.. Onları seyrederken içim açıldı..

sen bi de bizim düğünlere gel de oynamak nedir o zaman gör şekerşm özellikle eşim ve ben üstümüze yok yaniiii

Bazen bana eserekler geliyor keyfim kaçıyor, müdürümüz öğlen bizi yemeğe çıkardı,ordanda Çamlıcaya gittik kafam dağıldı, iyi oldu..
Yoksa eşime sarıyorum

Bazen bana eserekler geliyor keyfim kaçıyor, müdürümüz öğlen bizi yemeğe çıkardı,ordanda Çamlıcaya gittik kafam dağıldı, iyi oldu..
Yoksa eşime sarıyorum

Negüzel müdürmüş o öyle canım biizim müdür başımı dışarı çıkartmıyo

ben 8,30 da bi oturuyorum 1 kere öğlen mutfağa gidiyorum 10-15 dk yemek yiyorum tekrar masabaşına akşama kadar oturmaktan mıçım acıyo yani çok sıkılıyorum o yüzden

kızlar yeni bi site buldum belki daha önce görmüşsünüzdür ama çok güzel ve değişik tarifler falan var. Paylaşmak istedim sizlerle...
cahidejibek.com

ben 8,30 da bi oturuyorum 1 kere öğlen mutfağa gidiyorum 10-15 dk yemek yiyorum tekrar masabaşına akşama kadar oturmaktan mıçım acıyo yani çok sıkılıyorum o yüzden

aynen bende öyleyim otur otur basenler genişledi eve gidince oturmak istemiyorum oyüzden

Sende müdürünü protesto et canım, akşam yemek yapma ona

sorma canım bizimki protestodan da anlamaz kalkıp kendi yapar sonra gelip bana da getirir.

ben de eve gidince yatasım geliyo hep bilgisayara bakmaktan uykum geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…