Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşam halamlarla buluşup yemeğe gideceğiz, geç geliriz..

Yarın içinde izin almayı düşünüyorum hem dinlenirim hemde düğün var..

Dün eşimin kuzenin kınasına gittik bahçelievlere, kız tarafı tekirdağlı aman Allahım nasıl güzel oynuyorlar.. Onları seyrederken içim açıldı..

bazı yörelerin oyunları çok güzel oluyo eşimde çok sever oynamayı harmandalı filan ben bilmiorum da hiç haz etmiyorum da oynamaktan

melis kuzum şu numaranı paylaş burada 10 dakka bekle sinir bozucu tatilde arayıp kıskandıracağım seni

kızlar ne oldu
ben zahterin bloğunun 100. izleyicisi olmuşum.farketmeden..
o da bana avondan çok gzel bi parfümm,kolye ve yüzük yollamışşş
tesekkür ediyorum burdan kendisine.öyle mutlu oldum kiii

günaydın kızlar az önce çikolata sepetinden paketim geldi kızlar yıldönümü için yaptırdığım resimli çikolatalar...

Dün neredeyse 1 sayfa bile yazılmamış. :)
ben özet geçeyim.Arkadaşımla bakırköye lazere gittik.koltukaltımın 3. seansıydı.1 seans daha kaldı.
Daha sonra ver elini bakırköy pazarı.Doldurdum valla poşetleri.
ardından da capacitye gittik.çok güzel indirimler var kotonda falan.Çok eğlendik...

mrb kızlar

hepimizin evlilik yıldönümleri kutlu olsun ,sağlık huzur mutluluk dolu nice yıllaraaa

geride bıraktığımız zaman su gibi geçmiş endişelerle heyecanla çıktığımız bu yolda nerelere gelmişiz :) çok şükür ki herşey çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…