Eylül dostluğumuza burada devam (:

Herkese günaydın hatunlar, hafta sonu sınavlar ev yemek çamaşır derken hiç dinlenemedim ama sizin için evimin fotoğraflarını çektim. Daha doğrusu hanzadenin çenesinden kurtulmak için Bu arada sınavlarım şahane geçti. Bu yıl 4. sınıf oldum. Çok şükür alttan dersimde yok. Gerçi bir arkadaşım sinirlerimi bozdu. Facede karşılaştık. Bana reklamcılık okudun ne olduki birde açıköğretim okuyorsun dedi. Bununla ağız dalışına girdik. Sonra özür diledi ama benden notunu aldı artık. Kendi adliyede çalışıyor ya neyse kızlar yine gerildim. Birazdan albümü yapacağım.

Günaydın herkese daphne nihayet yani bekliyorum bakalım kurtulacak mısın çenemden

mls cim paket geldi kutuyu açtım ama tekrar hediye paketi var bozmak istemedim bi taraftan da merak ediyorum ama evde de bakmaya fırsat bulamadım açabilirsem yarın yazarım fikrimi ona göre alırsın sen de zaten hemen gönderiyolar 1-2 gün içinde

günaydın hanımlarrrr erkenciyim bende daha hiç birşey yemedim keyifsizim, dün geceden beri çenem ağrıyor birde

hanzadecim güzel görünüyorsa sıkıntı yok ben sipariş versem erken saklayamam çıkartırım meydna

günaydın kızlar yoğun bir haftasonundan sonra yeni bir hafta başladı bakalım.

ben bu hafta iş başı yapıyorum yani son tembelliklerim.

cumartesi kayınvalidemleri pazar kendi annemleri ağırladım.şükür güzel geçti.

kızlar bişey sorucam cahilliğime verin ama bu aöf ye yeni kayıt yaptırırken gerekli belgeler kısmında diplomanın onaylı fotokopisi diyor aslı neden götürülmüyor ya da fotokopi çektirip okula mı onaylatıp götüreceğim?

ben daha cahilim tatlım aöf kayıtları başladımı?

peki ben birşey sorucam aöf 3 sinıdtan direk başlama hakkım var bunun için başvurda soyadı değişikliği durumunu nasıl hallediyoruz?

görselliğin ön planda olduğu bir zamanda reklamcılık çok geçerli bir meslek vede zevkli bir iş,1 yıl reklam ajansında çalışmıştım her yer cafe havasındaydı.. o yüzden arkadaşına diyorum, işimin başına dönüyorum, zaten trafikten geç geldim, işlerimi bitireyim..

miraclem diplomayı verirsen bi de devam edio aöf yi bitirmezsen mesela ben gibi lise diplomandan da olursun canım orda kalır...

reklamcılık zeka ve yaratıcılık işidir tatlım herkesin kalıbına göre değildir hiiç takılma
ben en güzel zamanlarımı gerek staj gerek çalışma alanlarımda geçirdim oralardaki kafa hiç bi yerde yoktu sırf bu yüzden çalışmayı sevmiştim be.
hangi meslekte masanın üzerinde ataçlardan yaptığın küçük robotlar olbilir? hangi meslekte hadi be aklıma bir fikir geldi stüdyoya geçelim denilebilir? fotokopi makinası bozuldu diye üzerinde kağıtlardan insana dönüştürebilirsin? fikir gelsin diye samurai kılıçlarından bir oraya bir buraya savurabilirsin? veya en güzeli yaptığın bir işi gerek tshirt gerek tv veya amblaj olarak herkesin gördüğü bir iş yapabilirsin.
ben heleki bunu seviyordum A markanın bir tshirtü çıkıcak olurdu aklıma hemen onu yaparken off ne makara yapmıştık gelirdi
sonrasında B çikolatanın tadları iğrenç şu ambalajı yaparken hatalı yapmıştım fırçanın alasını yemiştim diye
gaza geldim bana iş bulun

Son düzenleme:
c.tesi iş çıkışı eltimle birlikte kaynanamın evini temizledik kaynanam bu hafta geliyomuş uzun zamandır el sürülmemişti evine çok kirliydi yordu bizi dip köşe temizledik tül perde koltuk örtüleri ne varsa yıkadık tertemiz oldu her yer mis gibi koktu
bu ay sonu da annem köyden geliyo 3 aydır yok orası da kirlidir onu da yapmam lazım

Sağolun kızlar, ben çok severek okudum bu bölümü. Ödüllerim bile var okul içindeki yarışmalarda ama işte böyle zekası küçük insanlar böyle şeyleri anlayamıyor. Ha şimdi gönlüm hep adalet bakanlığında çalışmaktan yana. Çok istiyorum. Kendisi adliyede çalışıyor ya onun havasını atıyor bana aklı sıra.

merhabalar hanımlar, dün erken yatmıştık acayip uyumuşum 9da kalktım ama gözlerim şiş resmen.

haftasonumuz bizimde güzel geçti, hoş bana hergün haftasonu ama eşim olunca daha iyi oluyor tabi, tek başıma sıkılıyorum. bugün bi iş incelemeye gidecem iş görüşmesi falan değil napıyorlar neediyorlar bakmaya gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…