- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.721
günaydın kızlar yoğun bir haftasonundan sonra yeni bir hafta başladı bakalım.
ben bu hafta iş başı yapıyorum yani son tembelliklerim.
cumartesi kayınvalidemleri pazar kendi annemleri ağırladım.şükür güzel geçti.
kızlar bişey sorucam cahilliğime verin ama bu aöf ye yeni kayıt yaptırırken gerekli belgeler kısmında diplomanın onaylı fotokopisi diyor aslı neden götürülmüyor ya da fotokopi çektirip okula mı onaylatıp götüreceğim?
ben daha cahilim tatlım aöf kayıtları başladımı?
miracle cim noterde tasdik yapıyolar
Herkese günaydın hatunlar, hafta sonu sınavlar ev yemek çamaşır derken hiç dinlenemedim ama sizin için evimin fotoğraflarını çektim. Daha doğrusu hanzadenin çenesinden kurtulmak içinBu arada sınavlarım şahane geçti. Bu yıl 4. sınıf oldum. Çok şükür alttan dersimde yok. Gerçi bir arkadaşım sinirlerimi bozdu. Facede karşılaştık. Bana reklamcılık okudun ne olduki birde açıköğretim okuyorsun dedi. Bununla ağız dalışına girdik. Sonra özür diledi ama benden notunu aldı artık. Kendi adliyede çalışıyor ya neyse kızlar yine gerildim. Birazdan albümü yapacağım.
Kızlar yine hata veriyor. Gün içinde tekrar tekrar deneyeceğim.
canım paintte boyutunu değiştirmen lazım başka türlü yüklenmiyo biz de öyle yüklüyoruz....
Herkese günaydın hatunlar, hafta sonu sınavlar ev yemek çamaşır derken hiç dinlenemedim ama sizin için evimin fotoğraflarını çektim. Daha doğrusu hanzadenin çenesinden kurtulmak içinBu arada sınavlarım şahane geçti. Bu yıl 4. sınıf oldum. Çok şükür alttan dersimde yok. Gerçi bir arkadaşım sinirlerimi bozdu. Facede karşılaştık. Bana reklamcılık okudun ne olduki birde açıköğretim okuyorsun dedi. Bununla ağız dalışına girdik. Sonra özür diledi ama benden notunu aldı artık. Kendi adliyede çalışıyor ya neyse kızlar yine gerildim. Birazdan albümü yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?