- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.741
kızlar aslında dünüm çok berbat geçti hala sinirliyim sinirden sıkmaktan çenem ağrıyor.
ne kadar patavazsız kalitesiz insanlar olduğunu çok iyi gördüm ben kolay kolay insanları böyle sınıflandırmam ne haddime ama bir kere daha nasıl insanlarla bir arada şu hayatta yaşadığıma utandım
daphne tertemiz ve düzenli bir evin var herşeyin çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Gunaydın fıstıklar...
Hanzade masallah kuzum, ne hamaratsın kızkayınvalden sevınecek valla...
Daphne cok haklısın canım ben olsam ben de cok sınırlenırdım, ne hadsız ne patavatsız ınsanlar var, hıc sıkma canını, gostermıs kalıtesını... Bu arada yukledıgın kadarına baktım cok begendım evını, mutfagın falan cok sırın. Balkonun kapalı mı canım? Ya fırın yerde ya hanı toz oluyor mu cok? Benım mutfak tezgahımın ustunde fırın ama cok dengesız bı yerde yere koymak ıstıyorum ama tozlanmasından tırsıyorum. Bi turlu cozum bulamadım. Mutfak tezgahının altı bos, en olmadı zıgon sehpa alıp onun ustune koyucam ole koycam.
Mıracle, ilk kez yenı kayıt yaptırcan demı canım? Hanzadenın dedıgı gıbı fotokopısı lazım, bı buroya ugrayıp sor ıstersen canım...
Haftasonun yogun gecmıs ama ustunden agırlık kalkmıs sanırım... Mısafır agırlamak guzel ya...
Melıs canım ne sınırlendırdı senı bu kadar bakayım?
Gecen gun kayınvaldemle konusuyordum, yazlık yaptırdılar, oraya tasınacaklar yakın zamanda, kıyamam hayııflanıyordu ben nasıl hakkından gelcem tek basıma cok gozumde buyuyor dedı. Ben de anne ben geleyım beraber yapalım dedım, hıc beklemıyordu sanırım cok mutlu oldu, dur dedım aksam esıme sorayım. ama sevgılı kocacım yok gondermem tek basına, kadın alır, yavas yapar ben sıkılırım sensız gonderemem senı bı basına dedı, aramıs solemıs annesını anne karımı gonderemem dıyeıyı dedım aferım kadının kızı da yok noolcaktı sankı dedım ama bu konuda cok katı esım...
daphne evinin fotolarını gördüm hatta sen ekledikçe ben yorumumu yaptım bile.. valla süpersin bol bol foto çekip koydun hemen, bide söylediğimiz halde haaaala koymayanlar vaaar
evin çok güzelmiş, yatak odan küçük birtek ama kıyafet odasının ayrı olmasıda güzel olmuş. mutlulukla huzurla aşkla oturun inşallah..
daphnecim ağız tadıyla oturun inşallah çok güzel eviniz tertemiz...
kızlar mecburen yaptık yani kaynanam yok uzun zamandır biliyosunuz görümcemin vefatından dolayı kalabalıktı hep zaten kaynanam yaşlı bi de ondan önce de 2 sene hep hastanelerde kaldı kızına baktı çok fazla bşy yapılmıyodu evde ihtiyacı vardı yani...
canıııımmm noldu seni bu kadar üzecek sinirlendirecek?
benim mutfak balkonumda pimapenli annem oraya dolap verdi annemin ocak altı dolabıydı yeni ama annem mutfağını komple yaptırınca onu çıkardı bana verdi sanki balkonumun ölçüsüne göre yapılmış kombinin altına koydum alt katına fırınımı koydum üst katına erzak ıvır zıvır koydum dolabın üstüne de mikrodalga ve yanına çekmeceli çatal kaşık setimi koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?