- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.761
kimseden ses yok demekki baya uzun olmuş off ne dolmuşum yabir daha böyle yormıcam kızlar sizi söz
yok kuzum okudumda, hani şaşkınım, bu tür şeyler konuşmak ayıptır..
Bence amcanın oğlu için hayırlısı olmuş, annesinin lafıyla hareket eden biriyle zaten mutlu olamazdı..
melis yazdıklarını okudukça ben sinir oldum offf annende iyi laflar sokmuş amabizim ailelerimiz melekmiş yaw 3 kız evlendirdiler ne ev ne araba ne bişey sormadılar. Nişanda düğünde o takılacak bu takılacak demediler, bazı kendini bilmezler konuştunuzmu altın işini ne takacaklar dediklerinde babacım banane ne takarlarsa taksınlar kimseyi zora sokmam benim kızım kuyumcu dükkanı açacak değilya derdi
Ev neymiş yaaa ben neler görüdüm neler... 3 evi olan biriyle evlenip bikaç ay sonra evlerin hepsinin ellerinden teker teker gittiğinide gördüm, bodrum katına kiraya gelin gidip 2 sene içinde 2 ev alanınıda...Rabbim nasip etsin yeter...
ilk defa bizde böyle birşeyle karşılaştık, bizdede sorulmaz onlar anlaşsın yeterki denir yeri ve zamanı geldimi zaten yapılır.
okuduğun için çok teşekkür ederim canım.
bu arada bu bahsettiğim kişiler bahsettiğim kuzenler değil, bunlar benim abi abla dediklerim böylede olunca çok üzüldüm.
aynen öyle canım gerçekten inanılmaz çirkin şeyler bunlar daha bir durun bismillah tanışma faslı yani bu. bende dün aynısını dedim benim aile melakeymiş haberim yokmuş birde o zaman esip gürlüyordum siz karışmayın benim işime diye.
merhaba kızlarr...
daphnecim evini çok beğendim maşallah.. bence çalışma odası dediğin yeri çok doldurma çocuk için oda bırak canım.
meliscim insanların bu açgözlülüğü başlarına iş açıyo herzamn. ev araba pat diye evlenmeden önce olucak şeyler değilki.. çocuk işinde gücünde efendi biriyse bırak yawaş yawaş olur zaten herşey. benim ailemde hiçbişey sormadı senelerce çok iyide tanıdılar zaten eşimi, Allah razı olsun hem eşimden ve ailesinden hem kendi ailemden hiç maddiyat konuşulmadı bizde bana çok ayıp geliyo.
hanzade yaa aynı yerde otursaydık banada yardıma gelirmiydin kızevimin temizliğe ihtiyacı var.
ee hem kızda çalışıyormuş kredi çekip alsalarmış evi, nekadar hazırcı millet olduk he. Bence hayırlısı olmuş kızın annesi herşeye karışırdı sorun çıkıncada sizinde canınız sıkılırdı.
aydasu ne güzel eşin seni düşünüyor bak, bazen böyle oluyor bu erkekler.. bizde kayınvalidemlere gittiğimizde erken gideyim yardım ederim derim, eşim boşver o yapar biz beraber gidelim der.. veya annesi bişey yaparken yardım edeyim derim, yorulma yaa o alışkın yapar der göndermez
sen teklif etmişsin en azından biliyor oğlunun göndermediğini
Canım balkonum kapalı yoksa hayatta koymazdım yere. Birde koyacak yerim yok. Tozlanmasın diye üzerini örtü örtüm. Her haftada içini dışını temizliyorum ama sehpa fikri hoşuma gitti.
size c.tesi günü yıldönümümüzü anlatayım. kocacım sağolsun günler önceden başladı zaten romantik konuşmalarına kutlamalarına. sabah kahvaltımızı beraber hazırladık aşağı dükkana indi. bende oalman pastasını yapayım erkenden dedim ay o da ilk yaptığımda ne güzel olmuştu şimdi özendimya yapıştı tepsiye çıkmadı. bende çıkarabildiğimi çıkardım tuhaf bi pasta gibi bişi yaptımneyseki lezzeti güzel olmuş. eşimin yanına indim meyve götürdüm akşam yemeğe gideriz demişti ya o dedimki benim işim var ewde ağda filan yapıcam hazır olunca ben seni çağırırım senin hazırlanman kısa sürüyo zaten 7 gibi çağırırım. tamam dedi. be nyemeği yaptım masayı hazırladım kendim hazırlancam bitek 6 da çıktı geldi. aslında kapıdan gçnderebilirdim ama sinir oldum o an. oturdum ağladım çocuk gibi ben sana sürpriz hazırlıyodum özeniyodum niye erken geldin ben seni çağırınca gel demedimmi diye ama nasıl ağlıyorum saf gibi kıyamam kocama yazık aşkım ben ne bilim yine sürpriz oldu bana bak ben oturma odasına geçeyim sen hazır olunca çağır beni diyo yazık sakinleştirmeye çalışıyo beni, ne yemek yaptığını görmedim karıcım üzülme diyo neyse o geçti ben hazırladım ilk dans müziğimizi koydum mumları yaktım koridora,giydim elbisemi kocacımı çağırdım. çok beğendi çok hoşuna gitti. dans ettik önce romantik romantik sonra mektubumu verdim. ağladı okurken kıyamam sarıldı çok sevindi. çok güzel bi akşamdı yanii
annesi piyasayı kızıştırmış deseneeherkesin kalbine göre işte, daha ilk görmede bunlarn sorulması çok çok ayıp kimsede asla olmaz demediki bunların zamanı var dert etmeyin denildi ama yok kudurdular, heleki aklıma geldikçe zayıf hortlak gibi lafları ahh diyemedim ya sizin kız aynı ay parçası bir içim su manken doğru işte diyorsun seviyesizlik cahille cahil olma. zararın neresinden dönersen kar işte
bizde öyle dedik bu ana durmazdı hiç, diyorum ya alınmıcak denilmediki herşey tamam kızda tamam dı güya işler karıştı bir anda birde kızın annesi diyorki dün akşamda gelicekti bir görücü annemde aaa demiş haberimiz olsaydı biz haftaya gelirdik bak olmadı şimdi ayıp oldu görücülere dedi
size c.tesi günü yıldönümümüzü anlatayım. kocacım sağolsun günler önceden başladı zaten romantik konuşmalarına kutlamalarına. sabah kahvaltımızı beraber hazırladık aşağı dükkana indi. bende oalman pastasını yapayım erkenden dedim ay o da ilk yaptığımda ne güzel olmuştu şimdi özendimya yapıştı tepsiye çıkmadı. bende çıkarabildiğimi çıkardım tuhaf bi pasta gibi bişi yaptımneyseki lezzeti güzel olmuş. eşimin yanına indim meyve götürdüm akşam yemeğe gideriz demişti ya o dedimki benim işim var ewde ağda filan yapıcam hazır olunca ben seni çağırırım senin hazırlanman kısa sürüyo zaten 7 gibi çağırırım. tamam dedi. be nyemeği yaptım masayı hazırladım kendim hazırlancam bitek 6 da çıktı geldi. aslında kapıdan gçnderebilirdim ama sinir oldum o an. oturdum ağladım çocuk gibi ben sana sürpriz hazırlıyodum özeniyodum niye erken geldin ben seni çağırınca gel demedimmi diye ama nasıl ağlıyorum saf gibi kıyamam kocama yazık aşkım ben ne bilim yine sürpriz oldu bana bak ben oturma odasına geçeyim sen hazır olunca çağır beni diyo yazık sakinleştirmeye çalışıyo beni, ne yemek yaptığını görmedim karıcım üzülme diyo neyse o geçti ben hazırladım ilk dans müziğimizi koydum mumları yaktım koridora,giydim elbisemi kocacımı çağırdım. çok beğendi çok hoşuna gitti. dans ettik önce romantik romantik sonra mektubumu verdim. ağladı okurken kıyamam sarıldı çok sevindi. çok güzel bi akşamdı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?