Eylül dostluğumuza burada devam (:

yıldönümümüzde oğlum çok hareketliydi eşim dışardan gördü hareketlerini ilk defa bi görseniz göbeğim dalgalanıyo çok hoş yaa

daphnecim çok sportifsin
bizim p.tesine geliyo yorucu olacak ama gününde yapmak istiyorum h.sonu gidersem daha çok kişiye rezil olurum oralarda

daphnecim çok sportifsin
bizim p.tesine geliyo yorucu olacak ama gününde yapmak istiyorum h.sonu gidersem daha çok kişiye rezil olurum oralarda

Sen süpersin ya. Fotoğraflarınıda burada yayınlarsın artık. Çok merak ediyorum eşinin tepkisini. Çok şaşıracağı kesin. Sportiflik konusunda hiç eline su dökemem canımcığım.

Sen süpersin ya. Fotoğraflarınıda burada yayınlarsın artık. Çok merak ediyorum eşinin tepkisini. Çok şaşıracağı kesin. Sportiflik konusunda hiç eline su dökemem canımcığım.

sorma dün kocam erkenciydi öğleden sonra geldi malum spor hareketleri sonra akşam arkadaşıma gittim ev taşıyodu ordan da eltime çaya gittik gece 2 gibi eve geldik bizim ki hala spor yapma derdinde

bugün pazartesi ama neden kimsecikler yok, özdn gelmedi, similla yok, sofiş yok, ocwmays yok,
mavi superisi,chitlenbik,miracle,vafi bi göründü kaçtı zaten.

bende dışardaydım şimdi geldim açtım kaç saattir pek konuşmamışsınız bile.

pingum olsun çok güzel olmuş süprizin, aslında evde yemek hazırlamak en güzeli galiba, en azından masada mumlar romantik bir müik başbaşa falan daha özel oluyor. dışarda herzaman yiyoruz pek bir özelliği olmadı bizimkinin.. ama hanzadenin süprizi baya değişik olacak, fotolarını bekliyoruz ona göree

ben de sürprizimi yaparım inş. bakalım ama ayarlayamazsam ben de evde romantik yaparım bu fikri önceden söyledim siz niye yapmadınız ki kızlar??

ayrıca landfloves haklı bugün p.tesi olduğu halde kimse yok burda olanlarda da pek hayat yok yazmıyo kimse

Ben arada sıze bakıp gerı ısımın basına donuyorum...
Mutfakta detaylı temızlık yapıyorum, kavonoz bosalt, yıka, dolaplar falan...

Ben arada sıze bakıp gerı ısımın basına donuyorum...
Mutfakta detaylı temızlık yapıyorum, kavonoz bosalt, yıka, dolaplar falan...

kolay gelsin şekerim. benimde mutfak halımı silmem lazım koca karpuz laaap diye halıya düştü heryeri batmıştı aman karpuz lekesi olmaz dedim sonra silerim dedim geçen gün baktım çıkmıyor lekesi.. ariel leke çıkarıcı almıştım marketten ama üstünü okudum halılarda kullanmayın yazıyor.. canımda silmek istemiyor zaten bir leke diye başlayıp koca halıyı siliyorum her seferinde.. yıkatmaya göndermeyi düşünüyorum veya yine eşime sildirmeyi.

hım ozdn tatile gidecekti dimi, sniperelitte tatilde sanırım geçende konuştuğumuzda söylemişti.. şanslarına havalar bugünlerde çok sıcak.. bizim buralar biraz serinledi piknik sezonu açıldı yine haftasonu piknikteydik, balıkta tutmak istedim ama bi tane bile tutamadım

hanzadecim doğru düzgün odamda duramadımda o yüzdne pek katılamadım ama kimsede bişey yazmamış yaa..
Bugün nöbetçiyim ben yine geceye kadar öfff..neyseki son nöbetim bebek 1 yaşına gelene kadar nöbetim yok artık.

kızlar moralim dahada bozuk Avea la yine tartıştım 127 lira faturam gelmiş
bunun 99 lirası hiç açıpta kullanmadığım internet ücreti sadece 3 gün açılıp kapanmış
internet paketimde olmadığı için bu ücret gelmiş, birde bana diyorki bayan 1 yıl daha kullanıcağınıza tahahüt edin 50 lira indirelim isterseniz 8 lirada 100 mb internet.
nasıl bir faiş bir fiyattır bu 87 mb 99 lira alıyorlar benden ama aslında paket fiyatı 100mb 8 lira
inanılmaz sinirlendim e eşşekler gibi ödüyeceğiz bu faturayı sonrada ilgili yerlere başvurucam ve tüm avea hatlarımı iptal edicem dedim buda blöf benim hat eniştenin üzerine onunda üzerine 10 hat var aile içine dağıtmıştı
birde diyorki zaten önemli müşterimiz olduğunuz için aslında fatura ücretiniz 227 liraydı biz 100 lira indirim yaptık Allah razı olsun dedim bende sinirden ama dilim tutuldu daha sayardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…