Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis zaten sinirin bozuktu buda tuz biber olmuş bu hatların kampanyalarından bişey anlamıyorum o yüzden faturalıya geçmeye cesaret edemiyorum hiç en iyisi kontörlü.

hanzade ya burayada bi yağsa yağmur hava rahatlıycak. 2 gündür serindi bugün yine sıcak. bahar yağmurlarını özledim.

bu akşam yemek yapmıyorum kızlar arkadaşıma yardıma gidicem zaten kocam geç gelecek isterse çay demler kahvatılık yaparız...

Son 2 aydır bende benzer sorun yaşadım. Ben vodofone dayım. Kapattırdım neti tamamen tabi şimdi telefon değişikliği olunca ister istemez aldık yeniden ama içim hiç rahat değil. Yine süpriz yaparlar mı diye korkuyorum.

burdada güneş var hanzade ama daraldım pöff eşimde uyarmıştı dikkat et diye buda üzerine geldi pöfff

pingucum aynen keyifsizdim üzerine sevgili avea abla aradı beni çileden çıkardı.benide artık eşim bu sinirle kontörlü yapar bilmiyorum oda telefonda tepkisizdi ne desin artık olan olmuş.

vaficim valla aslında tam kendime gelmiştim mutfak dolaplarımı sildim tw izliyordum keyiflerdeydim pat diye nerden çıktıysa ben kıytırık bir şey için 99 lira fazla ödücez kolay kazanılmıyor o para. turkcell e geçmem lazım ondada başaramazsam telefon kullanmıcam

akşamada yemek yapmıcam bayadır ben yine yemek yapmıyorum eşim geç geliyor birde diyet yapıyor geç vakitte yemek yemeği sevmiyoruz

daphne cim bende int paketi yoktu kullanmıyordum aynı telefonlara sahibiz wifi üzerinden bağlanıyordum 3 gün sadece girilmiş ve baktım biraz önce ajandama ben o 3 günde 1 günü zaten bayram dönüşündeymişim telefona dokunmadım bile ailemle birlikteydim çünkü diğer günler ise wifi kullandım adım gibi biliyorum. işte fitil fitil avea dan çıksın avea batsın emi

Son düzenleme:
bu h.sonu çok yoğun geçti çok yorgunum, gözlerim kapanıyor..cuma akşamı halamlarla yemeğe gittik geç geldik, c.tesi eşim düğün arabasını kullandı, 11de yollara düştük,gelini kuaförden aldık bahçelievlerden,evinden çıkardık, foto çekmeye yıldıza gittik ordan gebzeye, sonra d.salonuna en sonda evlerine bırakıp biz kocamla evimize geldik 2 gibi yattık.. Pazar kahvaltıdan sonra eşimle biraz temizlik yaptık o süpürdü ben sildim(1 ay boyunca ben temizlik yaptım der şimcik ) sonra annemlere gittim ben, ordanda eşimin dedesi gelmişti kuzenine gittik derken yine yatmamız ikiyi buldu.. offf anlatırken yine yoruldumm..

kızlar sabah gelmemle gitmem bir oldu çünkü benim oturma oda perdem kornejiyle birlikte büyük bir gürültüyle düştü.

ne yapacağımı şaşırdım.biraz sonra korneji takan perdeci gelecek bakalım şimdi makinaya attım perdelerimi temiz temiz takayım diye.

mlsvt canım valla yaşadığın olaylar çok üzücü ama bunun gibi o kadar çok olay duydum ki sonları hep hüsran oluyor malesef..

fatura konusuna gelince bende sen gibiydim şükür son 2 aydır normal geliyor

daphnem evin pırıl pırıl rabbim huzurla yaşamayı nasip etsin bebişle süslesin evinizi..

aydasum ve sofişimin evine de yorum yapamamıştım tayinci evleri olmasına rağmen çok düzenli ve huzur dolu maşallah.huzurla yaşayın inş.

pingummm ne güzel bi yıldönümü olmuş tebrik ederim daha nice yıldönümlerinizi okuyalım buradan inş.

unuttuğum bişey yoktur inş.

melis gerçekten çok gelmiş, itiraz et bencede.. türkcelde aynı pok afedersiniz ama hepsi nerden geçirsek diye bekliyorlar resmen.. ama itiraz et bikaç kez daha ara müşteri hizmetlerini ayrıntılı fatura falan iste, yanlışlık vardır düzelir belki..

bizde akşama eşimin annesigile gitcez annemlerde oraya geleceki yemek derdim yok, tatlı yapayım dedim eşim boşver babam alır dedi.

kızlar önceden söylemşmiydim bilmiyorumda biz salon koltuklarına örtü aldık. dün gecede kestim biçtim örttüm hepsinin üstünü, koltuklar açık griydi ya farklı olsun dedik kırmızı aldık oda nasıl bir kırmızıymış canlansın oda derken bayram yerine döndü. gözümüz alışkın olmayınca tuhaf geliyor hala, alışırmıyız bilmiyorum

Canım merak ettim fotoğraf koyabilir misin?

miracle benim de gece yarısı mutfak perdem düşmüştü hatırlarsanız taaaaaaaa ne zaman büyük bi gürültüyle store zebra benimki de kocam perdeciye gerek yok demişti hala duruyo takacak sözde ama hiç kullanmamış oldum tertemiz duruyo hala

kumaşcıdan bi heves aldık eşimle, eve getirince pişman oldum keşke grisini alsaydık diye, geri götürdüm ama adam değiştirmedi ben parça kumaşı satamam kimseye dedi.. halbuki 6 metre tüm kumaş nasıl satılmasın..
mecburen artık kesip ayarladım, eşim kışın güzel olur sıcak bir ortam oldu falan diyor ama ben zor alışacam gibi.. misafir gelince kaldırırm belki.

hanzadem benimde storlar ağır gelmiş bide çok kalitesiz dübel kullanmışlar.

ee sen mutfağını perdesiz mi kullanıyorsun.benim eşim perde manyağı evde bütün perdeler kapalı durmalıdır aman dışarıdan biri görür diye oturma odamı bi görseniz çarşaf gerili pencerede

landflovesim çok güzel olmuş bence ama bu yazın sıcak tutmaz mı canım?

benim mutfakta balkon var balkon pimapenle kapalı ve orda perde var içerisi pek görünmüyo ondan yoksa şimdiye 10 kere takmıştı benim de ağır geldi kornişle beraber çıktı

benim mutfakta balkon var balkon pimapenle kapalı ve orda perde var içerisi pek görünmüyo ondan yoksa şimdiye 10 kere takmıştı benim de ağır geldi kornişle beraber çıktı

hmm o zaman sorun olmaz canım .

neden gerekli şekilde yapmazlar ki ya
yatak odam da çıkacak gibi ama hala gelmedi bu perdeciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…