- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.801
bugün ben çok dertliyim kara bulutlar dolanıyor tepemde
kızlar moralim dahada bozuk Avea la yine tartıştım 127 lira faturam gelmiş
bunun 99 lirası hiç açıpta kullanmadığım internet ücreti sadece 3 gün açılıp kapanmış
internet paketimde olmadığı için bu ücret gelmiş, birde bana diyorki bayan 1 yıl daha kullanıcağınıza tahahüt edin 50 lira indirelim isterseniz 8 lirada 100 mb internet.
nasıl bir faiş bir fiyattır bu 87 mb 99 lira alıyorlar benden ama aslında paket fiyatı 100mb 8 lira
inanılmaz sinirlendim e eşşekler gibi ödüyeceğiz bu faturayı sonrada ilgili yerlere başvurucam ve tüm avea hatlarımı iptal edicem dedim buda blöf benim hat eniştenin üzerine onunda üzerine 10 hat var aile içine dağıtmıştı
birde diyorki zaten önemli müşterimiz olduğunuz için aslında fatura ücretiniz 227 liraydı biz 100 lira indirim yaptık Allah razı olsun dedim bende sinirden ama dilim tutuldu daha sayardım.
bu akşam yemek yapmıyorum kızlar arkadaşıma yardıma gidicem zaten kocam geç gelecek isterse çay demler kahvatılık yaparız...
melis gerçekten çok gelmiş, itiraz et bencede.. türkcelde aynı pok afedersiniz ama hepsi nerden geçirsek diye bekliyorlar resmen.. ama itiraz et bikaç kez daha ara müşteri hizmetlerini ayrıntılı fatura falan iste, yanlışlık vardır düzelir belki..
bizde akşama eşimin annesigile gitcez annemlerde oraya geleceki yemek derdim yok, tatlı yapayım dedim eşim boşver babam alır dedi.
kızlar önceden söylemşmiydim bilmiyorumda biz salon koltuklarına örtü aldık. dün gecede kestim biçtim örttüm hepsinin üstünü, koltuklar açık griydi ya farklı olsun dedik kırmızı aldık oda nasıl bir kırmızıymış canlansın oda derken bayram yerine döndü. gözümüz alışkın olmayınca tuhaf geliyor hala, alışırmıyız bilmiyorum
Canım merak ettim fotoğraf koyabilir misin?
hanzadem benimde storlar ağır gelmiş bide çok kalitesiz dübel kullanmışlar.
ee sen mutfağını perdesiz mi kullanıyorsun.benim eşim perde manyağı evde bütün perdeler kapalı durmalıdır aman dışarıdan biri görür diye oturma odamı bi görseniz çarşaf gerili pencerede
landflovesim çok güzel olmuş bence ama bu yazın sıcak tutmaz mı canım?
benim mutfakta balkon var balkon pimapenle kapalı ve orda perde var içerisi pek görünmüyo ondan yoksa şimdiye 10 kere takmıştı benim de ağır geldi kornişle beraber çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?