- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.821
benim mutfakta balkon var balkon pimapenle kapalı ve orda perde var içerisi pek görünmüyo ondan yoksa şimdiye 10 kere takmıştı benim de ağır geldi kornişle beraber çıktı
Kızlar merhaba.gümbür gümbür geldim.
Mini mini 1lerim bugün okula başladı.Allahım nasıl tatlılar anlatamam.
Hiçbir öğrencim ağlamadı.Sadece 3 öğrencim annelerinin çıkmalarına müsaaede etmedi.Ben de ilk gün olduğu için sesimi çıkarmadım
ayrılırken söz verdiler yarın velileri istemeyecekler.Ama tutmazlar sanırım
melis bence hiç sinirlenme canım.Abin çok karakterli ve kültürlü birine benziyor iyi ki olmamış bu iş.Yazık hiç mutlu olamazdı onlarla.Hangimizin şimdiden evi var allah aşkına? Gönlü zengin olan bir kızla eminim çok daha mutlu olur.Para ile mutluluk olsaydı...
Hep bu durumlarda aklıma sakıp sabancı gelir..'Binlerce arabam var.Ama oğlum birine bile binemiyor...'
Kızlar merhaba.gümbür gümbür geldim.
Mini mini 1lerim bugün okula başladı.Allahım nasıl tatlılar anlatamam.
Hiçbir öğrencim ağlamadı.Sadece 3 öğrencim annelerinin çıkmalarına müsaaede etmedi.Ben de ilk gün olduğu için sesimi çıkarmadım
ayrılırken söz verdiler yarın velileri istemeyecekler.Ama tutmazlar sanırım
melis bence hiç sinirlenme canım.Abin çok karakterli ve kültürlü birine benziyor iyi ki olmamış bu iş.Yazık hiç mutlu olamazdı onlarla.Hangimizin şimdiden evi var allah aşkına? Gönlü zengin olan bir kızla eminim çok daha mutlu olur.Para ile mutluluk olsaydı...
Hep bu durumlarda aklıma sakıp sabancı gelir..'Binlerce arabam var.Ama oğlum birine bile binemiyor...'
miracle benim de gece yarısı mutfak perdem düşmüştü hatırlarsanız taaaaaaaa ne zaman büyük bi gürültüyle store zebra benimki de kocam perdeciye gerek yok demişti hala duruyo takacak sözde ama hiç kullanmamış oldum tertemiz duruyo hala
ayy yesinler senin mini mini birlerini, ne kadarda şekerlerdir şimdi onlar. kaç kişi sınıf mevcudu? hepimiz aynı şehirde olsakta bizim yavruları da sen okutsan ne güzel olur
çok güzel bir heyecan, hergünün farklı geçer senin süper bir işin var canım.
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar.....
Kızlar stor çok şık duruyor ama temizliği zor gelmiştir bana hep. O yüzden evime hiç yaptırmadım. Siz nasıl temizliyorsunuz?
iğrenç bir sabah sıfır moral maximum sinir
bugün evlilik yıldönümümüz hazırlığa başlamam lazım ama zerre kadar keyfim yok
boşverr kızım kocanla mutlusun ya sen ona bak diyorum ama olmuyor
bugün beni hiçbişey teselli etmiyor
pingu yıldönümünüzü okudum süpermiş gerçekten maşallah Allah nazalardan saklasın
benim de kocam kaç gündür pek bir üstüme düşüyor, zaten düşerdi Allah razı olsun
bugün de bizim yıldönümümüz, az önce aradı hayattaki tek amacım senin ve bebeğimin mutluluğu, seni üzgün görmeyeyim dedi
ben de ağladım bişey diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?