Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar merhaba.gümbür gümbür geldim.
Mini mini 1lerim bugün okula başladı.Allahım nasıl tatlılar anlatamam.
Hiçbir öğrencim ağlamadı.Sadece 3 öğrencim annelerinin çıkmalarına müsaaede etmedi.Ben de ilk gün olduğu için sesimi çıkarmadım
ayrılırken söz verdiler yarın velileri istemeyecekler.Ama tutmazlar sanırım

melis bence hiç sinirlenme canım.Abin çok karakterli ve kültürlü birine benziyor iyi ki olmamış bu iş.Yazık hiç mutlu olamazdı onlarla.Hangimizin şimdiden evi var allah aşkına? Gönlü zengin olan bir kızla eminim çok daha mutlu olur.Para ile mutluluk olsaydı...
Hep bu durumlarda aklıma sakıp sabancı gelir..'Binlerce arabam var.Ama oğlum birine bile binemiyor...'

benim mutfakta balkon var balkon pimapenle kapalı ve orda perde var içerisi pek görünmüyo ondan yoksa şimdiye 10 kere takmıştı benim de ağır geldi kornişle beraber çıktı

Kızlar stor çok şık duruyor ama temizliği zor gelmiştir bana hep. O yüzden evime hiç yaptırmadım. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Canım zor bir dönem seni bekliyor. 66 aylıklar onlar daha minnacıklar zor ama işinin en mükemmel yanı hayatları boyunca seni hiç unutmayacaklar

Son düzenleme:

ayy yesinler senin mini mini birlerini, ne kadarda şekerlerdir şimdi onlar. kaç kişi sınıf mevcudu? hepimiz aynı şehirde olsakta bizim yavruları da sen okutsan ne güzel olur

çok güzel bir heyecan, hergünün farklı geçer senin süper bir işin var canım.

Şu telefondan konulara mesaj yazma sorunu hala düzelmedi gitti yaa...
Gerçi Eylül gelinlerinin en alınganı olarak,yokluğumun pek farkedilmediği açık ama

Kız söyleseydiniz eşim bi koşu gelip takardı

Bebeğim keşkeee...Sizin gibi velileri nerde arayayım da bulayım ben
32 kişiyiz 5-6 tanesi 5.5 yaşında.Ama cin gibiler.

bilgisayar çocuğu bunlar anacım şimdi hepsi cin gibi eltimin kızı 2 yaşında maşallah 10 a kadar hem türkçe hem ingilizce sayıyo ezberlemiş

.......................................................

Son düzenleme:
...........................................

Son düzenleme:
giremiyorum bu ara
geçmişi okuyamadım, daha sonra bakıcam
görümcelerim bugün döndü, yarın evlilik yıldönümmüz henüz hiçbir hazırlık yapmadım daha doğrusu yapamadım

Kızlar stor çok şık duruyor ama temizliği zor gelmiştir bana hep. O yüzden evime hiç yaptırmadım. Siz nasıl temizliyorsunuz?

bizim camlar okadar büyükkü perde güneşlik yaptırsaydım iğrenç dururdu gündüzleri topladığım zaman. Mecbur stor yaptırdık, yaptırdığımız yeri çağırcez bu hafta gelip alacaklar fabrikada 2 günde yıkayıp getirip takacaklar.

okullar açıldı çk yoruldum bgn..aşırı uykum var,

bu aradaa eşime sürpriz plaket yaptırdım yrn iş yerine kargo ile gidecek :) tanıştığımız günden beri tüm cadılıklarıma katlandığın için teşekkür ederim aşkım seni çk seviyorum yazdırdım üstte fotomuz var bide en alta evliliğimizin birinci yılı anısına yazıyo nikah tarihimizle...bakalım ne tepki verecek ?

Son düzenleme:
iğrenç bir sabah sıfır moral maximum sinir
bugün evlilik yıldönümümüz hazırlığa başlamam lazım ama zerre kadar keyfim yok
boşverr kızım kocanla mutlusun ya sen ona bak diyorum ama olmuyor
bugün beni hiçbişey teselli etmiyor

pingu yıldönümünüzü okudum süpermiş gerçekten maşallah Allah nazalardan saklasın
benim de kocam kaç gündür pek bir üstüme düşüyor, zaten düşerdi Allah razı olsun
bugün de bizim yıldönümümüz, az önce aradı hayattaki tek amacım senin ve bebeğimin mutluluğu, seni üzgün görmeyeyim dedi
ben de ağladım bişey diyemedim

gÜNAYDINLAARR..

Niye üzgünsün güzelim hayırdır bişeymi dedi görümcelerin patavatsızlıkmı yaptılar?? Ama bu güzel gününe kimse için gölge düşürmeye değmezki. Bak bizim hayatımızzda ne sıkıntılar var ama ben hepsini görmezden geliyorum kocamla çook mutluyum gerisi boş. Lütfen sende böyle düşün. İlk yıldönümünüzü başkaları yüzünden mahvetme..
Bizim güzel geçti çok şükür. Göbüşümün son halini ve soframı ekledim gördünmü

Son düzenleme:
Landfloves bence örtüler çok tatlı durmuş canım. griyle kırmızı uyumlu bi renktir zaten. bende istiyorum hem oturma odama hem salona. kışın polar sıcacık tutar oturma odama kırmızı polar alayım salonada pike gibi düz renk örtüler var annemde kullanıyo evinde krem renginden alayım diyorum.

mavi su perisi küçükken en büyük hayalim ilkokul öğretmeni olmaktı. Çok güzel bi mesleğin varr çok eğlenceli ve kutsal..

Günaydın kızlar :) Bu gün birinci evlilik yıldönümümüz :) Gerçi istanbuldaki düğünümüz 1 eylüldü nikahımız 4 eylül bu günde eşimin memleketindeki düğünümüzün yıldönümü. Ahsenciğim sanırım görümcelerin yüzünden canın sıkkın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…