- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.841
jelo mobilyaları yerleştirince mutlaka fotosunu çek bizede fikir olsun.
kızlar ben size bişey danışıcam. benim ewde bi ufak tuvalet birde banyoda klozet var. küçük dam biliyosun ardiye,dolu ve hiçbiri atılmıycak malesefki. orayı çocuk odası yapmak için tuvaletimi iptal edip ıvır zıvırları oraya koysam, lavabosunun önünede ayakkabılığımı koysam olurmu. şimdi değilde 1 yaşını doldurduktan sonra ayrı odası olsun bebişimin şimdi zaten beşikte yanımda uyucak.
Bide o oda apartman boşluğuna bakıyo ve çok ufak bi oda havasız gelirmiki oğluma ?
Elbetteki mobilyaları kurulsun yerleştiriyim fotolarını koyucam teyzeleri görsün ama dimi7.veya 8.ayda başlarız sanırım bunları yapmaya gerçi anneme kalsa herşeyini yapalım istiyor uyku setini alıcak ananesi daha ıvır zıvır eksikler çok yavaş yavaş haftasonları alırız doğuma kadar herşeyi hazırlanıcak inşallah,bazen çok acele ediyoruz herşeyini almakla diyorum ama annem eşim nede olsa alınıcak diyorlar,şimdilik hergün duş alıp kendimi zeytinyağlıyorum eşim dalga geçsede güreş musabakalarına hazır olduğum konusunda çatlamak istemiyorum
kızlar ben size bişey danışıcam. benim ewde bi ufak tuvalet birde banyoda klozet var. küçük dam biliyosun ardiye,dolu ve hiçbiri atılmıycak malesefki. orayı çocuk odası yapmak için tuvaletimi iptal edip ıvır zıvırları oraya koysam, lavabosunun önünede ayakkabılığımı koysam olurmu. şimdi değilde 1 yaşını doldurduktan sonra ayrı odası olsun bebişimin şimdi zaten beşikte yanımda uyucak.
Bide o oda apartman boşluğuna bakıyo ve çok ufak bi oda havasız gelirmiki oğluma ?
Günaydız kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Canım tuvaleti kullanmıyorsanız çok gerekli görmüyorsanız böyle bişey yapabilirsin,odayı komple temizlersiniz oraya taşırsınız orayıda kitlersin gayette güzel olur,senin dediğin odadan bendede var ardiye odam aynen böyle apartman boşluğuna bakıyor tek camı var köşede ve ben burayı bebek odası yapıyorum çünkü başka odam yok mecburum,uygun olucağını düşünüp yapıyoruz böyle bişey camı açınca gayet hava geliyor zaten sineklik yapıcaz camına birde yeterli gelmezse ki odasının kapısı açık kalıcak zaten tek sorun azıcık karanlık olması bende hava nemlendirici ve ayaklı abajurlardan alıp ışığı yerden duvara ayarlıycam böyle bişey düşünüyorum,gerçi gelenler kesin bi laf derler ama kusura bakmasın kimse benim fikrim daha önemli
jelo bende badem yağı kullanıyorum ama daha 3 kez filan sürdüm ya. bide haplarımı kullanmayı unutuyorum. kan haplarımı düzenli kullanmam gerek,çok kızıyorum kendime. bugünden sonra hergün içmeliyim artık.
Canım tuvaleti kullanmıyorsanız çok gerekli görmüyorsanız böyle bişey yapabilirsin,odayı komple temizlersiniz oraya taşırsınız orayıda kitlersin gayette güzel olur,senin dediğin odadan bendede var ardiye odam aynen böyle apartman boşluğuna bakıyor tek camı var köşede ve ben burayı bebek odası yapıyorum çünkü başka odam yok mecburum,uygun olucağını düşünüp yapıyoruz böyle bişey camı açınca gayet hava geliyor zaten sineklik yapıcaz camına birde yeterli gelmezse ki odasının kapısı açık kalıcak zaten tek sorun azıcık karanlık olması bende hava nemlendirici ve ayaklı abajurlardan alıp ışığı yerden duvara ayarlıycam böyle bişey düşünüyorum,gerçi gelenler kesin bi laf derler ama kusura bakmasın kimse benim fikrim daha önemli
Badem yağı alıcam aktara uğrayamadım bunuda sürmem gerek birde has zeytinyağım var annem getirtmişti seyahat için minik şampuan şişeme koydum hergün duştan sonra sürüyorum bir saat falan öyle geziyorumpingum ihmal etme canım birden çatlarız falan kötü olur hergün yapman lazım,of bende sabahları kahvaltıdan sonra içiceğimi unutuyorum sonra demir hapıma daha başlamadım buda akşamları içilcekti birde kalsiyumum vardı hala içemedim anam ne kadar tembel hamileleriz biz hap içmekten aciziz ben yöntemi buldum hap al diye alarm kuruyorum telefonumu sende böyle dene
bebek odasının karanlık olması daha iyi, büyüme hormonu karanlıkta salgılanıyor çünkü.. Bebişleriniz daha sağlıklı büyür
günaydın similiacım nerelerdesin sen..
valla kimin ne dediğinden çok çocuğumun rahatı önemli. bebek odası değilde büyüdüğünde kullanabileceği bi oda yapıcam bende. aynen abajur alırım kullanışlı altı çekmeceli biyatak hoş olur. ama seneye yaparız biz daha şimdi erken. şimdilik beşikle idare edicez.
bebek odasının karanlık olması daha iyi, büyüme hormonu karanlıkta salgılanıyor çünkü.. Bebişleriniz daha sağlıklı büyür
ben daha kalsiyumu gidip eczaneden almadım bilebebişimize bişey olmuyoda olan bize oluyo işte bizim depolar gidiyo jelocum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?