Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizim eşyaların yarısı anannede yarısı evde olur zaten annem kendi evinde bakıcak bebeğe. bizim gardropta eşimin tarafında boş yer var. orayı ayarlıycam kaldırılcakları filan kaldırıcam bi tarafında bebişimin eşyaları kalıcak. dekoratif sepetlerden alırım onlarada çorapplarını iç çamaşırlarını filan koyarım diye düşünüyorum

ewet vaficim bende öyle biliyorum. Bu arada sen hiç bebişşten bahsetmiyosun. Düşünmüyomusun henüz ?

evlendiğimden beri 1 yıl geçsin diyordum hep 25 eylülden sonra başlıycaz bizde çalışmalara

Aslında yaş sorun olmasa biraz daha beklemek isterdim ama malum, şu sıralar bir dr görünücem, ondan sonra Allahın izniyle yılın ilk aylarında bende size bebek haberi vermeyi düşünüyorum

Bizimkide 3.ayından sonra mecburen ananede kalıcak,annem beşik alıcak sadece bölük pörçük olucaz biraz ama napalım idare edicez bu şekilde,gardrobunu iyice temizler güzel güzel yerleştirirsin bende sepetlerden alıcam çok cicilerini gördüm çok güzel olur annesi

annemlerin yanındaydım anca geldim bende..

benim odamda wc boşluğuna bakıyordu,ders çalışırken fln çok zorlanıyodum ışık gözümü ağrıtıyodu,bebek için iyi,okul için kötü karanlık oda

bende seneler önce duymuştum aklımda kalmış canım, aslında anneler gece yatarken ışık açarlarmış bebek korkmasın diye ama drlar bunun bebek için iyilik olmadığını söylüyor, şimcik baktım google amca öyle diyor

1 yıl geçti sayılır dimi ama önce doktora bir görün canım hayırlısıyla bebek haberini verirsin bize Rabbim gönlünüze göre versin.

yaw gözümde canlandırdım, hasır sepetler içinde renkli minicik çoraplar.. Bunu aklıma not ettim, dekoratif olarakta şık olur bence..

1 yıl geçti sayılır dimi ama önce doktora bir görün canım hayırlısıyla bebek haberini verirsin bize Rabbim gönlünüze göre versin.

Amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin..
arayı açmamak gerek dimi, anneleri arkadaş, bebişlerde arkadaş olsun

Son düzenleme:
günaydın hanımlar, daha doğrusu öğlen olmuş ben biraz uyuyakaldım
geçmişi okudum bebişlerden konuşulmuş az kaldı sonrasında doğum hikayelerini anlatın dicez, he birde ondan önce evimizin fotoları bitti bebişlerin odalarının fotolarına geldi sıra

wallahi ben zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zaten evlendikten sonra.bebiş olunca dahada hızlı alıcak gidicek:18:

Hımm bak daha neler öğrenicez dimi ama google amca saolsun ya

Amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin..
arayı açmamak gerek dimi, anneleri arkadaş, bebişlerde arkadaş olsun

Vafim sizin bebişlerin arkamızdan yetişmesi gerek aynı zamanlarda büyütürüz bizler biraz daha tecrübeli oluruz şunu alın bunu almayın deriz boşa masraf yapmazsınız

bende burdayımda kızlar pcim kafayı yedi veya forumdan anlayamadım sürekli takılıyor:44:

dün kızlar sinir harbi yaşıyordum ya üzerine birde eşimle atıştık fatura yüzünden daha doğrusu benim yüzümden, eşim hiçbir şey demediği halde kendime kızgınlığımdan söylendim durdum hem suçlu hem güçlü olarak, eve geldiğinde barıştık hemen zaten baktım bana yeni hat almış korkuyorum şimdi yine gelir fatura diye aramıyorum hiç bir yeri

Maşallah ne güzeldir uyumak bebişlerden konuşuyoruz şimdilik sonrası doğum hikayeleri olucak Allah kısmet ederse
Bebiş odalarımızıda yapıp eşyalarını falan paylaşıcaz inşallah,eh artık sizlerde hamileyiz diye haberlerle gelirsinizz

Sen tarifelerini takip et canım bana ayda 42 Tl gibi bir fatura geliyor ve çok konuşurum hergün kaç kişiyi arıyorum annemle zaten bir dolu konuşuyoruz hep gelen bu bence bir yanlışlık var gibi ama bir araştır istersen

Vafim sizin bebişlerin arkamızdan yetişmesi gerek aynı zamanlarda büyütürüz bizler biraz daha tecrübeli oluruz şunu alın bunu almayın deriz boşa masraf yapmazsınız

Evet canım siz hamişler konuşunca bazı şeyleri direk kafama not ediyorum,tecrübelerinizden yararlanacağız..

bende avea iki fatura toplam 170 lira dün ödendi birde tahatlü yinede kullamasam daha iyi deyip çıkardım hattı çünkü 25 liralık tarifeydi ama bu zamana kadar hiç öyle bir fatura gelmedi.
şimdide sınırsız face paketi varmış turkcell de 3 lira ilk ay 1 lira onu yaptım denemelik ama korkuyorum ya daha fazlası giderse diye 3G bir açtım hemen mailler fln korktum mail hesabımı kaldırdım telefondan yine bunlardan da fatura kabarık gelir diye. artık çaldırıp kapatıyorum:18:eşim benle baya dalga geçti çünkü genel müdürsün ya o kadar yoğunsun elinden telefon düşmüyor herkesi kapattırıp sen arıyorsun diye

bugün kimse katılmıyor hayırdır?

hanzadecim seninde sesin çıkmıyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…