- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.881
Kizlar selam biz tatıl yapiyoruz nihayet bir bakım dedim burası harika optm
Kızlar haftaya kpss var. Önlisans dan gireceğim ben o yüzden test çözüyorum ben :)
bende avea iki fatura toplam 170 lira dün ödendi birde tahatlü yinede kullamasam daha iyi deyip çıkardım hattı çünkü 25 liralık tarifeydi ama bu zamana kadar hiç öyle bir fatura gelmedi.
şimdide sınırsız face paketi varmış turkcell de 3 lira ilk ay 1 lira onu yaptım denemelik ama korkuyorum ya daha fazlası giderse diye 3G bir açtım hemen mailler fln korktum mail hesabımı kaldırdım telefondan yine bunlardan da fatura kabarık gelir diye. artık çaldırıp kapatıyorum:18:eşim benle baya dalga geçti çünkü genel müdürsün ya o kadar yoğunsun elinden telefon düşmüyor herkesi kapattırıp sen arıyorsun diye
bugün kimse katılmıyor hayırdır?
hanzadecim seninde sesin çıkmıyor?
ayy keşke mutfak halımın eski halinin fotosunu çekseymişim bide şimdi çekerdim, inanamıyorum hala hiç uğraşmadım bile iki geçiyorum bi bakıyorum leke yok.. kakao lekesi, domates lekesi, karpuz lekesi vardı çıkmayan daha bikaç leke.. hiç bişey kalmadı gidip gelip bakıyorum pek bi sevindirik oldumm
kızlar siz temizlik yaptım dedikçe evimin pisliği aklıma geliyo yaa çok fena pis evceğizim büyük temizlik yapmam gerek benim. bu ay sonunda da oturma odam ve mutfağımın perdelerini yıkıycam.
landfloves ne güzelmiş o leke çıkarıcı. beyazlar için değilmi sadece?? bende beyazlarımı yıkıcam ama bizim fazla bembeyaz kıyafetimiz yok bikaç tane içinde ufak yazıları olanlarda var. neyle yıkıyayım onları ben?
kızlar ben geldim
doktor randevum vardı cildimdeki problemle ilgili alerji olmuşum hap ve merhem verdi doktor bi de saçlarım dökülüyo dedim kan aldılar sonra sonucuna göre ilaç tedavisi uygulanacak.
ellerine sağlık mis gibi olmuştur,benimde mutfak halısını sadece yıkamam yetmez ondan önce silkelemem hatta oklavayla dövmem lazımbenim halı tüylü,bişey düşüyo arıyorum düşeni bulamıyorum,kimbilir içinde daha neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?