Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kizlar selam biz tatıl yapiyoruz nihayet bir bakım dedim burası harika optm

iyi tatiller canım. tembelliğin, tatilin tadını çıkar oooh miss

Kızlar haftaya kpss var. Önlisans dan gireceğim ben o yüzden test çözüyorum ben :)

daphne yaa bende giricem ama daha kitap sayfası açmadım bari son 2 hafta az konu okuyaydım niye içimde şevk yok benim yaaa

Anladım haklısın bu netten kaynaklı gelmiştir bu kadar,avea hiç bilmiyorum turkcell kullanıyorum birde blacberry internet paketi 1Gb açık ki neti hergün kullanıyorum yolda falan lazım oluyor yinede aşmıyorum hiç ama ,mlsvt bu ay internetini takip et bakalım ne kadarlık kullanmışsın

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Bende bugün temizlik yaptım sabah 8 de eşimi gönderdim camlarımı sildim, süpür,sil, banyoyu domestosla fırçaladım balkonumu yıkadım 2 makine çamaşır yıkadım astım offfff fena yoruldum dün bayaaaa tembellik yapmıştım eşimde 11 de gelmişti acısı çıktı ütüde yapmam lazım ama yarına artık bugünlük yeter.
Akşamada çorba kıymalı kabak dolma salata ayran var.....
ohhh özden ne güzel tatildesin bu sene 2 defa tatile gittik ama hiç gitmemiş gibiyim şimcik tatilde olmak vardı

kızlar ben geldim
doktor randevum vardı cildimdeki problemle ilgili alerji olmuşum hap ve merhem verdi doktor bi de saçlarım dökülüyo dedim kan aldılar sonra sonucuna göre ilaç tedavisi uygulanacak.

selam kızlarrr
ben adanadayım annemle ablama geldik. pazar akşamıda eskişehire gittik gezmek için günübilrik akşam dönecektik ama hızlı tren de yer kalmamış gecede orda geçirdik. bayağı gezdik...
şimdi burası çoooookk sıcakkk... cumaya dönecezkısmetse
öpüyorum hepiniziii

merhaba kızlar, bende sabahtan beri temizlik yapıyorum.. banyomun klozetini, duvarlarını, duşakabini, küveti lavaboyu, yerlerini teeeertemiz yaptım.. heryeri dip köşe temizledim. süpürdüm sildim toz aldım, yatak odasını topladım :118:

geçen gün marketten ariel leke çıkarıcı almıştım indirimdeydi 500ml 2tl.. üstünde halıları silmeyin yazıyor ama ben bi küvette sulandırıp denedim. daha lekeye sürmemle çıkması bir oldu bütün halımı sildim tertemiz oldu, renginde de en ufak bir solma falan olmadı, hemen duruladım tabii. çıkmayan lekeler vardı yıkatmaya vermeyi düşünüyordum iyiki vermemişim.. pırıl pırıl oldu halım. deri pufumda ve oturma odasının koltuğunun deri kenarlarında lekeler vardı hafif belliydi ama çıkmıyordu onları bile tertemiz yaptı..

herkese tavsiye ederim ama tabii halılarınızı silmeden önce bi köşesinde deneyin her halı bir değil nolur nolmaz..

şimdi birtek balkonum kaldı onu yıkayacam..

sofiiiiiş adanadamııısıııııın benim memleketim orasııı.. hasan usta veya eyvan kebaptan bi kebap yemeni tavsiye ederim.. tatlıcıdan da sıcak sıcak halka tatlı ye hemen ayak üstüü... birde şalgam iç oooohhhhhh... ayy çok özledim bicibici de yeeee..

ayy keşke mutfak halımın eski halinin fotosunu çekseymişim bide şimdi çekerdim, inanamıyorum hala hiç uğraşmadım bile iki geçiyorum bi bakıyorum leke yok.. kakao lekesi, domates lekesi, karpuz lekesi vardı çıkmayan daha bikaç leke.. hiç bişey kalmadı gidip gelip bakıyorum pek bi sevindirik oldumm

kızlar siz temizlik yaptım dedikçe evimin pisliği aklıma geliyo yaa çok fena pis evceğizim büyük temizlik yapmam gerek benim. bu ay sonunda da oturma odam ve mutfağımın perdelerini yıkıycam.

landfloves ne güzelmiş o leke çıkarıcı. beyazlar için değilmi sadece?? bende beyazlarımı yıkıcam ama bizim fazla bembeyaz kıyafetimiz yok bikaç tane içinde ufak yazıları olanlarda var. neyle yıkıyayım onları ben?

ellerine sağlık mis gibi olmuştur,benimde mutfak halısını sadece yıkamam yetmez ondan önce silkelemem hatta oklavayla dövmem lazım benim halı tüylü,bişey düşüyo arıyorum düşeni bulamıyorum,kimbilir içinde daha neler var

canım beyazlar için olanıda var ama ben renkliler için olanı aldım zaten. beyazlara ben leke çıkarıcı veya çamaşır suyu vs koymuyorum hiç, açık renkliler ve beyazlar için olan omo nun sıvı deterjanını kullanıyorum birde geceden kurup yatıyorum sabah 7de kalkıp seriyorum. bütün gün güneş alarak kuruyor daha beyaz oluyor.

çalışıyorkende sabah evden çıkmadan önce seriyordum.

bak bu işte aldığım leke çıkarıcı

kızlar ben geldim
doktor randevum vardı cildimdeki problemle ilgili alerji olmuşum hap ve merhem verdi doktor bi de saçlarım dökülüyo dedim kan aldılar sonra sonucuna göre ilaç tedavisi uygulanacak.

Geçmiş olsun canım,benimde şu sıralar saçlarım dökülüyor, ben mevsimsel diye kendimi avutuyorum ama bakalım doktor ne diyecek sana:26:

teşekkür ederim canım, üstümden yük kalktı sanki..

öncesinde en yüksek ayarda süpürdüm defalarca.. ama benimki zaten tüylülerden değil klasik halı mutfağımdakini özellikle öyle almıştım. silkeleyecek bi yerin var mı pekii? yoksa olduğu yerde ters çevir bi gün öyle kalsın yürüdükçe çıkar içindekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…