Eylül dostluğumuza burada devam (:

teşekkür ederim canım, üstümden yük kalktı sanki..

öncesinde en yüksek ayarda süpürdüm defalarca.. ama benimki zaten tüylülerden değil klasik halı mutfağımdakini özellikle öyle almıştım. silkeleyecek bi yerin var mı pekii? yoksa olduğu yerde ters çevir bi gün öyle kalsın yürüdükçe çıkar içindekiler

iyi tatiller canım. tembelliğin, tatilin tadını çıkar oooh miss

daphne yaa bende giricem ama daha kitap sayfası açmadım bari son 2 hafta az konu okuyaydım niye içimde şevk yok benim yaaa

Canım bende çok çalışmadım bu sefer. Geçen sefer işi gücü bırakıp sadece sınava odaklanmıştım ama yanlış yapmışım. Dershane notlarımı okuyup soru çözüyorum. Önümüzdeki hafta içide bol bol sabah akşam deneme çözeceğim. Olduda bitti. Kazanırsam bir yeri çok gülerim ama :) Çünkü öss yede hiç çalışmadım hatta kitap yüzü açmadım dersem yeri var ama kazanmıştım.

kızlar ben geldim
doktor randevum vardı cildimdeki problemle ilgili alerji olmuşum hap ve merhem verdi doktor bi de saçlarım dökülüyo dedim kan aldılar sonra sonucuna göre ilaç tedavisi uygulanacak.

Canım geçmiş olsun

Ben çalışmalara kaldığım yerden devam ediyorum görüşmek üzere

Canım ne hamaratsın, ya kış hazırlıkları ya temizlik hiç boş durmuyorsun

Bişey sorucam koltuklarının üzerine aldıkların polar mı?( bence kırmızı çok şık durmuş, odana renk vermiş)

Niye soruyorum, bende mor renginden almak istiyordum, bana koltuklara renk veriyor dediler, ama çok istiyorum aslında almak..

silkeleyecek yerim yok,yazlığa ilk gidişimizde hem dövücem halıyı (çok hırslandım bu halıya ),sonra yıkıcam inş

LANDFLOVES VALLA MAŞALLAH
KARINCA GİBİ ÇALIŞIYOSUN HEEEE SÜPERSİN HAMARAT GELİN SENİİİİİİ

bu telefonu kırıp atmama az kaldı facebook paketi yaptım girdim bu sefer bir msj internet kullamından dolayı 5tl ile ücretlendirilmiştir. oynatmaya az kaldı

bende kızlar boş boş dolanıyorum evde hiçbir şey yapasım yok misafirlerde gelmek istiyor ama ben erteliyorum sürekli, eşimle konuştum akşama amcasına geçicekmişiz sonra market alışverişi fln sıkıldım kış gelsin

bende bi haftasonluk daha otel istiyodum ama foça faciasından sonra hevesim kalmadı,birde doktor bana,denize havuza çok girme,ıslak bikini ile asla dolaşma dedi,bayanların havuza girmesini pek onaylamıyo kendisi

kış gelincede yaz gelsin deriz kesin

kızım sende internet paketi filan yapmasana ne gerek var. sadece konuşmak için kullan telefonu aranıyon sende heee

kızım sende internet paketi filan yapmasana ne gerek var. sadece konuşmak için kullan telefonu aranıyon sende heee

bende bi haftasonluk daha otel istiyodum ama foça faciasından sonra hevesim kalmadı,birde doktor bana,denize havuza çok girme,ıslak bikini ile asla dolaşma dedi,bayanların havuza girmesini pek onaylamıyo kendisi

bende ıslak mayoyla kalınca karnım ağırmaya başlıyor hemen,şişkinllik yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…