Eylül dostluğumuza burada devam (:

biz bu yaz farketmişsinizdir kızlar tatil işi tırt oldu bizim
nasipse birdahaki yaz güzel planlarımız var fethiye tarafında müstakil havuzlu ev bulduk kiralamayı düşünüyoruz benim eşim pek kalabalık ortamları sevmediği için mecbur öncesinde araştırma içinde oluyoruz
beğendiğimiz yerde burası

burası çok güzel görünüyor canım..

Bizimde ege planımız olamıycak sanırım, eşimin ailesi finikede yazlık kiraladı 3,4 gün oraya kaçmayı düşünüyoruz, 10gün iznimizi kullanmıştık, izin kalmadı.. gidemiyoruz maalesef..

polar gibi canım ama bu aynı kumaşın iki çeşidi vardı biri baya battaniye gibi kalın ve tüylü, biri daha az tüylü, ben az tüylüsünü aldım.. koltuklara renk mi veriyormuuuuuşş :26::26:

akşam yemeğe misafirlerim var kızlar, ben hazırlıklara başlayayım pazarada gidecem zaten. byby

özdencim süper valla foto, bol bol tadını çıkar denizin..

benimde almak istediğim ince olanlardandı, aslında 1 kişiden duydum, mantık olarakta vermemesi gerek ama almaya cesaret edemedim.. Sende bi kaç gün kontrol edersin canım, banada haber verirsin olurmu, bende alırım..

evet tesadüfen buldum burayıda birçok farklı seçeneklerde var sitede bölgelere göre seçebiliyorsun zaten, benim eşim biraz mühafazakar dır o yüzden otel seçip beğenme durumu malesef olmuyor bizde ama bunları görünce işimede gelmedi değil

sende üzülme canım bak yinede birkaç günlükte olsa kaçamak olucak size kafa dağıtmaya iyi gelebilir hemde kışa hazırlık,bizde bundan sonra anca kurban bayramı var oda yine aileyle olunur.

Son düzenleme:

aslında önemli olan değişiklik, illa otel olması şart değil zaten kafanı dinledinmi en güzel tatil o işte..

Kızlar selam

Melis eşimin avea hattı 120 tl geldi.Ve inanır mısın hala 700 dakikası olmasına rağmen..
Tatildeyken otelin ücretsiz wireless ına bağlanmıştık.Sanırım onu yansıttılar.Müşteri hizmetlerine demediğini bırakmadı.
Türkcell e geciyor.Bu ay bi gariplik var herhalde.Benim de faturam fazla geldi.Asla cepten nete girilmemeli bunu öğrenmiş oldum.

Ahsencim umarım görümcelerin kalbini kırmamıştır.
Landfloves maşallah kuzum temizlikte sana yetişilmezzz
Bana gelince.Ev çok karışıkkkk.Temizlik yapmam lazım.Keşke biraz enerjim olsa

mavisüperisi mini mini birlerin nasıllardı bugün

Sorma canım bugün 4 tanesi ağladı.Veliler de boyuna derste kapıyı açıyolar.Velileri görünce bas bas bağırıyorlar tabi.
Palyaço gibi davrandım ama ne çare.Bazen sabrımı zorluyorlar.Velileri kovacak raddeye geldim.Göstermeseler kendilerini hiç sorun yok

Bi de 4-5 tanesi 5 yaşında.Nasıl bağırlarından koparıp okula getirebiliyorlar???
4+4ün nasıl olduğunu görmeniz okullara gelmeniz lazım.

Çok kötü kızlar çok....

eşimin kuzeni var 5,5 yaşında bu sene okula başladı oda, daha minicik..başka maksatlarla olan gelecek neslimize oluyor..

bizde anlamadık ve mecbur paşalar gibi ödeyip çıkarttık hattı bakalım bu hattımızda başımıza neler gelicek azıttılar iyice çünkü

miniciklerin ağladı demek bugün kıyamam onlara ben, sistem değişti benim fikrime göre iyi oldu ama tartışılır tabikide eksileri çok yönde hani daha kapsamlı olsaydı keşke minikler için her yönden yeme içme,ihtiyaçlar oyun odaları gibi düzgün karşılansaydı. hep avrupaya özenirler ama özendikleri şeyi yapmaya kalkıştıklarındada yarım yamalak yaparlar işte böyle.
ama annelerede kızmıyor değilim çok fazla üzerlerine düşüyorlar çocukların bende 5.5 yaşında okula başlamıştım ama okul öncesi eğitim ve anne eğitimi bence okula başlama yaşından daha önemli
kendi çocuğum olursa tabiki o zaman ne derim bilinmez

Son düzenleme:
benimde almak istediğim ince olanlardandı, aslında 1 kişiden duydum, mantık olarakta vermemesi gerek ama almaya cesaret edemedim.. Sende bi kaç gün kontrol edersin canım, banada haber verirsin olurmu, bende alırım..

ya bilmiyorum canım ama uyduruk bi kumaş değil ben metresini 12tl'den aldım baya kaliteli bişeye benziyor.. akşam kontrol ettim hiç renk falan çıkmamış ama zamanla olur mu bilmiyorum. zaten öyle bişey olursa çığlık çığlığa yazarım burda, koltuklarım mahvoldu diye.. Ay Allah korusun!..

bugün eşimin ailesi ve teyzesi vardı bizde, herkes beğendi koltukları, bide grisinden al değişik değişik serersin istersen dediler ama almam heralde. bide hiç yıkamadım tam üstlerine görede kestim inşallah çekmez..

Gunaydın canlar
bugun tüükanı ben acayım dedım

hımm gece okudum neler vardı aklımdaaa :44:

landfloves canım, ben bayıldım örtülerının rengıne gule gule kullan ama sen sımdı acaba renk verır mı dıye tedırgınsındır olmaz ıns canım oyle bırsey...

Pingum resımler harıka canım, Rabbım muhabbetınızı daım etsın ınsallah...

ahsen ne yaptı acaba dun?

mavısuperısı allah kolaylık versın canım ısınız hıc kolay degıl, hep merak ettıgımız bırsey var esımle, bu cocuklar donlarını kendı toplayabılıyor mu yoksa sız el atmaya basladınız mı? İşin aslı 5,5 yas okul ıcın cok da kucuk degıl fakat alt yapı olmadan olunca melısın de dedıgı gıbı yarım yamalak oluyor, sen lavobaları cocuklara gore ayarlama, sınıflarda soğuk duvarlar... Başkalastırabılırlerdı renklı ortam, şu bu... Zevkle gelmelı cocuklar okula...

Hanzade çok gecmıs olsun canım...

Özden tatılde tabı, onu gordum ruyamda bı tabak yogurt vardı elınde hayırdır dıyorum, hamıleyım ya bebek ıcın yemem lazım dıyordu, allah hayırlara cıkarsın ınsallah...

Dıyettekı kızlar
Nasıl gıdıyor bakalım? Ben tam gaz spora devam edıyorum ama metabolızmam eskıye gore yavaslamıs sonuc alıyorum ama daha yavas, yılmak yok, gunde 1,5 saat spor yapıyorum ıns kurban bayramına kadar gozle gorulur zayıflarım :18:

Günaydın kızlar, bu gün patron ofiste olacak. Toplantıları varmış. Ders çalışmam lazım. Sanırım saat 2 gibi çıkar yani umarım öyle olur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…