- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.921
biz bu yaz farketmişsinizdir kızlar tatil işi tırt oldu bizim
nasipse birdahaki yaz güzel planlarımız var fethiye tarafında müstakil havuzlu ev bulduk kiralamayı düşünüyoruz benim eşim pek kalabalık ortamları sevmediği için mecbur öncesinde araştırma içinde oluyoruz
beğendiğimiz yerde burası
Eki Görüntüle 508099
bakterimi üretiyomuş enfeksiyonmu öle bişeyler demişti
Canım ne hamaratsın, ya kış hazırlıkları ya temizlik hiç boş durmuyorsun
Bişey sorucam koltuklarının üzerine aldıkların polar mı?( bence kırmızı çok şık durmuş, odana renk vermiş)
Niye soruyorum, bende mor renginden almak istiyordum, bana koltuklara renk veriyor dediler, ama çok istiyorum aslında almak..
polar gibi canım ama bu aynı kumaşın iki çeşidi vardı biri baya battaniye gibi kalın ve tüylü, biri daha az tüylü, ben az tüylüsünü aldım.. koltuklara renk mi veriyormuuuuuşş :26::26:
akşam yemeğe misafirlerim var kızlar, ben hazırlıklara başlayayım pazarada gidecem zaten. byby
özdencim süper valla foto, bol bol tadını çıkar denizin..
burası çok güzel görünüyor canım..
Bizimde ege planımız olamıycak sanırım, eşimin ailesi finikede yazlık kiraladı 3,4 gün oraya kaçmayı düşünüyoruz, 10gün iznimizi kullanmıştık, izin kalmadı.. gidemiyoruz maalesef..
evet tesadüfen buldum burayıda birçok farklı seçeneklerde var sitede bölgelere göre seçebiliyorsun zaten, benim eşim biraz mühafazakar dır o yüzden otel seçip beğenme durumu malesef olmuyor bizde ama bunları görünce işimede gelmedi değil
sende üzülme canım bak yinede birkaç günlükte olsa kaçamak olucak size kafa dağıtmaya iyi gelebilir hemde kışa hazırlık,bizde bundan sonra anca kurban bayramı var oda yine aileyle olunur.
mavisüperisi mini mini birlerin nasıllardı bugün
Sorma canımbugün 4 tanesi ağladı.Veliler de boyuna derste kapıyı açıyolar.Velileri görünce bas bas bağırıyorlar tabi.
Palyaço gibi davrandım ama ne çare.Bazen sabrımı zorluyorlar.Velileri kovacak raddeye geldim.Göstermeseler kendilerini hiç sorun yok
Bi de 4-5 tanesi 5 yaşında.Nasıl bağırlarından koparıp okula getirebiliyorlar???
4+4ün nasıl olduğunu görmeniz okullara gelmeniz lazım.
Çok kötü kızlar çok....
evet kızlar gelelim malum soruya bu akşam ne yiyelimmmmmm
Kızlar selam
Melis eşimin avea hattı 120 tl geldi.Ve inanır mısın hala 700 dakikası olmasına rağmen..
Tatildeyken otelin ücretsiz wireless ına bağlanmıştık.Sanırım onu yansıttılar.Müşteri hizmetlerine demediğini bırakmadı.
Türkcell e geciyor.Bu ay bi gariplik var herhalde.Benim de faturam fazla geldi.Asla cepten nete girilmemeli bunu öğrenmiş oldum.
Ahsencim umarım görümcelerin kalbini kırmamıştır.
Landfloves maşallah kuzum temizlikte sana yetişilmezzz
Bana gelince.Ev çok karışıkkkk.Temizlik yapmam lazım.Keşke biraz enerjim olsa
benimde almak istediğim ince olanlardandı, aslında 1 kişiden duydum, mantık olarakta vermemesi gerek ama almaya cesaret edemedim.. Sende bi kaç gün kontrol edersin canım, banada haber verirsin olurmu, bende alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?