Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar unutmadan rüyamda bir oğlum olmuştu. 2-3 yaşlarındaymış. Okula götürüyormuşum. (4+4+4 sistemi beni fazla etkiledi sanırım :))
Sonra hüseyine diyorum ki isterlerse beni içeri atsınlar ama ben bu kadarcık çocuğu okula göndermiyorum. Üstümde açık kalmış olabilir tabi :)

günaydın kızlar..

Dün akşam k.pederim geldi yemeğe, o gittikten sonra biraz ortalığı toparladım, duş alıp yatmam derken 2 ye geliyordu.. Bugün çok uykum var

İnşallah olmaz canım, hevesle sorun yok demeni bekliyorum..Gidip bende alıcam, yünlü deterjanıyla, yünlü prog. yıkarsan çekeceğini sanmam..

Günaydınlaaaar.
Aydasucum maşallah azmine tatlım kaç kilo verdin şimdiye kadar? Hiç şimdiye kadar azimle spor yapmadım bi düğünden önce mayıs ayında 1 ay spor salonun gitmiştim. diyetle birlikte 2,5 kilo vermiştim ama incelme ve sıkılaşma olmuştu.

dün eve gittim bütün odaları yerleri sildim utandım kendimden bikaç günde ev bu kadar nasıl kirlenir her odayı sildikten sonra su değiştirdim,salonu silerken 2 su değiştirdim pencerelerden bütün tozlar içeri yağmış resmen.

ben hergece değişik değişik rüyalar görüyorum ve rüyamda,uykumda korkuyorum kızlar. dua edip kocama sarılıp devam ediyorum uykuma. sıçrayarak filan uyanıyorum, ölen akrabalarımızı görüyorum filan. hamilelikten sanırım.

Kızlar bu arada önümüzdeki hafta kayınvalidem ve erkek kardeşi bizi ziyarete gelecekler ama benim kpss ye hazırlanmam lazım. Onlarla ilgilenemem ki. Gerçi kayınvalidem hiç iş yaptırmaz bana hatta faydası bile olur ama yanlarında oturup iki satır laf etmek gerekir ki dayısı yurt dışında yaşadığı için ilk kez tanışacağız. Eşime dedim ki sen annenlere çıtlat 22 eylül sabahı yola çıksınlar. Sınavım o gün çünkü. O zamana kadar dayım Almanya ya dönebilir dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir konuşsun bakalım. Zaten bu gün kayınvalidemin doğum günü akşama ararız arada ağzınıda ararız. Camlarım kirlendi. Bu cumartesi sabahı onları silerim. Allah tan koltuklarımı, mutfak dolaplarımı falan hep temizlemiştim. Şimdi bir halılarım kaldı ama onuda önümüzdeki ay yıkamaya vereceğim.

Pingum mecburum kuzum ya, azmetmek zorundayım, 5 yıldır hıc boyle kılo almamıstım...
Bayram bıttıkten sonra baslamıstım 3 kılo falan verdım henuz...
Ben kafaya koydum mu yaparım da bu defa metabolızmam zorluyor benı dırenıyor kılo vermemek ıcın...

Azımle spor yapcak kadar kılo almamıssın sımdıye kadar da ondan tatlım

ruyalar da hamılelıktendır sanırım canım, duanı et ayetel kürsiyi oku üfle ıcın ferah bır sekılde yat tatlım...

yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor kilo vermek zorlaşıyo,ben eskiden 1 hafta dikkat ederdim hemen verirrdim,şimdi öle diil

günaydın hanımlar anca uyanamabildim aslında sabah 5 te kalktık eşim amcasını havaalanına götürcekti sonra baktım bende tırsarım peşine takıldım kötü rüyalar görüyordum bende yatamam dedim. gittik geldik hemencecik nasıl uyumuşum zoraki kalktım şimdide ikinci yatmaya daha abuk sabuk rüyalar gördüm
geçenlerde bir rüyamı hiç unutmuyorum ikiz doğuryordum resmen doğumu yaşadım sonra hiç annelik duygusu olmadan bebeklere bakıp diyom ki ana bunlar hiç bana benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…