- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.941
ya bilmiyorum canım ama uyduruk bi kumaş değil ben metresini 12tl'den aldım baya kaliteli bişeye benziyor.. akşam kontrol ettim hiç renk falan çıkmamış ama zamanla olur mu bilmiyorum. zaten öyle bişey olursa çığlık çığlığa yazarım burda, koltuklarım mahvoldu diye.. Ay Allah korusun!..
bugün eşimin ailesi ve teyzesi vardı bizde, herkes beğendi koltukları, bide grisinden al değişik değişik serersin istersen dediler ama almam heralde. bide hiç yıkamadım tam üstlerine görede kestim inşallah çekmez..
ben hergece değişik değişik rüyalar görüyorum ve rüyamda,uykumda korkuyorum kızlar. dua edip kocama sarılıp devam ediyorum uykuma. sıçrayarak filan uyanıyorum, ölen akrabalarımızı görüyorum filan. hamilelikten sanırım.
sen şu bebek takvimine bak hele neler neler yazıyo
Günaydınlaaaar.
Aydasucum maşallah azmine tatlım kaç kilo verdin şimdiye kadar? Hiç şimdiye kadar azimle spor yapmadım bi düğünden önce mayıs ayında 1 ay spor salonun gitmiştim. diyetle birlikte 2,5 kilo vermiştim ama incelme ve sıkılaşma olmuştu.
dün eve gittim bütün odaları yerleri sildim utandım kendimdenbikaç günde ev bu kadar nasıl kirlenir her odayı sildikten sonra su değiştirdim,salonu silerken 2 su değiştirdim pencerelerden bütün tozlar içeri yağmış resmen.
speddy nerelerde görmedim hiç:44:
çok geçmişe gidemedim bugün iş başı yaptım canım merak edip sorduğun için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?