Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım bebek olayını kafana çok takıyorsun, onun için rüyalarına giriyor.. aslında senin sorunun biraz zaman, Allahın izniyle sonra herşey yoluna girecek

canım senin tatilin 1 hafta değilmiydi, sorun yok dimi geç başladında?

normal başladım haftasonu sayılmıyor ya bizde
didim , izmir , aydın , falan derken güzel bir tatil geçirdik çok şükür.
sonra dr işlerimi hallettim. onlarda biraz sıkıntım var işte. smear testi yaptırdım.
dün sonucunu almaya gittik rahim duvarı kalınlaşması var dedi adet bitiminde dr yeniden gidicem bakıcak
1 ay sonra yine smear istedi 1 antibiyotik 1 fitil verdi daha alamadım.
bugün annem ameliyat oluyor guatrdan ve ben işteyim çalışıyorum çok keyfim yok açıkçası

speddycim annen içinde senin içinde çok geçmiş olsun. ameliyat gününü önceden bilseydin tatilini ona göre ayarlardın. benim annemde ben çok küçükken olmuştu guatr ameliyatı, bendede nodüler guatr var sonum ameliyat.

çok geçmiş olsun canım annen için sağlıkla çıkar Allahın izniyle ameliyattan
sende kafana takma bence canım ilaçlarla herşey yoluna girer ama aksatma ilaçları ve doktor kontrollerinide

vaficim bu aralar hiç umrumda değil bebek işi kendime yeni uğraşlar arıyorum bilinç altı herhalde

evet canım ptesi belli oldu moralim bozuldu gidemedim diye kendi sorunumu bile unuttum diyebilirim.
işim biterse kaçıcam öğleden sonra hastanede uzakta şimdi çıksam ancak 2 saat sonra orada olurum işte :18::18:
kazasız belasız çıksında içim biraz rahat etsin :2::2:

inşallah canım aklım hastanede şuanda :2:
bende adetim bittiğimde ultrason ile kontrol için mutlaka gidicem

günaydın güzel hatunlar...

nasılsınız?

kızlar hani bizim aptal bakanlarımız çıkıp çıkıp eğitim ücretsiz,harçlar kaldırıldı diye bas bas bağırdılar,halkımız da vaaay hükümetimiz eğitimi bile ücretsiz yaptı diye sevindi ya bi halt yaptıkları yok.245 lira olan harçları 205 liraya düşürmüşler saolsunlar.ya bu nasıl insan kandırma,aldatmadır yahu.para vermek sorun değil,nasıl bu kadar açık yalan söylenip güzelim halkımız aldatılır.

öyle doluyum ki,her güne zaten şehit haberi ile uyandığımız için nefret ediyordum bu adamlardan bu kandırma işi tuz biber oldu.

dershaneleri kapatma işi de aynı böyle olacak.

neyse kızlar kafanızı şişirdim ama tutamadım kendimi

geçmiş olsun tatlım,bende adet dönemimde gidicem.inş hayırlısıyla biter bu işler

anladım iş günü olarak hesaplanıyor ne güzel..
Canım sanada,anneciğinede geçmiş olsun..Akşamları olursun annenin yanında üzülme, sende ilaçlarını ihmal etme ama

seçim yatırımı işte, konuyla alakası olmayanlar ne güzel eğitimi parasız yaptı diyorlar..

Oy istiyorlarsa terörü bitirsinler..

Neyse canım tutim çenemi

inşallah canım

internetten araştırıp okudukça canım iyice sıkılıyor umarım geçer :26:

bana ilk gittiğimde rahim duvarın kalın demişti,allahım ben bi evham yaptım,netten bakıyorum fln bebek olmuyoya kadar gidiyodu baktığım şeyler....:18:
bidahaki gidişimde sordum,meğer normalmiş,kalınlaşırmış,incelirmiş öle kendi kendine...şimdide kist var dedi,bu sefer hiç bakmadım netten,insan boş yere evham yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…