Eylül dostluğumuza burada devam (:

bugün kuzey güney ve muhteşem yüzyıl başlıyooooor... ikisinide seviyorum izlemek istiyorum. kocam oturma odasında kuzeyi izler ben salonda muhteşem yüzyılı reklam aralarında birbirimizin yanına koşarız

Ben de nuhteşem yüzyıl izlicemmmm çok keyiflii ama kocam yok yine geç gelecek

ben ilk gittiğimde ultrasondan bakarken söyledi ama adetin yakın ise ondan olabilir dedi.
ilaç verdi bunları kullan adet bitiminde gel bakalım değişim olacak mı dedi ?? olmazsa parça almamız gerekebilir falan dedi.
hayırlısı canım napalım yaaa
bişey çıkacaksa da şimdi çıksın tedavisi kolay olur hazır çocuk falan istemiyorken. olumlu düşünmek istiyorum..

Kızlar merhaba;
haftaya tatile çıkcağımız için işleri yetiştirmeye çalışıyorum yazamıyorum kusura bakmayın arada okumaya çalışıyorum sizi

ben anneme söledim o benden çok korktu,ben demedimmi size çocuk yapın diyor.ne alakaysa
nedense banada kistim adetliyken küçülcek gibi geliyo,öle olmuyosada tedavimi yok,takmıyorum ben hiç

MUHTEŞEMMM YÜZYILLL

unutmuşum ben onu,heralde önce finali verirler sonra başlar,nemde hem izleyip hem ütü yapayım ,çamaşırları yıkayıp yıkayıp biriktirdim,dolaplar bomboş

Şu hürreme rakip mi çıkacak şimdi cansu dere,ayyy ne güzel olurr deli ediyo o kadın beni

ben de öyle yaparım yoksa kaldıkça kalacak ütüler

Bende tv karşısında anlamıyorum bile nasıl bittiğini. Akşam yemekten sonra lavaboları yıkarım. Sonra tv karşısında ütü yaparım. Sonra 2 saat ders çalışırım. Dün gece yeşil mercimek yemeği yapmıştım. Yanına yoğurtlu havuç salatasıda yaparım bu akşamıda kurtarırız.

geçen sene kanıtı izliyordum kaçırmadan oda daha başlamadı..

Tuncel Kurtizin oyunculuğunu severim, bende muhteşem yüzyılı seyretmeyi düşünüyorum bu sene..

kızlar bende sonunda çizim programlarımı yükledim baya zaman olmuş pratik yapıyorum kısayolları fln şükür ki unutmamışım e tabiki biraz tutukluk var bu bile çok mutlu etti beni

Bugün eşimle tembellik günü ilan ettik, uzun zamandır geç yatmaktan çok yorgunuz.. Yemeğim var, temizliğimide yapmıştım, bir tek çamaşır yıkar ve asarım.. Eşim gelene kadarda birkaç parça ütü yaparım, geriside kalır yarın ütülerim artık..

Kanıtı bizde çok severiz. Pazartesi geceleri vazgeçilmezimiz. Önümüzdeki ay başlar.

İnternete baktım 10 eylül yeni sezon diyor ama başkada bilgi bulamadım, umarım devam eder.. Bizde mısır patlatıp, kolalarımızı alıp tv karşısına geçiyoruz, kanıtla birlikte fiks menümüz, şaşmıyor

benim yemeğim de yok
fırında soslu kanat bi de fırında kremalı patates yapsam diyorum ayrıca evde bol yoğurt var yayla çorbası yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…