Eylül dostluğumuza burada devam (:

inşallah seninde düzelir

merhaba kızlaar, bende akşama kuru fasulye yapayım diyorum fasulyelerimi ıslattım, kemikli etle yapacam. eşimin en sevdiği yemeklerden biridir uzun zamandır yapmamıştım.

show tv'de sefa doğanay bülent ersoy kılığına girmiş, geyşa gibi olmuş kadın olsa taş bebek gibi olurmuş dudaklar falan çok güzel..

ay hürreme rakip çıkmasın yaa, ben seviyorum hürremi.. ama şu ibrahim paşayı öldüreceklerse öldürsünler artık sinir oluyorum ona, kendini padişah sanıyor bide karısını aldattı pislik

dün pazara gittim, acısos yapmak için malzemelermi aldım ama sirkem yokmuş markete gitmeye üşeniyorum. biraz daha domates atacam dondurucuya, birde taze fasulye aldım, kışın taze fasulyeye bayılıyorum.

birde turşuluk kornişon salatalıklardan aldım onlarıda kuracam sirke alayımda..

sitede bi gıcıklık var evet, bende acaba netim mi yavaş diyordum, bikaç kez cevapla tuşuna basmak gerekiyor ve çok bekliyor

hey kızlar neden yazmıyorsunuz nerelerdesiniz?

kurban bayramı için ne planlarınız var? kurban mı keseceksiniz biyerlere mi kaçacaksınız? tatil falan düşünenler var mı? bizde eşimle düşünüyoruz ne yapsak diye henüz bir karar vermedik

ya ben barbunya alamadım haç haftasır pazara gidemiyorum,bugunde pazar,sadece onun için pazara gitmekte zor geliyo,eşimde yok oobuslerde elimde barbunyayla hiç dolaşamıcam.barbunyasız kaldım bu sene,inş haftaya olurda alırım,

biz bu haftasonu adanadayız kısmetse,düğün için eksiklerim var,çok fena kemere ihtiyacım var,kırmızılı leoparlı ayakkabımın üzerine leoparlı ince kemer bulmam gerek,yeğenimize yaşgünü hediyesi almam gerek,ptesi yıldönümümüz planı geçtim,daha hediyem yok,alacak vaktimde yok

hürreme kimse rakip olamaz yaaa sevmesem de öyle yapacak bşy yok kadın şeytandan 5 dk.önce doğmuş
ibrahim paşa karısını aldatıyo evet onaylamıyorum ama sanki süleyman ne bütün karılar onun ama kimse onun kız kardeşinden başkasına bakamaz çok saçma iyi ki o dönemde değiliz ben de heralde bu ukalalığımla padişahın gözdesi olmak için elimden geleni yapardım
ama hepsi sinsi al birini vur ötekine

ayyy sende mi adanaya gidiyorsun yaa bende çok istiyorum gitmeyi yaaa, acaba eşimle adanaya mı gitsek.. gezeriz eski günlerimi yad ederim. ya iyiki aklıma getirdin ama uçak biletleri bayram zamanı pahalıdır sanırım.. ben bi bakayım.

pazar yeri iş yerinin yakınında mı? bence git al canım, ben pazar gezmeyi çok severim iki kilo alsan kaç yemeklik çıkar, kışında iyiki almışım dersin yerken

biz bu bayram bi yere gitmeyiz geçen bayram ne kaynanamlar ne annemler yoktu şimdi iki tarafta burada olacak bayramlaşırız ama kyrban kesemicez maalesef

pazara otobusle gitcem,pazardan eve 2 otobus.yok yok vazgeçtim

bugun hediye işini halletmem lazım,kocamda evde yokken alır saklarım

yaaa ama kadın esir alınmış ve padişaha gerçekten aşık oluyor, aşk işte insan herşeyi yapar aşkı için.. ayrıca o kadar dolapların döndüğü o kadar rakibin olduğu bir yerde o kadın iyide yapıyor.. şşşşşşttt hürreme laf söylemeyiiiin..

tabi o zamanlardaki harem olayı ne kadar saçma ne kadar kadınları aşağılayıcı birşeymiş, ananı babanı öldürüp seni esir alsınlar eşya gibi satsınlar ve padişah ne zaman isterse onun ol.. bir iki hevesini aldıktan sonra ömür boyu köle gibi yaşa.. ben olsam naprdım bilmiyorum ama iyiki yaşamamışım o zamanlarda

pazara otobusle gitcem,pazardan eve 2 otobus.yok yok vazgeçtim

bugun hediye işini halletmem lazım,kocamda evde yokken alır saklarım

oooo baya uzakmış o zaman, başka yakında pazar kurulmuyor mu sizin? evinin veya işyerinin yakınlarında falan? hep marketten mi alıyorsunuz?

biz geçen sene birşey kesemedik,annemlerde teyzemle dana kesiyolar,her sene manisaya et almaya gidiyoruz,bekle bekle gece yarısı geliyo et.bu sene allah nasip ederse annemler yine danaya gircek,bizde koyun kescez,ama çok acemiyiz,koyunu nerden alcaz,nasıl kescez belli diil.çok heyecanlı olacak

oooo baya uzakmış o zaman, başka yakında pazar kurulmuyor mu sizin? evinin veya işyerinin yakınlarında falan? hep marketten mi alıyorsunuz?

bu pazar bize arabayla 10 dk,ama otobusle işkence,ben orayı çok seviyorum hem çok çeşit oluyo,bide tabi kıyafet bölümü baya iyi.

bizim evin ordaki pazar ctesi kuruluyo,hangisine uygunsak ona gidiyoruz,işyerimizin orda pazar varmıdır nerdedir hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…