- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.001
bende dolma yapmıştım.akşama kocam geç gelcek,yemeğe,ütüye ve tv ye tekim bugün
smilla ben de tekim kader utansın
tek olmayıda seviyorum ben,yalnız kalma ihtiyacı duyuyo insan arada bir
ben anneme söledim o benden çok korktu,ben demedimmi size çocuk yapın diyor.ne alakaysa
nedense banada kistim adetliyken küçülcek gibi geliyo,öle olmuyosada tedavimi yok,takmıyorum ben hiç
MUHTEŞEMMM YÜZYILLL
unutmuşum ben onu,heralde önce finali verirler sonra başlar,nemde hem izleyip hem ütü yapayım ,çamaşırları yıkayıp yıkayıp biriktirdim,dolaplar bomboş
Şu hürreme rakip mi çıkacak şimdi cansu dere,ayyy ne güzel olurr deli ediyo o kadın beni
ya ben barbunya alamadım haç haftasır pazara gidemiyorum,bugunde pazar,sadece onun için pazara gitmekte zor geliyo,eşimde yok oobuslerde elimde barbunyayla hiç dolaşamıcam.barbunyasız kaldım bu sene,inş haftaya olurda alırım,
biz bu haftasonu adanadayız kısmetse,düğün için eksiklerim var,çok fena kemere ihtiyacım var,kırmızılı leoparlı ayakkabımın üzerine leoparlı ince kemer bulmam gerek,yeğenimize yaşgünü hediyesi almam gerek,ptesi yıldönümümüz planı geçtim,daha hediyem yok,alacak vaktimde yok
ayyy sende mi adanaya gidiyorsun yaa bende çok istiyorum gitmeyi yaaa, acaba eşimle adanaya mı gitsek.. gezeriz eski günlerimi yad ederim. ya iyiki aklıma getirdin ama uçak biletleri bayram zamanı pahalıdır sanırım.. ben bi bakayım.
pazar yeri iş yerinin yakınında mı? bence git al canım, ben pazar gezmeyi çok severimiki kilo alsan kaç yemeklik çıkar, kışında iyiki almışım dersin yerken
hürreme kimse rakip olamaz yaaa sevmesem de öyle yapacak bşy yok kadın şeytandan 5 dk.önce doğmuş
ibrahim paşa karısını aldatıyo evet onaylamıyorum ama sanki süleyman ne bütün karılar onun ama kimse onun kız kardeşinden başkasına bakamaz çok saçma iyi ki o dönemde değiliz ben de heralde bu ukalalığımla padişahın gözdesi olmak için elimden geleni yapardım
ama hepsi sinsi al birini vur ötekine
pazara otobusle gitcem,pazardan eve 2 otobus.yok yok vazgeçtim
bugun hediye işini halletmem lazım,kocamda evde yokken alır saklarım
oooo baya uzakmış o zaman, başka yakında pazar kurulmuyor mu sizin? evinin veya işyerinin yakınlarında falan? hep marketten mi alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?