Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de öyle düşünüyorum hürremi sevip sevmediğimie karar veremiyorum ilginç tabi ki esir alındığı için haklı istediğini yapıyo ama bazen kızıyorum boşver ya diziyi çok seviyorum ama
asıl kızdığım şey kadınlara olan davranışlar aşk işte süleymanın o kadar adil olduğu söyleniyo ama ne kadar istesede hürrem daha kıymetli tabii
iyi ki o dönemler bitti CUMHURİYETe geçtik ATATÜRK sayesinde yoksa biz de köleydik belki şimdi

kızlar çikolatalarımız geldi daha dün açıp baktım öyle paketlemişler ki

Eklentiler

• $IMG_1015.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_1016.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_1017.webp
    23 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_1018.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar selaaammmm işten geldim.
şimdi arkadasımın evine halılarını silmeye gitcem:)
Yarın da o bana gelecek koltuklarla halılar için

akşama da ızgarada tavuk yapıcak eşim. philips in döküm ızgarasını almıştık kızlar ay ne rahat ediyorum bir bilseniz
balık ve tavuğu onda yapıyoruz balkonda mangal tadında oluyor.Eşim yapıyor tabiii o gün yemek derdinden kurtuluyorum.
Allaha şükür yardımcı olur o konularda zaten aynı anda eve giriyoruz.

Aydasum miniklerin tuvaletini sormuşsun.Anneleri ile gidiyorlar.Ben karışmıyorum hiç.Zaten 34 minik var onları bırakıp çıkamam.Durmazlar sınıfta ben çıkarsam.

Bu arada arkadasım aradı çıkmam lazım..Halı silmeye çok öptüm kızlarrr

hanzade çok güzel olmuşlar, hiç söylemediniz bak ben fikir ararken.. fiyatıda çok uygunmuş bence.

mavisuperisi ne iyi düşünmüşsünüz arkadaş olunca daha güzel iş yapılır, bizde küçükken aynı apt.da 3 arkadaş sırayla birbirimizin evlerine gidip temizlerdik anneleri gönderirdik evden en sona banyoyu bırakırdık iç çamaşırlarımızla bir yandan banyoyu yıkayıp bir yandan birbirimizi ıslatırdık, daha ilkokul yada ortaokul falandık sanırım. çok eğlenceli olurdu.

canım benim de aklıma geç geldi hemen aklıma gelir gelmez paylaştım ama maalesef sizin 1 indeydi yıldönümü canım aslında ben bu çikolataları taaa yılbaşı çikolatası alınca görmüştüm doğum günü partisinde sürpriz yaparım demiştim unutmuşum tesadüfen sitede görünce yıldönümüne yetişti ama çocuklarımızın mevlidinde filan harika olur bebişin doğum fotosuyla

hamişlere duyurulur

Son düzenleme:

aralıkta bizim doğum günümüz var bende unutmazsam o zamana ikimizin resimleriyle yaptırabilirim belki, bak bundan sonra hiçbişey yapmayacam diyorum ama yinede durduramıyorum kendimi.. hatasını anlayan kocam belki doğum günümüzde anlamlı bişeyler yapar.

bizim plan olarak Allah nasip ederse bu sefer kayınvalidemlerle Samsun-Trabzon durumunda olucakmışız, ramazan bayramında benim tarafımda köydeydik sıra bu tarafta. kurban işide eşim babasıyla dana kesiyor biz görmüyoruz eşim bile görmüyor kayınpeder halledip geliyor, hemde o tarafın danaları daha besili daha bir lezzetli oluyormuş

hanzadecim çikolatalarını sormuştum gerçekten çok güzel olmuş insan yemeğe kıyamaz al vitrine koy öyle

ama benden güzel fikir çıkar demiştim size biraz geç oldu maalesef ama...bi daha kine çok çalışırım canım...ama ne yapayım ürete ürete 7 yıldır fikir kalmadı

hanzade çikolatalar süper görünüyor, fiyatıda uygun.. Hemen not ettim, hediye seçeneklerinden biri olabilir..

beğenmenize sevindim kızlar teşekkür ederim inşallah diğer sürprizimi de yapabilirim birlikte sunarım canım kocişime bizimle birlikte olanlara ikram ederiz....

1 çay bardağı pirinci 1 lt. suda haşlıyorum o kaynarken bir kase yoğurdun içine 1 kaşık un koyup çırpıyorum yoğurdu yavaş yavaş karıştırarak kaynayan pirince ilave ediyorum karıştırmaya devam ediyorum yoğurt kesilmesin diye 5 dk.kadar kaynatıyorum
üzerine teryağında nane pul biber kızdırıp koyuyorum canım
ben göz kararı yapıyorum yazdığım ölçüler tahmini sen size göre ayarlarsın

Son düzenleme:
melis ben yaptığım tarifi vereyim sana herkes çok beğenir sık sık ta yaparım.
1 yumurta
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı yoğurt
yarım çay bardağı pirinç
ve göz kararı soğuk su

hepsini iyice çırpıyorum en son su ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorum. Kaynadıktan sonra altını kısıp 10 dk daha kaynamaya bırakıyorum. Küçük bi tavada tereyağı ve naneyi kızdırıyorum altını kapatıp pul biber ekliyorum ve cosssss diye çorbaya ekliyorum. Altını kapattıktan sonrada damak tadına göre tuz ekliyorum. çok lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…