Eylül dostluğumuza burada devam (:

az yağda 1 kaşık unu kavuruyoruz yavaş yavaş su ilave ederek karıştırıyoruz biraz salça koyuyoruz et suyu olursa iyi olur yoksa tablet koyabilirsin 1er çay bardağı bulgur ve mercimek yarım çay bardağı pirinç ilave ediyoruz istediğin kadar tuz pişiriyoruz en son yağda pul biber naneyi kızdırıp üzerine döküyoruz

kurusoğanı koymayı unutmuşummmmmmmm heyecandan aklım başımda değil

siyahdeniz tarif yazmış fazladan şehriye var ben koymuyorum bi dahakine denerim

kızlar c.tesi kanal d de görüşmeye gidicez tanıtım videosu çekeceklermiş şık ve bakımlı olun dedi kız
ayy heyecanlandım biz o arabayı çekemeyiz rezil olur da geliriz

ben formu dolduruken çok güzel cevaplar yazdım ilgi çeken tipleri çağırıyolar aklımda kaldığı kadarıyla şöyle yazmıştım

eşimin tiyatro eğitimi aldığını belirttim o yüzden çok rahattır ve herkesi güldürür
eğer oraya gelirsek herkes bize çok gülecek rezil olacağız ama olsun biz eğlenmeyi seviyoruz filan gibi şeyler yazmıştım...
eşinizin sevmediğiniz özelliği nedir demişlerdi yok o yüzden benim eşim zaten dedim...
hep net cevaplar yazdım keşke bi yere not alsaydım
onlar renkli reyting yaptıracak kişiler arıyolar o yüzden formlarda bazı sorular soruyolar ilgi çekenleri çağırıyolar bi de düğün fotosu koydum

evet canım benim tahminimde ekranı dolduracak, konuşkan kişileri çağrıyorlar..İnşallah c.tesi günü şans sizinle olur

bugun yediğimde beyaz taneler gördüm pirinçti sanırım ,şehriye görmedim,bulgurda eridi belkide

HANZADE süslü püslü topuklu ayakkabı elbise fln giyersin,sen bilirsin zaten..

bende eşimle şu eş taşıma olayı varya,o çıksa kaybederiz diyip dururdum,kesinleşsin,sizde evde denemeler yapın,acı biber yiyin fln.çok eğlenceliiiii

ben bilmem eşim bilirden aradılar c.tesi görüşmeye çağırdılar çok heyecan yaptım ezogelini yazıcam şimdi

Geçen hafta bende başvurdum. Çok eğlenceli oluyor oyunları. Bence sizin görüşmede güzel geçer çünkü eşini 5-6 dk kadar gördüm ama bıcır bıcır bir adamcağız hem komikte Meşhur bir eylül gelinimiz olacak

evet canım benim tahminimde ekranı dolduracak, konuşkan kişileri çağrıyorlar..İnşallah c.tesi günü şans sizinle olur

tam eşim işte o geveze...:99::99::99:

hava güzel olursa elbise giyerim ama işten gidicem rahat da olması lazım
eşim tecrübeli bi kere nişanlıyken şişli tarafında yokuş bi cadde var aklıma gelmiyo bilindik bi yer orda yokuşun başından sonuna kadar beni dinlenmeden taşımıştı gelen geçen bize bakıyodu biz deliyiz galibaa

şansımıza araba çekmeyi de kaldırmışlar başka oyunlar var onun yerine

Canım çok sevindim zaten sen başvurduğunu söylediğin zamandan beri sizi çağırcaklarını düşünüyordum çok eğlenceli bir çiftsiniz yarışmaya renk katıcaksınız eminimki

Hanzade cıkolatalar harıka gozukuyor canım, esın bayılacaktır... Bu arada ınsallah cıkarsınız kız yarısmaya cok severek ızlıyorum orda senı gormek guzel olur...

similla canım esımın en sevdıgı corbadır ezogelın ben hıc hazır corba almıyorum evde yapıyorum sık sık hemen verıyorum tarıfını

Bu 4 kısılık ben bunu yaptım mı ıkı gun ıcıyoruz

malzemeler
8-10 bardak su
yarım su bardagı kırmızı mercımek
yarım kahve fıncanı pırınc
yarım fıncan ınce bulgur
2 corba kasıgı salca
1 buyuk kuru soğan
1 corba kasıgı un
sıvıyag
baharatlar
2 corba kasıgı kuru nane

sıvıyag ıle soganı kavur
unu ekle pembelesınce suyu koy
kaynayana kadar karıstır
mercımek, bulgur, pırıncı at tencereye
sulandırdıgın salcayı da tencereye ekle kısık ateste malzemeler patlayana kadar pısır
pişince bol kuru nane dok
afıyet olsun :)

bana cok pratık gelıyor ve nefıs oluyor

Esımden ogrendım bun uda kızlar ben lımon sıkardım ama artık sadece 1 yemek kasıgı kadar sumak atıyorum corbama, bı keee deneyın asla pısman olmazsınız mukemmel bır lezzet

ben de pazara gıttım geldım bugunku yuruyusumu yapmıs oldum ama daha bıtmedı aksama da step yapcam gıtsın kılolar

yarın akşam bana misafir gelicekmiş bayanlar, ilk defa gelicekler. ne yapsamki.. kremşantili kurabiye, kek, milföyden börek yapsam olurmu?? daha temizlikte yapmam gerek

yarın akşam bana misafir gelicekmiş bayanlar, ilk defa gelicekler. ne yapsamki.. kremşantili kurabiye, kek, milföyden börek yapsam olurmu?? daha temizlikte yapmam gerek

milföy yerken çok dökülüyo sinir oluyorum bence mayalı minik poğaça yapsan daha güzel olur, patatesli ve peynirli karışık.

hanzade inanmıyorummmm
ünlü olcan kızzzzzzz

zaten ben seni aşırı beğeniyorum.Masallah çok duru bi güzelliğin var.
eminim alacaklar sizi

siyahdeniz eltim de senin gibi yapıyo
ben yumurta koymuyorum

bende yoğurtlu çorbaya 1 yumurtanın sarısını koyuyorum beyazını koymuyorum. birde öyle deneyin bence ikisinin ortası

ben bilmem eşim bilirden aradılar c.tesi görüşmeye çağırdılar çok heyecan yaptım ezogelini yazıcam şimdi

ay çok sevindim ya siz geçersiniz ilk görüşmeyi kesin.. bizde başvurmayı çok istedik ama istanbulda olunca vazgeçtik, ön görüşmeye ayrı git program için ayrı git, bide geçersek final için ayrı gitmemiz gerekiyor. bir sürü yol parası masraf diye vazgeçtik. ama istanbulda olsak kesin başvurmuştuk bizde.

bende yemeklerimi yaptım eşimin gelmesini bekiyorum, kuru fasulye, pirinç pilavı ve salata yaptım. yanında da acısosum var.. bugün yaptım acısoslarımı kavanozlarıma doldurdum. bir kase kaldı onuda tadımlık yerim artık..

eşim gelirken sirke alacak akşamada muhteşem yüzyıl izlerken kornişonlarımı delerim bıçakla, reklamlarda da kurarum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…