- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.061
kızlar c.tesi kanal d de görüşmeye gidicez tanıtım videosu çekeceklermiş şık ve bakımlı olun dedi kız
ayy heyecanlandım biz o arabayı çekemeyiz rezil olur da geliriz
ben formu dolduruken çok güzel cevaplar yazdım ilgi çeken tipleri çağırıyolar aklımda kaldığı kadarıyla şöyle yazmıştım
eşimin tiyatro eğitimi aldığını belirttim o yüzden çok rahattır ve herkesi güldürür
eğer oraya gelirsek herkes bize çok gülecek rezil olacağız ama olsun biz eğlenmeyi seviyoruz filan gibi şeyler yazmıştım...
eşinizin sevmediğiniz özelliği nedir demişlerdi yok o yüzden benim eşim zaten dedim...
hep net cevaplar yazdım keşke bi yere not alsaydım
onlar renkli reyting yaptıracak kişiler arıyolar o yüzden formlarda bazı sorular soruyolar ilgi çekenleri çağırıyolar bi de düğün fotosu koydum
ben bilmem eşim bilirden aradılar c.tesi görüşmeye çağırdılar çok heyecan yaptım ezogelini yazıcam şimdi
evet canım benim tahminimde ekranı dolduracak, konuşkan kişileri çağrıyorlar..İnşallah c.tesi günü şans sizinle olur
bugun yediğimde beyaz taneler gördüm pirinçti sanırım ,şehriye görmedim,bulgurda eridi belkide
HANZADE süslü püslü topuklu ayakkabı elbise fln giyersin,sen bilirsin zaten..
bende eşimle şu eş taşıma olayı varya,o çıksa kaybederiz diyip dururdum,kesinleşsin,sizde evde denemeler yapın,acı biber yiyin fln.çok eğlenceliiiii
kızlar c.tesi kanal d de görüşmeye gidicez tanıtım videosu çekeceklermiş şık ve bakımlı olun dedi kız
ayy heyecanlandım biz o arabayı çekemeyiz rezil olur da geliriz
ben formu dolduruken çok güzel cevaplar yazdım ilgi çeken tipleri çağırıyolar aklımda kaldığı kadarıyla şöyle yazmıştım
eşimin tiyatro eğitimi aldığını belirttim o yüzden çok rahattır ve herkesi güldürür
eğer oraya gelirsek herkes bize çok gülecek rezil olacağız ama olsun biz eğlenmeyi seviyoruz filan gibi şeyler yazmıştım...
eşinizin sevmediğiniz özelliği nedir demişlerdi yok o yüzden benim eşim zaten dedim...
hep net cevaplar yazdım keşke bi yere not alsaydım
onlar renkli reyting yaptıracak kişiler arıyolar o yüzden formlarda bazı sorular soruyolar ilgi çekenleri çağırıyolar bi de düğün fotosu koydum
yarın akşam bana misafir gelicekmiş bayanlar, ilk defa gelicekler. ne yapsamki.. kremşantili kurabiye, kek, milföyden börek yapsam olurmu?? daha temizlikte yapmam gerek
yarın akşam bana misafir gelicekmiş bayanlar, ilk defa gelicekler. ne yapsamki.. kremşantili kurabiye, kek, milföyden börek yapsam olurmu?? daha temizlikte yapmam gerek
siyahdeniz eltim de senin gibi yapıyo
ben yumurta koymuyorum
ben bilmem eşim bilirden aradılar c.tesi görüşmeye çağırdılar çok heyecan yaptım ezogelini yazıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?