Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün ben de yan çizdim ütü filan yapmadım yattım eşim geç geldi kendi yemeğini yedi ardından kuzenim gelince kalkmak durumunda kaldım 3 gibi yattım şimdi uyku modundayım

Canım bende 9 saat uyudum ama bana mısın demiyor hala. Otobüste bir uyumuşum kendimden geçmişim. Biri beni çantamı falan götürse ruhum duymayacak.

canım benim sen kendini ne kadar üzsende herşey olacağına varıyor,Allaha şükür ki birbirine kenetli bir yuvan var, siz tüm bunların üstesinden gelirsiniz, sadece biraz zaman.. O yüzden kendini ve batuşumuzu üzme

Son düzenleme:
Günaydın............. :)

sendeki o yorgunluk bendede var canım ya, vitamin aldım 1 haftadır banamısın demiyor.. Sürekli bir uyku hali, evlendikten sonra dr bile gittim tüm testleri yaptırdım hiç bir sorun yok..

Maalesef bu çağımızın hastalığı sebepsiz kronik yorgunluk..

Sevindim canım, narkozun etkisi geçince kendini daha çabuk toparlar..

Canım öğle arasında b12 vitanimini alacağım. Manisaya gidene kadar kullanırım. En son kontrol ettirdiğimdede sınırın altında değildi ama yüksekte değildi. Biraz deneyeyim bakıyım belki iyi gelir ama dediğinde haklısın kronik ama ne yapalım çözüm yolu arıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan.

Çokta vitamin almak istemiyorum, karaciğeri yoruyor ama aldığım paketi bitiricem.. Doğal yolları denemek lazım aslında,pekmez için iyi diyorlar, 2-3 sabah içiyorum sonra yine unutuyorum..

Çokta vitamin almak istemiyorum, karaciğeri yoruyor ama aldığım paketi bitiricem.. Doğal yolları denemek lazım aslında,pekmez için iyi diyorlar, 2-3 sabah içiyorum sonra yine unutuyorum..

Pekmezi bende unutuyorum. Evde 2 kavanoz var. Yarın sabahtan itibaren yeniden başlayayım onada.

Bu fotoğrafı görünce memurluğu kazanırsam hemen yapacağım diyorum. İnşallahta böyle dünya şirini bir kız evladım olur.

Bende kızım olmasını istiyorum aslında ama önemli olan sağlıklı olması,Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli hayırlı bebişler verir inşallah..

günaydın hanımlar

spidy cim tekrar anneciğine geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.
smillacım keyfin kaçıkmış ne zaman anlatmak istersen dinleriz ama hernys durum takma kafaya senden değerli değil hiçbirşey.
pingucum hayırdır seninde moralin bozukmuş lütfen kendini yıpratma bebişide etkiler bu durumlar, hemde demişsinki hep dertlerim yoruyorum sizi saçmalama bence ne zaman anlatmak istersen dinleriz bak banada geldiler mi hiç düşünmeden yazıyorum.

daphne cim vafi cim b12 gerçekten çok önemli ihmal etmeyin, o pekmezlerden bendede mevcut dolabımın üzerinde notum olmasına rağmen unutuyorum hep içmeyi, ben demir ilacı kullanıyorum geçen gün bitmişti kullanamadım ve anında farkını gördüm kullanmadığım sürede hemen gözlerim kararmaya,yorgunluk, halsizlik yapmaya başlamıştı.

hanzadecim dün okudum cevap yazamadım yarışmaya katılıyormuşsunuz hayırlı olsun inşallah cumartesi ön görüşme güzel geçer senide ekranlarda görürüz bende çok istedim ama asla eşim beni kucağında 2 dk dan fazla tutamaz hemde biz orda rezil oluruz başlarız kavga etmeye cesaret edemedik yani

Kızlar günaydın;
okuduklarıma bi cevap vereyim önce dedim.
speedy öncelikle hoşgeldin bol bol gezmişin ne güzel,annene de acil şifalar diliyorum biran önce eski sağlığına kavuşur inş.anneyi hasta görmek kadar kötü bişi yok onlar hep güçlü kuvvetlidir diye düşünürüz bize hep öyle yansıtmıştırlar oyüzden onları rahtsız görmek içimizi acıtır.allah onları başımızdan eksik etmesin.
pingu ve smilla moraliniz bozukmuş sıkmayın tatlı canınızı herşey olucağına varıyo..
landflovers ve aydasu ya hayranım size sizdeki bu hamaratlığa kış hazırlıklarınz dört dörtlük iyi günlerde yiyin inş..
ben hediye işlerimi hallettim kızlar sonunda kaç mağaza gezip alamadığı spor ayakkabıyı aldım bide eşofman takımı aldım,internetten de bileklik aldım hem doğum günü hem evlilik yıl dönümü olunca böyle oldu haftaya pazar d.günü tatilden döndüğümüz gün pastaneye kalpli pasta siparişi verdim biz gelmeden annem alıp eve getircek kocama süprizz yapicimm inş. hoşuna gider hepsiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…