- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.101
dün ben de yan çizdim ütü filan yapmadım yattım eşim geç geldi kendi yemeğini yedi ardından kuzenim gelince kalkmak durumunda kaldım 3 gibi yattım şimdi uyku modundayım
kendimi gördüm sanki bir anda devamlı uyumak istiyorum
selam herkse bu arada sizin görüşmeniz ne oldu nasıl geçti ben tam tatile çıkarken görüştünüz? resim falan yok mu ? dün kötüydüm aklıma bile gelmemiş sormak
Günaydıııııııııııııııııııın
canım annen nasıl oldu?
ahhh ahh hanzade bunların hepsini biliyorum ama olayların içinde olunca öyle olmuyo işte.. ne güzel iyiydim bi süredir. Dünden beri yine çok yıpranık sinirlerim.. aman boşverin siz beni artık okumaktan sıkıldınız bende kendi dertlerimden.. şükür tabi Allah başka dert vermesin ellbet geçecek ..
Günaydın............. :)
çok şükür 9 da eve geldi daha iyi dün gittiğimde kötüydü narkozdan dolayı çok çıkardı ve canı çok yandı
istifra edince rahatladı ama inşallah daha da iyi olacak annemi böyle görünce çok kötü oluyorum ya
Sevindim canım, narkozun etkisi geçince kendini daha çabuk toparlar..
sendeki o yorgunluk bendede var canım ya, vitamin aldım 1 haftadır banamısın demiyor.. Sürekli bir uyku hali, evlendikten sonra dr bile gittim tüm testleri yaptırdım hiç bir sorun yok..
Maalesef bu çağımızın hastalığı sebepsiz kronik yorgunluk..
heee, çok tatlı yaw..
tamam canım, siparişini ver o zaman, bizde sevmeye gelelim
Canım öğle arasında b12 vitanimini alacağım. Manisaya gidene kadar kullanırım. En son kontrol ettirdiğimdede sınırın altında değildi ama yüksekte değildi. Biraz deneyeyim bakıyım belki iyi gelir ama dediğinde haklısın kronik ama ne yapalım çözüm yolu arıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan.
Çokta vitamin almak istemiyorum, karaciğeri yoruyor ama aldığım paketi bitiricem.. Doğal yolları denemek lazım aslında,pekmez için iyi diyorlar, 2-3 sabah içiyorum sonra yine unutuyorum..
Bu fotoğrafı görünce memurluğu kazanırsam hemen yapacağım diyorum. İnşallahta böyle dünya şirini bir kız evladım olur.
Pekmezi bende unutuyorum. Evde 2 kavanoz var. Yarın sabahtan itibaren yeniden başlayayım onada.
hergün sorucam bak,içmezsen ceza var( bende içerim bu sayede, yoksa sende bana ceza verirsin neme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?