Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yavrum nolcak senle bızım hamaratlıgımız
Cok ıyı sardı bu ısler bızı
Ben de dun bıberlerımı kozledım attım dolaba hıc yer kalmadı kurbanda napcam bılmıyorum
yarın da ajvar sos yapıcam sımdı yapcaktım ama yaglı kagıdım bıtmıs

ya aslında çok bi hamaratlık değil birazda meraktan yaptım o acı sosları, zaten minicik kavanozlarda 5 kavanoz 1 tane de büyük kavanoza yaptım o kadar.. kornişonlardan da 2 kg aldım, çok fazla turşu yapmayacam bu sene, geçen sene çok yapmıştım eşim hiç yemedi, misafire çıkardım ve ben yedim sadece.

ajvar sos nee? ilk defa duydum ve yağlı kağıtla ne alakası var anlamadım :44::44:

Günaydın.. bende ççok keyifsizim bugün kızlar. Yeni bişey yok hep aynı şeyler..
Bugün misafirim geliyo. dünden kurabiyemi yaptım. öğle arası eve gidip kek yapıcam.

Günaydın hatunlar, dün o kadar yorgundum ki akşam 21:30 da uyumuşum. Ne ütü ne bir şey. Eşim yatağa götürmüş beni hiç hatırlamıyorum. Kızlar bendeki bu yorgunluk ve halsizlik hali gitgide artıyor. Bekarken geç saatlere kadar film seyrederdim artık yatağa zor atıyorum kendimi.

Günaydın.. bende ççok keyifsizim bugün kızlar. Yeni bişey yok hep aynı şeyler..
Bugün misafirim geliyo. dünden kurabiyemi yaptım. öğle arası eve gidip kek yapıcam.

canım moralini yüksek tutmalısın ki bebişin de mutlu olsun..herşey olacağına varır kendimizi üzsek ne fayda hiçbşyi değiştiremeyiz

kendimi gördüm sanki bir anda devamlı uyumak istiyorum

selam herkse bu arada sizin görüşmeniz ne oldu nasıl geçti ben tam tatile çıkarken görüştünüz? resim falan yok mu ? dün kötüydüm aklıma bile gelmemiş sormak

benim albümde canım bakabilirsin

canım moralini yüksek tutmalısın ki bebişin de mutlu olsun..herşey olacağına varır kendimizi üzsek ne fayda hiçbşyi değiştiremeyiz

ahhh ahh hanzade bunların hepsini biliyorum ama olayların içinde olunca öyle olmuyo işte.. ne güzel iyiydim bi süredir. Dünden beri yine çok yıpranık sinirlerim.. aman boşverin siz beni artık okumaktan sıkıldınız bende kendi dertlerimden.. şükür tabi Allah başka dert vermesin ellbet geçecek ..

Selam canım, hanzadenin sayfasında fotoğraflar. Canım benim b12 im eksikti bir ara iğne falan vermişti doktor düzelmiştim o zaman. Kurbanda manisaya gideceğiz kayınpederim labarotuar yöneticisi. Tüm kan testlerimi yaptırırım.

dün ben de yan çizdim ütü filan yapmadım yattım eşim geç geldi kendi yemeğini yedi ardından kuzenim gelince kalkmak durumunda kaldım 3 gibi yattım şimdi uyku modundayım

dün kötü bşy mi oldu tatlım kim seni üzdü bakiim

Ah kuzucuğum benim. Hem sıkıntılar hem de hamileliğin verdiği duygusallık yüzünden yıpratma kendini. Su akıp yolunu buluyor bir şekilde.

benim albümde canım bakabilirsin

baktım bakım maşallah hepiniz harika olmuşssunuz penguen çok kilo almamışsın canım özden sen ne yiyorsun anlamadım salata mı ne o öyle formunu koruyorsun

B12 bende de eksik iğne aylık kullandım ama sonra salladım bıraktım
şimdi kullandığım ilaç sanırım kortizonlu prospektüsünde öyle bişiler okudum sorucam gidince dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…