- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.081
bende yoğurtlu çorbaya 1 yumurtanın sarısını koyuyorum beyazını koymuyorum. birde öyle deneyin bence ikisinin ortası
ay çok sevindim ya siz geçersiniz ilk görüşmeyi kesin.. bizde başvurmayı çok istedik ama istanbulda olunca vazgeçtik, ön görüşmeye ayrı git program için ayrı git, bide geçersek final için ayrı gitmemiz gerekiyor. bir sürü yol parası masraf diye vazgeçtik. ama istanbulda olsak kesin başvurmuştuk bizde.
bende yemeklerimi yaptım eşimin gelmesini bekiyorum, kuru fasulye, pirinç pilavı ve salata yaptım. yanında da acısosum var.. bugün yaptım acısoslarımı kavanozlarıma doldurdum. bir kase kaldı onuda tadımlık yerim artık..
eşim gelirken sirke alacak akşamada muhteşem yüzyıl izlerken kornişonlarımı delerim bıçakla, reklamlarda da kurarum
Yavrum nolcak senle bızım hamaratlıgımız
Cok ıyı sardı bu ısler bızı
Ben de dun bıberlerımı kozledım attım dolaba hıc yer kalmadı kurbanda napcam bılmıyorum
yarın da ajvar sos yapıcam sımdı yapcaktım ama yaglı kagıdım bıtmıs
yaa plaketimin fotosunu atacaktm olmadı büyük dedi
günaydın kızlar..moralim bozuk keyifsizim
belki sonra anlatırım
Günaydın.. bende ççok keyifsizim bugün kızlar. Yeni bişey yok hep aynı şeyler..
Bugün misafirim geliyo. dünden kurabiyemi yaptım. öğle arası eve gidip kek yapıcam.
Günaydın hatunlar, dün o kadar yorgundum ki akşam 21:30 da uyumuşum. Ne ütü ne bir şey. Eşim yatağa götürmüş beni hiç hatırlamıyorum. Kızlar bendeki bu yorgunluk ve halsizlik hali gitgide artıyor. Bekarken geç saatlere kadar film seyrederdim artık yatağa zor atıyorum kendimi.
kendimi gördüm sanki bir anda devamlı uyumak istiyorum
selam herkse bu arada sizin görüşmeniz ne oldu nasıl geçti ben tam tatile çıkarken görüştünüz? resim falan yok mu ? dün kötüydüm aklıma bile gelmemiş sormak
canım moralini yüksek tutmalısın ki bebişin de mutlu olsun..herşey olacağına varır kendimizi üzsek ne fayda hiçbşyi değiştiremeyiz
kendimi gördüm sanki bir anda devamlı uyumak istiyorum
selam herkse bu arada sizin görüşmeniz ne oldu nasıl geçti ben tam tatile çıkarken görüştünüz? resim falan yok mu ? dün kötüydüm aklıma bile gelmemiş sormak
Günaydın hatunlar, dün o kadar yorgundum ki akşam 21:30 da uyumuşum. Ne ütü ne bir şey. Eşim yatağa götürmüş beni hiç hatırlamıyorum. Kızlar bendeki bu yorgunluk ve halsizlik hali gitgide artıyor. Bekarken geç saatlere kadar film seyrederdim artık yatağa zor atıyorum kendimi.
ahhh ahh hanzade bunların hepsini biliyorum ama olayların içinde olunca öyle olmuyo işte.. ne güzel iyiydim bi süredir. Dünden beri yine çok yıpranık sinirlerim.. aman boşverin siz beni artık okumaktan sıkıldınız bende kendi dertlerimden.. şükür tabi Allah başka dert vermesin ellbet geçecek ..
ahhh ahh hanzade bunların hepsini biliyorum ama olayların içinde olunca öyle olmuyo işte.. ne güzel iyiydim bi süredir. Dünden beri yine çok yıpranık sinirlerim.. aman boşverin siz beni artık okumaktan sıkıldınız bende kendi dertlerimden.. şükür tabi Allah başka dert vermesin ellbet geçecek ..
benim albümde canım bakabilirsin
Selam canım, hanzadenin sayfasında fotoğraflar. Canım benim b12 im eksikti bir ara iğne falan vermişti doktor düzelmiştim o zaman. Kurbanda manisaya gideceğiz kayınpederim labarotuar yöneticisi. Tüm kan testlerimi yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?