- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.121
Kızlar günaydın;
okuduklarıma bi cevap vereyim önce dedim.
speedy öncelikle hoşgeldin bol bol gezmişin ne güzel,annene de acil şifalar diliyorum biran önce eski sağlığına kavuşur inş.anneyi hasta görmek kadar kötü bişi yok onlar hep güçlü kuvvetlidir diye düşünürüz bize hep öyle yansıtmıştırlar oyüzden onları rahtsız görmek içimizi acıtır.allah onları başımızdan eksik etmesin.
pingu ve smilla moraliniz bozukmuşsıkmayın tatlı canınızı herşey olucağına varıyo..
landflovers ve aydasu ya hayranım size sizdeki bu hamaratlığa kış hazırlıklarınz dört dörtlükiyi günlerde yiyin inş..
ben hediye işlerimi hallettim kızlar sonundakaç mağaza gezip alamadığı spor ayakkabıyı aldım bide eşofman takımı aldım,internetten de bileklik aldım hem doğum günü hem evlilik yıl dönümü olunca böyle oldu haftaya pazar d.günü tatilden döndüğümüz gün pastaneye kalpli pasta siparişi verdim biz gelmeden annem alıp eve getircek kocama süprizz yapicimm inş. hoşuna gider hepsiii
çitlenbik hayırlı olsn almışsın,eşofmanı nerden ne kadara aldın,ben barçına baktım,yalıspora baktım doğru dürüst bişey yok,ama ben sadece nike lara baktım,takıntım var ille nike olsun istiyorum
Canım ben agoradaki yalı spordan aldım nike marka benm aldığımda 169 du peşin ödemede 161e indi.
evt 169 a bende gördüm,zaten alınabilecek en düzgün o var,naylonumsu gibi incelerde vardı onları sevmiyorum bende.
sanırım bende onlardan alırım
güle güle giysin eşin
merhaba kızlar, bende annemgile geldim, evde telaş var kardeşlerimin ikiside valiz hazırlıyor.. birisinin tatili bitti tekrar almanyaya dönüyor, küçükte bu yıl üniversiteyi kazandı ikiside yolcu yaniii.. annemle babam yanlız kalacak bundan sonra...
Kızlar b12 vitamini aldım şimdi. Bakalım etkisini görebilecekmiyim. Bu arada landflowers kardeşinin biri Almanyada mı yaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?