Eylül dostluğumuza burada devam (:

EVET canım hep güçlü ayakta görmek istiyorum sanırım. inşallah bu son olur ...
süprizin de güzel olucak inşallah

merhaba kızlar, bende annemgile geldim, evde telaş var kardeşlerimin ikiside valiz hazırlıyor.. birisinin tatili bitti tekrar almanyaya dönüyor, küçükte bu yıl üniversiteyi kazandı ikiside yolcu yaniii.. annemle babam yanlız kalacak bundan sonra...

bugün burada da pazar var ama maalesef benim dışarı çıkma imkanım yok şimdi yemek için mutfağa gidip 10 dk.da yemek yiyip gelicem işimin başına gıcık oluyorum sabah 5 dk. geç kalsak kızıyolar ama

çitlenbik hayırlı olsn almışsın,eşofmanı nerden ne kadara aldın,ben barçına baktım,yalıspora baktım doğru dürüst bişey yok,ama ben sadece nike lara baktım,takıntım var ille nike olsun istiyorum

Canım ben agoradaki yalı spordan aldım nike marka benm aldığımda 169 du peşin ödemede 161e indi.

evt 169 a bende gördüm,zaten alınabilecek en düzgün o var,naylonumsu gibi incelerde vardı onları sevmiyorum bende.
sanırım bende onlardan alırım

güle güle giysin eşin

saol canım .evet en iyisi oydu dün baya bi dolaştık ilk önce optimuma gittik meğer ordaki spor mağazalar outletmiş hiç bişi yoktu tekrar agoraya geçtik en nihayet bulduk orda.

landfloves annenler için zor olacak bizimkiler de bu sene yalnız biliyosun
ama hayırlısı olsun güzel ayrılıklar bunlar...

kardeşim ilk gittiğinde annem senin yokluğuna alışamadan,oda gidiyor diye çok üzülmüştü,şimdide özlüyor ama alıştı artık..İlk zamanlar daha sık gidip gelirsin canım, sizinkilerde alışır, hem ne güzel okumaya gidiyor..

bamya almaya gittim ama almadım,10 liraydı kilosu fazla geldi.. 2 şer kg t.fasulye ve barbunya aldım, 3 e bölerek kaldırırım..

Son düzenleme:
iş arkadaşımın annesi lenf kanseriymiş, çok hızlı ilerliyormuş..Allah şifa versin, annelerin hasta olmasına dayanamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…