- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.141
bamya almaya gittim ama almadım,10 liraydı kilosu fazla geldi.. 2 şer kg t.fasulye ve barbunya aldım, 3 e bölerek kaldırırım..
Dün arkadaşım 3.5 tl ye almış pazardan. Çok pahalı geldi bana.
burada
kızlar eski muhabbetlerimiz nerde? önceden çıkmak istemezdim burdan şimdi ara ara bakıyorum yinede birşey yok
bamya almaya gittim ama almadım,10 liraydı kilosu fazla geldi.. 2 şer kg t.fasulye ve barbunya aldım, 3 e bölerek kaldırırım..
bu sene kpss girecek var mı ?
Eşim de girecekti öyle çok heveslenmiştim ki kitap alıyım falan dedim ama 2 sene 1 miş sadece öğretmenlere her seneymiş
Haftaya önlisanstan giriyorum. Bakalım nasıl geçecek :)
ben kpss ye değilde açıköğretime başvurucam benim için kayıtlarda ekimdeymiş ya çift ünv yapcam yada dgs bakalım,
eşimde aradı benim hakkım varmı diye dedim öss girmen gerek senin sonra açıktan ooo zor iş onada çok var diyor, amerikan diploma onunki sıkıntı yaratabiliyor burda yine fazladan okuması lazım:44:
kpss yede kendimi denemek için girmek isterim ama maksat spor olsun
bu arada kızlar hergün iğne vurulucam diyordum ya eşim bugün tanıdığımız eczacıdan fiyatı almış 980 lira tutuyormuş ama saolsun kendi birşeyler yapıp 490 a indirmiş sevindim bu duruma,ne kadar maddi kısmı önemli değil diyip ama herkes çok kızsada ben sevindim valla bu duruma
Haftaya önlisanstan giriyorum. Bakalım nasıl geçecek :)
similla yanlış hatırlamıyorsam sen mi almıştın, patates ve soğan hasır kutularından, kaç liraydı??
hergün ne iğnesi ben kaçırmışım sanırım kadın doğumcu mu verdi ne çıktı ne dedi ? nasılmışsın normale dönmüşmü ?
çok soru sordum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?