Eylül dostluğumuza burada devam (:

smillacım nedir bu kadar canını sıkan anlatmak istersen burdayız bak

eftalya yine izleyici takılıyor ses seda çıkmıyor

hanzade sende arada yazıyorsun ama devamı yok:130:

evt cnm 2 adet 25 tl.

keyfim yok bugun ara ara bakıyorum

bende almayı düşünüyorumda dün sordum tanesine 22 tl dedi, fazla geldi sanki sen daha düşük bir fiyat demiştin,doğru hatırlamışım..

umarım önemli birşey değildir,1 gün sonra herşeyi unutuyoruruz nasılsa üzme kendini..

Tabi sağlığın herşeyden önemli canım, yinede indirim iyi olmuş..

biraz sorunlarımız var.ne sebebi belli,ne nasıl olduğu,ne de nasıl çözüleceği..

bundan 1 sene öncesini özlüyorum hemde çok...

hım anladım canım gerçekten işe yarayacak ise başla canım sağlık ihmale gelmiyor.
bebek falan düşünüyorsan direk onun üzerine çalış herkes der ya doğumdan sonra tüm kadın hastalıkları gidiyor falan diye
belki seninde normale döner bende korkuyorum bebek yapın geçer falan der diye gerçi biz dr 2 yıl daha düşünmüyoruz dedik..
bu haftasonu bana olmaz artık gelsin de dr ne diyecek biliyim artık internetten okudukça bunalıyorum :44::44::44:

bebek düşündüğümüzden başladık bu yola böyle sorunlar olabileceğini ztn tahmin ettiğimden erken başlamak istedim tedaviye çünkü süresini Rabbim bilir. banada öyle çok söylediler ilk doğumdan sonra sorun kalmıyor diye ama ailedeki herkesi teftiş ettim benim sebebim kim diye çünkü genetikte önemli malesef ki teyzemde varmış ama onunkide sorun yaratmadan düzelmiş, oda bana hep söyler kafaya takmamak sorun haline getirmemek çok önemli ben sorunum olduğunu bile şu yaşımda senin sayende öğrendim diyip dalga geçti baya 2 tanede dünyalar tatlısı çocuğu var. bende senin gibi ilk başlarda çok bakmıştım araştırmıştım ama hiç iyi değil gerçekten sende takma kafaya moral çünkü inanılmaz önemli, rahim kalınlaşması incelmesi olabilen şeyler banada doktorum adet dönemindeyken kesinlikle ağrı kesici alma rahmini inceltebilir demişti hiç kafaya takmadım sormuyorumda nedir durumlar diye, sende bence 2 sene deme başla yavaştan çalışmalara

Tabi sağlığın herşeyden önemli canım, yinede indirim iyi olmuş..

evet canım nedense takmıştım kafaya eşim ve tüm ailem bunu farkedince baya bir kızmışlardı bana, olsun böylesi iyi oldu

Son düzenleme:
tekrardan merhaba kızlar..

similiacım eşinle mi problemlerin?? Dönemseldir üzme kendini, anlat istersen rahatlarsın..

ahsencik naptın yıldönümünde yazmıyosun hiç??

evliliğin öncesi 7 yıla dayanıyo,o günlerimi özledim

canım evliliğe alışmak zaman alır herkes söylüyo bunu ilk yıllar birbirinize alışana kadar çok tartışır sorun yaşarsınız diyolar büyüklerimiz tecrübeliler sonuçta ne kadar süre birlikte olursan ol aynı evde yaşamak çok farklı
biz de 7 yıldır beraberiz evlenmeden önce tabi ki farklıydı anı yaşıyoduk şimdi ev geçindirme derdine düştük...herkesin farklı sorunları var...zamanla oturacak herşey....

landfloves annenler için zor olacak bizimkiler de bu sene yalnız biliyosun
ama hayırlısı olsun güzel ayrılıklar bunlar...

evet gerçi erkek kardeşim pek evde durmazdı zaten, hem okul hem dersaneye gidiyordu. arkadaşlarıyla sürekli takılır denize her gün gider mutlaka.. ama akşam en azından 3 kişi oturuyorlardı sofraya şimdi zor gelecektir baya..

Kızlar b12 vitamini aldım şimdi. Bakalım etkisini görebilecekmiyim. Bu arada landflowers kardeşinin biri Almanyada mı yaşıyor?

evet bir kardeşimde almanyada yaşıyor orda çalışıyor, 1 aylık izni vardı burdaydı, yarın gidiyor

similiacım farkındamısın topikte hepimizin bi derdi var mutlaka hanzade ve özdenin eşi geç geliyo mesela, benim eşim iş bulamadı hala, landfloves arada eşinin düşüncesiz olduğunu düşünüyo vsvs... Ama hepimiz kocalarımıza aşığız, aşılmaz sorunlarımız yok ki..

sağoln kızlar anlatmak isterdim ama nasıl anlatıcağımı bilmiyorum çünkü ortada kavganın sebebi yok,tamamen davranışlarla ilgili.ben çok kırılmaya başladım,belki gerçekten kırılmam için sebepler var belkide tamamem kendim problem çıkartıyorum.hadi barışalım denmeye başlandı artık,eskiden bölemi barışılırdı,güzel sözler vardı,çiçekler vardı,peşinden koşmalar vardı...şimdi ise onun adı hadi barışalım koklaşalım oldu

smillacım kendini üzme tabi ki herşey düzelecek herkes sorun yaşıyor

benimde sanırım genetik bebek düşünmediğim halde korkudan gittim dr bende de bişey çıkmasın diye çünkü annem ananem teyzem hepsinde myom var mutlaka kadın hastalıklarından bir sıkıntı yaşamışlar. şimdi teyzeme rahim kazıması yaptılar 2 ayda 1 hastalanıyor öncesinde hiç hastalanmıyordu. bebek düşünüyor inşallah kısa sürede olur.
int bakıyorum araştırıyorum sanki hepsi beni tarif ediyor psikolojik olarak acaba diyorum. aslında hastalığı çok takma kafama ama bunu bilmiyorum ya dr kesin bişey demiyor. muayene de edemedi. aslında şanlıyım bişeyim varsa da Alahın izniyle erken müdahele olacak.

dr bana da laf arasında işte olumsuz etkisi bebek geç olması dedi hatta çalışmaya başlayın 1 yılı da bulur falan dedi. ama bu iş şaka değil ki Allah bilir sonuçta 1 ay da hamile kalırsam naparım o zaman dedim ben almayım onun için ilaç verdi. ilaç. etki etmezse de pataloji için parça alcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…