- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.161
evt cnm 2 adet 25 tl.
keyfim yok bugun ara ara bakıyorum
bu arada kızlar hergün iğne vurulucam diyordum ya eşim bugün tanıdığımız eczacıdan fiyatı almış 980 lira tutuyormuş ama saolsun kendi birşeyler yapıp 490 a indirmiş sevindim bu duruma,ne kadar maddi kısmı önemli değil diyip herkes çok kızsada ben sevindim valla bu duruma
olsun canım benim sorucaksın tabikide, benim iğneler yumurta geliştirici için, verdiği ilaçlar bende bir etki etmediğinden daha yüksek ve etkili olan iğnelere geçmemiz gerekti. ilaçlara karşı baya dirençli çıkmışım yumurtaları uyarmamış büyümemişti bile acaba diyordum gereklimidir iğne beklesemmi sonra ne olucaksa olsun artık dedik
bu arada kpss için spor olsun diye dedim yani kazanamayacağımı bildiğimden
daphnecim umarım çok çok iyi geçer
biraz sorunlarımız var.ne sebebi belli,ne nasıl olduğu,ne de nasıl çözüleceği..
bundan 1 sene öncesini özlüyorum hemde çok...
1 sene önce bekardın onu mu özlüyosun canım pişman mısın?
hım anladım canım gerçekten işe yarayacak ise başla canım sağlık ihmale gelmiyor.
bebek falan düşünüyorsan direk onun üzerine çalış herkes der ya doğumdan sonra tüm kadın hastalıkları gidiyor falan diye
belki seninde normale döner bende korkuyorum bebek yapın geçer falan der diyegerçi biz dr 2 yıl daha düşünmüyoruz dedik..
bu haftasonu bana olmaz artık gelsin de dr ne diyecek biliyim artık internetten okudukça bunalıyorum :44::44::44:
Tabi sağlığın herşeyden önemli canım, yinede indirim iyi olmuş..
evliliğin öncesi 7 yıla dayanıyo,o günlerimi özledim
landfloves annenler için zor olacak bizimkiler de bu sene yalnız biliyosun
ama hayırlısı olsun güzel ayrılıklar bunlar...
Kızlar b12 vitamini aldım şimdi. Bakalım etkisini görebilecekmiyim. Bu arada landflowers kardeşinin biri Almanyada mı yaşıyor?
bebek düşündüğümüzden başladık bu yola böyle sorunlar olabileceğini ztn tahmin ettiğimden erken başlamak istedim tedaviye çünkü süresini Rabbim bilir. banada öyle çok söylediler ilk doğumdan sonra sorun kalmıyor diye ama ailedeki herkesi teftiş ettim benim sebebim kim diye çünkü genetikte önemli malesef ki teyzemde varmış ama onunkide sorun yaratmadan düzelmiş, oda bana hep söyler kafaya takmamak sorun haline getirmemek çok önemli ben sorunum olduğunu bile şu yaşımda senin sayende öğrendim diyip dalga geçti baya 2 tanede dünyalar tatlısı çocuğu var. bende senin gibi ilk başlarda çok bakmıştım araştırmıştım ama hiç iyi değil gerçekten sende takma kafaya moral çünkü inanılmaz önemli, rahim kalınlaşması incelmesi olabilen şeyler banada doktorum adet dönemindeyken kesinlikle ağrı kesici alma rahmini inceltebilir demişti hiç kafaya takmadım sormuyorumda nedir durumlar diye, sende bence 2 sene deme başla yavaştan çalışmalara
evet canım nedense takmıştım kafaya eşim ve tüm ailem bunu farkedince baya bir kızmışlardı bana, olsun böylesi iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?