Eylül dostluğumuza burada devam (:

yani eğer bende bir düşünmeye başlarsam bunalıma kadar yolu var.. ama düşünmemeye çalışıyorum bazen düşüncelerim baskın çıkıyor ve o zman işte kırılıp üzülüyorum. ama sadece kendimi üzmüş oluyorum.. maalesef onlara göre herşey normal. dediğin gibi normal bi konuşmayla barışmış oluyoruz ortada gönül alma diye birşey kalmıyor, eskiden böyle değildi..... neyse sustum ve unuttum

similia ben kırıldığım her hareketi kocamla konuşurum mutlaka içinde kalmaması gerek düşüncelerinin. Evlendi diye seni boşlamaması lazım. hadi barışalım dediğinde ben böyle barışmak istemiyorum biraz çaba sarfetmen gerekli diye belirtsen olmuyomu faydası ?

smillacım nedir bu kadar canını sıkan anlatmak istersen burdayız bak

eftalya yine izleyici takılıyor ses seda çıkmıyor

hanzade sende arada yazıyorsun ama devamı yok:130:

Hala sitedeki sorun çözülemedi,telefondan cevap yazamıyorum,okuyorum sadece.Hem o kadar uğraşıp hattımı çıkarıp vınna takıp dakikalarca bekleyip yazıyorum burda,birşey soruyorum,kimseden cevap gelmiyor bana,ne yapayım,o kadar uğraşma deyip diyeceğim varsa da yazmıyorum bende...

Ama bu arada bendeki sıkıntıda büyük similla.Havalardan mı diyorum ama bu derecede olmaz heralde.Kimseye anlatamayacağım birşey... Söyleyip söylememek konusunda kararsızım

merhaba kızlaaarr..

malum bugün göreve başladım yeni geldim eve

sipidi anneciğine geçmiş olsun.

bugün bende sebebini bilmediğim durgunluk ve yalnız kalma isteği var.ama sizlere yazmak her zaman iyi geliyo

nasılsınız?

selam kızlar geçmişi okumakla meşgulum şuan :))
p.tesi görümcelerim gitti, herhangi bişey söylemediler tabi ki, biliyosunuz bizim aramızda öyle laf dalaşı falan olmaz
ama bazı düşüncesizlikleri oldu çok moralim bozuldu o sebeple salı günü çok aşırı keyifsiz ve mutuzdum
ama sonra kendimi topladım hazırlık yaptım

güzel bir masa hazırladım çok çeşit yapamadım gerçi
masamızın başına bebeğimizin ayakkabılarını koydum, o da yanımızda oturuyomuş gibi oldu çok hoştu
eşim güzel bir mektup yazmış ama ben onu sabah bunalımlı halimle farketmemişim, sonradan gördüm çok utandım
gelinliğime karnım sığmadı, ama onun aldığı ilk elbiseyi giydim
altına da gelinlik ayakkabılarımı giydim ama 5 dk bile yürüyemedim nikahta ve düğünde saatlerce nasıl giymişim
şimdi karnım var tabi yer çekiminden yamuluyorum çıkarttım hemen
güzel bir sohbet, bebeğimizle ilgili planlar hayallaer derken hoş bir akşamdı
malesef milli maça denk geldi, eşim bişy söylemedi ama ben izlemek istediğini gayet iyi bildiğimden "hadi izle" dedim
yarısına kadar izledi zaten o da
güzel romantik tatlı bir akşamdı

Son düzenleme:

eftelyacım her seferinde herkes seninle konuşuyor sen hiçbizaman tam olarak açık konuşmuyosunki.. tam tanıyamıyoruz seni bi türlü.. çok alıngansın evliliğindede böyleysen bu seni çok yorar canım. Biz hepimiz senin farkındayız ve hep destek olmaya hazırız burda herkese olduğumuz gibi. ama sana bişey sorduğumuzda hep üstü kapalı anlatıyosun bu şekilde kimse sana yardımcı olamazki

eftelya birileri okur diye bir çekincen varsa bi foto ekle altına yaz sorununu, bizlerde burdan cevaplar verelim.. hayırdır inşallah kötü birşey değildir canım.. madem hattını vına takıp girebiliyorsun kal işte böyle.. bizim vında hatlı ama onu sadece int. için kullanıyoruz. kendine ayrı bi hat alsan daha rahat edersin bence

ayy banada annemgilin int çok hızlı geldi
evdekine uyuz oluyordum

ayy canım ne sordun cavaplamadık ne edepsizmişiz biz kaçırdım galiba....niye cevaplamayalım yoksa kuzummm seni seviyoruz

söylüyorum,eğer birşey yüzünden tartışmışsak suçlu o değildirki benimdir,asla suçunu kabul etmez

benim eşim ikizler burcu,inanılmaz değişken,kendi kendine bana kötü davranıyo,kötü derken laf sokmalar fln,bende karşılık veriyorum,1 hafta sonra kendi kendine yanaşmaya çalışıyo

bu sefer kızdım sen bana neden böle davranıyosun dedim,sen yapmışsındır bişey diyo,hatırlamıyorum diyo,e bende 1 haftanın verdiği sinirle barışamıyorum,1 kaç gün geçiyo hala yanaşmalar devam,barışmaktan algıladığı nasıl söliyim cinsellik..

böle barışmamı olur benmi anlamıyorum,hadi neye küstüğümüz belli değil,ama nasıl barışacağımız belli.

anlatabildimmi bilmiyorum.garip bi durum

çok iyi anladım. cinsellik olarak yaklaşıncada sen daha çok üzülüyosun sex objesi gibi hissediyosundur kendini. o zaman 1 hafta uzatma similiacım. konu uzamadan,neye tartıştığınızı unutmadan olay tazeyken hemen çözmeye çalış. yada o ne derse desin karşılık verme zorda olsa tut kendini tepkisiz kal bakalım ne değişicek. zor ve yıpratıcıdır eminim. siz şimdi işyerindede sürekli berabersiniz birbirinizi özlemeyede zamanınız kalmıyo.

ahsen romantik bi gece olmuş bebeğin ayakkabılarını koymak aklıma gelmedi benim ama bebeğimiz o gece hissetti mutluluğumuzu çok hareketliydi.. Her gününüz böyle aşk dolu geçsin tatlım.

ikizler burcu dengesiz oluyor haklısın. ama dengele sende sana trip attığı gün sende açık açık konuş 1 hafta bekleme yani.
sıcağı sıcağına konuşunca hatırlamamazlık yapamaz. :26::26: cinselliğe gelince erkeğe verilecek en iyi ceza uzak kalmasıdır bence..
kızdığında sende o anlamda uzak durabilirsin ama fazlası da zarar tabi

Aynen canım,evliliğimdede böyle alınganım.Sadece evlilikte değil görüldüğü gibi :)

Vınn'ın kotası bitince benim hattımı takıp kullanıyorum.Arayan olunca meşgul çalıyor ve bende göremiyorum tabii...

Burada çevremden/aileden kimse var mı bilmiyorum ama anlatabileceğim bir tek siz varsınız.Sitede ki reklamlarıda gördüm üstte büyü falan...

Ya evliliğimizin ilk zamanları da eşimin eve gelmesini istemiyordum hiç.Sabaha kadar diken üstünde yatıyordum,uyumuyordum.O işe gidince uyuyup öğleden sonra kalkıyordum.Bunu öyle laf arasında birgün teyzemle konuşmuştum.Şöyle bi baktı bana,dedi sen bi hocaya falan görünsen iyi olur dedi.Yine önemsemedim.

Ama şu an o kadar kötü durumdayım ki,eşimin yanıma yaklaşmasına tahammül edemiyorum

eftelya bu ihmale gelicek bişey değil teyzen haklı bi hocaya gitmelisin. Araştır dolandırıcı olmayan düzggün bi hoca bul. ben öyle şeeylere inanırım kocanla aranızın soğuk olması için muska yapmış olabilirler,çevremde böyle başına gelen çok çünkü. Varmı bunu yapabilecek bi düşmanın ?

eftelyacım bol bol dua falan okusan, bir ara anlatmıştım hatırlarmısınıız bilmiyorum ama annemle babam yeni evlendiklerinde yapmış birileri, dışarda çok mutlu ama daha evin kapısından girer girmez kavga etmeye başlıyorlarmış. ben inanıyorum hala büyüyle bilmem neyle uğraşıp başkalarının mutluluğunda gözü olan insanlar var. int.den araştır okunacak dualara bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…