- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.181
:)))) ben aşığım galiba
Eki Görüntüle 509396
sağoln kızlar anlatmak isterdim ama nasıl anlatıcağımı bilmiyorum çünkü ortada kavganın sebebi yok,tamamen davranışlarla ilgili.ben çok kırılmaya başladım,belki gerçekten kırılmam için sebepler var belkide tamamem kendim problem çıkartıyorum.hadi barışalım denmeye başlandı artık,eskiden bölemi barışılırdı,güzel sözler vardı,çiçekler vardı,peşinden koşmalar vardı...şimdi ise onun adı hadi barışalım koklaşalım oldu
smillacım nedir bu kadar canını sıkan anlatmak istersen burdayız bak
eftalya yine izleyici takılıyor ses seda çıkmıyor
hanzade sende arada yazıyorsun ama devamı yok:130:
Hala sitedeki sorun çözülemedi,telefondan cevap yazamıyorum,okuyorum sadece.Hem o kadar uğraşıp hattımı çıkarıp vınna takıp dakikalarca bekleyip yazıyorum burda,birşey soruyorum,kimseden cevap gelmiyor bana,ne yapayım,o kadar uğraşma deyip diyeceğim varsa da yazmıyorum bende...
Ama bu arada bendeki sıkıntıda büyük similla.Havalardan mı diyorum ama bu derecede olmaz heralde.Kimseye anlatamayacağım birşey... Söyleyip söylememek konusunda kararsızım
Hala sitedeki sorun çözülemedi,telefondan cevap yazamıyorum,okuyorum sadece.Hem o kadar uğraşıp hattımı çıkarıp vınna takıp dakikalarca bekleyip yazıyorum burda,birşey soruyorum,kimseden cevap gelmiyor bana,ne yapayım,o kadar uğraşma deyip diyeceğim varsa da yazmıyorum bende...
Ama bu arada bendeki sıkıntıda büyük similla.Havalardan mı diyorum ama bu derecede olmaz heralde.Kimseye anlatamayacağım birşey... Söyleyip söylememek konusunda kararsızım
similia ben kırıldığım her hareketi kocamla konuşurum mutlaka içinde kalmaması gerek düşüncelerinin. Evlendi diye seni boşlamaması lazım. hadi barışalım dediğinde ben böyle barışmak istemiyorum biraz çaba sarfetmen gerekli diye belirtsen olmuyomu faydası ?
söylüyorum,eğer birşey yüzünden tartışmışsak suçlu o değildirki benimdir,asla suçunu kabul etmez
benim eşim ikizler burcu,inanılmaz değişken,kendi kendine bana kötü davranıyo,kötü derken laf sokmalar fln,bende karşılık veriyorum,1 hafta sonra kendi kendine yanaşmaya çalışıyo
bu sefer kızdım sen bana neden böle davranıyosun dedim,sen yapmışsındır bişey diyo,hatırlamıyorum diyo,e bende 1 haftanın verdiği sinirle barışamıyorum,1 kaç gün geçiyo hala yanaşmalar devam,barışmaktan algıladığı nasıl söliyim cinsellik..
böle barışmamı olur benmi anlamıyorum,hadi neye küstüğümüz belli değil,ama nasıl barışacağımız belli.
anlatabildimmi bilmiyorum.garip bi durum
söylüyorum,eğer birşey yüzünden tartışmışsak suçlu o değildirki benimdir,asla suçunu kabul etmez
benim eşim ikizler burcu,inanılmaz değişken,kendi kendine bana kötü davranıyo,kötü derken laf sokmalar fln,bende karşılık veriyorum,1 hafta sonra kendi kendine yanaşmaya çalışıyo
bu sefer kızdım sen bana neden böle davranıyosun dedim,sen yapmışsındır bişey diyo,hatırlamıyorum diyo,e bende 1 haftanın verdiği sinirle barışamıyorum,1 kaç gün geçiyo hala yanaşmalar devam,barışmaktan algıladığı nasıl söliyim cinsellik..
böle barışmamı olur benmi anlamıyorum,hadi neye küstüğümüz belli değil,ama nasıl barışacağımız belli.
anlatabildimmi bilmiyorum.garip bi durum
eftelyacım her seferinde herkes seninle konuşuyor sen hiçbizaman tam olarak açık konuşmuyosunki.. tam tanıyamıyoruz seni bi türlü.. çok alıngansın evliliğindede böyleysen bu seni çok yorar canım. Biz hepimiz senin farkındayız ve hep destek olmaya hazırız burda herkese olduğumuz gibi. ama sana bişey sorduğumuzda hep üstü kapalı anlatıyosun bu şekilde kimse sana yardımcı olamazki
eftelya birileri okur diye bir çekincen varsa bi foto ekle altına yaz sorununu, bizlerde burdan cevaplar verelim.. hayırdır inşallah kötü birşey değildir canım.. madem hattını vına takıp girebiliyorsun kal işte böyle.. bizim vında hatlı ama onu sadece int. için kullanıyoruz. kendine ayrı bi hat alsan daha rahat edersin bence
ayy banada annemgilin int çok hızlı geldi
evdekine uyuz oluyordum
Geçmişi bi okuyum bu arada teknedeyim otele donuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?