Eylül dostluğumuza burada devam (:

Teyzem söyleyince de düşündüm ama üzerinde durmadım.Çünkü bu tür şeyler yapacak kimse yok,olamaz diye düşünüyorum.Teyzeme de söyledim,orası hiç belli olmaz dedi...

Bir taraftan inanmak istemiyorum,psikolojik bir şeydir diye düşünüyorum.Haftaya psikiyatriste gidicem büyük ihtimal.Ya o kadar değişik birşey ki,nasıl anlatırım doktora,anlatamam.Bunu bir araştırayım dedim dün,doktorluk birşey mi,neden falan diye,bir anda karşıma cin olayları falan filan çıktı,kapattım hemen.Ben zaten bu konuda normal biri değilim,bir zamanlar çok uğraşmıştım ve çok uğraşmışlardı benimle :) Ama tamamen geçmişti...

ilaçlarını düzgün kullan doktoruna düzenli git en önemli şeyleri yapmış oluyorsun zaten canım takma kafaya o yüzden. doktorunda bebiş işine öyle dediyse bile sen kendini hazır hissettiğinde başlamak tabikide en önemli olanı.

smillacım üzülme bizim evdede surat yapan hep eşimdir, birkaç kez de bahsetmişimdir kızsam bile çabuk unuttuğum için alttan alan şımartan onu benim, cinselliğe gelirsede bana erkek yapısı gibi geliyor benimde eşimin ilgisi o bazen bizde geriliyoruz bu sebepten ama anlayacaktır öğrenektir diye güzel güzel karşıma alıp konuşuyorum rahatsız olduğumu.

eftelyacım bu konuyu ihmal etme bende inanırım böyle şeylere en azından rahatlamak açısından bir hocaya danışabilirsin, ben birşey olmasa bile ağırlık hissettiğimde hemen eşime okutturuyorum kendimi rahatlamış hissediyorum böyle.

smillacım boşalttım canım

eftalya özelden yazıyorum canım.

özdn hanım tadını çıkar tatilin ooooh sefan olsun şekerim.

evet canım inşallah hazır olduğumuzda planlı olarak sahip olmak istiyorum

özdn keyfin yerinde canım
heragırl gelmiş....hoş geldin...

hoşbulduk canım.. ben de bu hafta yine izinliyim eşim iş seyahatinde ben annemlerle vakit geçiriyorum böylesi de güzel oldu. evde oturduk.a iş çıkıyor kaçmaya bakıyorum hep. bir de ben de insülin direnci çıktı kızlar aşırı kilo alıyordum doktora gittim bana bi ilaç verdi beni mahvediyor ilaç sürekli istifra ediyorum canım hiç bişey yemek istemiyor zatn(( pazartesi günü yıldönümümüz hem de ikimizin de doğum günü.. bana tatlı yasak ama bi pasta yaptırıcam herhalde başbaşa evde oluruz güzel bi yemek hazırlarım henüz hediye almadım bugün bakındık annemle azcık ama beğenemedim bişey... zaten içtiğim ilaç yüzünden keyifsizim de eve kaçtık hemen ((

selam kızlar bugün ara ara girip okudum yazılanları
Bugün çoook yoğundum hala da devam etmekte, akşama kayınvalidemler yemeğe gelecekler
menüm
Yoğurtlu çorba
islim kebabı
pilav
havuç tarator
peynirli sodalı börek
çoban salata
çiğ köfte

gelirken tatlıda alırlar heralde diye yapmadım eğer çekebilirsem soframıda çekerim sizlere...
ocwy gününüzün güzel geçmesine çok sevindim nice mutlu seneleriniz olsun inşallah...
speed anneciğine çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifalar versin...
smilla tamamen senin elinde herşey, tamam insan karşısındakini tam değiştiremez ama kendine alıştırabilir. Benim eşimde terazi burcu dengesizliği hat safhalarda ilk başlarda çoook sorun yaşadık ama zamanla daha yeni yeni oturtmaya başladık bazı şeyleri...seni başrışma konusunda incittiğini mutlaka dile getir...
vee eftelya aman canım bolll bol dua et eşinede fazla yansıtma bu ruh halini

ocwmays ne güzel geçmiş yıldönümünüz. Allah azınızın tadını bozmasın inşallah.

Similla umarım bu zor dönemleri en kısa sürede atlatırsınız.

miracle'cım mesajında süresi var malum...

umarım dediğini yapabilirim.Şu an çok fenayım yaa.Akşam oluyor yine.Dün gece sürekli uyanıp durdum.Sabah olduğunun bile farkında değildim,eşim kalktı işe gitmek için,o zaman rahatladım.Her bana sarılmasında uyanıp kolunu çeksin diye dönüp duruyorum.Kendi kendime kızıyorum,anlam veremiyorum.Tabii o da bunu yanlış yorumlayacak,ondanda korkuyorum...

Neyse ben çıkayım şimdi.Ararsa meşgul çalar telefon.Telefondan takip edeceğim ama ancak yarın cevap yazabilirim sanırım...

Görüşmek üzere...

terem her gün takip ediyo zaten bizim kadar vakit geçiriyo geçenlerde yazmıştı sohbetimiz hoşuna gidiyomuş filan o değil miydi kızlar sadece okumaktan ne anlıyolar çözemiyorum bizi çok takip eden var gdogan diye biri de çok okuyo bizi....neyse allahtan ziyaretçiler yok artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…