- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.201
eftelya bu ihmale gelicek bişey değil teyzen haklı bi hocaya gitmelisin. Araştır dolandırıcı olmayan düzggün bi hoca bul. ben öyle şeeylere inanırım kocanla aranızın soğuk olması için muska yapmış olabilirler,çevremde böyle başına gelen çok çünkü. Varmı bunu yapabilecek bi düşmanın ?
benimde sanırım genetik bebek düşünmediğim halde korkudan gittim dr bende de bişey çıkmasın diye çünkü annem ananem teyzem hepsinde myom var mutlaka kadın hastalıklarından bir sıkıntı yaşamışlar. şimdi teyzeme rahim kazıması yaptılar 2 ayda 1 hastalanıyor öncesinde hiç hastalanmıyordu. bebek düşünüyor inşallah kısa sürede olur.
int bakıyorum araştırıyorum sanki hepsi beni tarif ediyor psikolojik olarak acaba diyorum. aslında hastalığı çok takma kafama ama bunu bilmiyorum ya dr kesin bişey demiyor. muayene de edemedi. aslında şanlıyım bişeyim varsa da Alahın izniyle erken müdahele olacak.
dr bana da laf arasında işte olumsuz etkisi bebek geç olması dedi hatta çalışmaya başlayın 1 yılı da bulur falan dedi. ama bu iş şaka değil ki Allah bilir sonuçta 1 ay da hamile kalırsam naparım o zamandedim ben almayım onun için ilaç verdi. ilaç. etki etmezse de pataloji için parça alcaz dedi
ahh ahh tatil hali bir başka oluyor dimi özdn hanım
Aslında tam ole değil dün tartıştık sabah barisik
ilaçlarını düzgün kullan doktoruna düzenli git en önemli şeyleri yapmış oluyorsun zaten canım takma kafaya o yüzden. doktorunda bebiş işine öyle dediyse bile sen kendini hazır hissettiğinde başlamak tabikide en önemli olanı..
özdn keyfin yerinde canım
heragırl gelmiş....hoş geldin...
Bu arada teremmi sürekli sayfamızı okurken görüyorum. İyi takip ediyor bizi.
herkese merhaba bu sıteye yenı uye oldum gercek hayatta bulamadıgım dostlukları umarım bu sıtede bulabılırım
bu sitede bulursun mutlaka ama bu topicte bulur musun.....
nereye yazıcagımı bılemedım malum yenıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?