Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar hepinize merhaba..bi fırsat buldum yazayım dedim..umarım herkes iyidir..ben iş yerinde yine en yoğun günlerimi yaşıyorum öyleki akşam ve haftasonu da dozya götürüyorum eve eylül ayı böyle olacak bakalım sonrası nasıl olacak..

kolay gelsin, arada böyle ses ver bize

ben bilmem eşim bilirden aradılar c.tesi görüşmeye çağırdılar çok heyecan yaptım ezogelini yazıcam şimdi

ayy ben bile heyecanlandım kuzum
hadi hayırlısı olsun

Pekmezi bende unutuyorum. Evde 2 kavanoz var. Yarın sabahtan itibaren yeniden başlayayım onada.

kızlar pekmezi tüketirken suyla mı açıyosunuz bilmiyorum ama yeni kesilmiş limonla tüketmeniz yararınıza olur
çünkü vücud demiri kullanmak için c vitaminine ihtiyac duyuyor, ve daha kolay demire dönüşüyor gıdalar.
hem pekmezi sevmiyorum limonla tüketilmesi daha kolay oluyor

bu arada güzel dilekleriniz için teşekkürler evlilk yıldönümümüz güzeldi gerçekten Allaha hamdolsun

eftelya büyü falan olabilir tabi ki imkan dahilinde bu
ama bence önce psikiyatriye gidip yardım almalısın
yaşadığın sıkıntılar buna sebebiyet vermiş olabilir
bilinçaltı malesef bazı olay ve sıkıntıları farklı kodlayıp beynimize dokabiliyor
yaşadığım sorunlar benim de cinsel hayatıma çok yansımıştı ama psikolojik destekle yendim çok şükür

hanzadeciğim görüşme hayırlı olsun inş. izleriz sizi ekrandan

ocwmays: nice mutlu yıllara çk hoş bir akşam olmuş cnm

bnde sık görünmesemde takibinizdeyim..

bgnki menüm yoğurt çorbası ve tavuk mantar soteydi..hala çorbalarım güzel olmuyo bir yılda geçti ama..neyseki eşim yemeği hiç sorun etmez cnm bnm ne konsa yer

canım sende mi gittin psikiyatriste? Bende büyü olayını aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kendi kendime de açıklayamıyorum bu durumu... Bugün acayip daraldım evde.dışarı çıkalım diyor,onu da istemiyorum.balkonda oturdum bi süre,ancak kendime geldim.içim sıkılıyor,ruhum daralıyor

telefondan mesaj yazma olayınıda adminler çözene kadar kendim çözdüm.gelişmiş mesaj değilde,hızlı mesaj olarak değiştirdim ayarlardan :) içim rahatladı yazabilince bee :)

Günaydın hatunlar, dün yine bir temizlik kazası geçirdim. Banyonun duvarlarını fırçalıyordum. Ayağıma aptallık yapıp terliklerimi giymedim. Tabi doğal olarak ayağım kaydı geri geri gidip dolaba çarptım ve yere tosladı totom. Bir kaç santim daha sağa doğru gerileseymişim yere düşüp kafamıda muhtemelen çamaşır makinasına çarpardım. Eşime bu seferki kazayı söylemedim. Bir daha hayatta terliksiz banyo yıkamam. Neyse eşim geç saatlerde geldi. Ben kapıyı açıp öptüm onu sonra salona geçtim. Oda mutfağa girdi. Baktım elinde koca bir tabak midye ile geliyor. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Tek tek yedirdi onları bana kuzucuğum. Serseri şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…