- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.241
Günaydın hatunlar, dün yine bir temizlik kazası geçirdim. Banyonun duvarlarını fırçalıyordum. Ayağıma aptallık yapıp terliklerimi giymedim. Tabi doğal olarak ayağım kaydı geri geri gidip dolaba çarptım ve yere tosladı totom. Bir kaç santim daha sağa doğru gerileseymişim yere düşüp kafamıda muhtemelen çamaşır makinasına çarpardım. Eşime bu seferki kazayı söylemedim. Bir daha hayatta terliksiz banyo yıkamam. Neyse eşim geç saatlerde geldi. Ben kapıyı açıp öptüm onu sonra salona geçtim. Oda mutfağa girdi. Baktım elinde koca bir tabak midye ile geliyor. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Tek tek yedirdi onları bana kuzucuğum.Serseri şey ya
speedyim annen nasıl canım
daphnem geçmiş olsun balım yaaa toton mu acıdı kıyamam sana.....
Canım ya temizlik yaparken kendini çok hırpalıyorsun, dikkat et kendine.. Gecenin yorgunluğunu eşinin sürprizi almıştır, ne güzel
Günaydınnn...
Daphne kızım sen bigün kendni sakatlıycan temizlik yaparken Allah korusun ucuz yırtmışsın.. Afiyet olsun ohh yarasın midyeler. ben hiç yiyemem. Kayınvalidenler gelicekmi haftaya ?
Çok acıdı hala acıyor hemen morarmış zaten
kocişin öpsün hemen geçer
daphnecim ben de midye ve kokoreç e bayılırım zaten bizim kokoreççide masada tabaklarda tepeleme midye oluyo kokoreç gelene kadar midyeleri indiriyoruz valla
gerçi ben hayvanların her yerini yiyorum bütün organlarını bağırsakla yetinmiyorum yani ciğer,dalak,böbrek....kelle,işkembe hatta beyin...
Güzelliğini dalak yemeye borçlusun yani
daphnecim ben de midye ve kokoreç e bayılırım zaten bizim kokoreççide masada tabaklarda tepeleme midye oluyo kokoreç gelene kadar midyeleri indiriyoruz valla
gerçi ben hayvanların her yerini yiyorum bütün organlarını bağırsakla yetinmiyorum yani ciğer,dalak,böbrek....kelle,işkembe hatta beyin...
:100::100::100::100::100: kokoreç ve midye dolma + tava dışında hiç bir şey yemem
çok sık yemiyorum ama olunca yiyorum annem yaparsa kan yapıyo diye...
güzelliğimi toprağımıza borçluyum bizim oranın kızları hep güzel oluyo sen de onlardan birisinyine ukalalığım tuttu
bende sadece bunları yiyebiliyorum, hele kelleyle mümkünse göz göze bile gelmiyim..
bende sadece bunları yiyebiliyorum, hele kelleyle mümkünse göz göze bile gelmiyim..
ben kırmızı ette yemediğim için öffff burnuma geldi he kokuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?