Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphnem geçmiş olsun balım yaaa toton mu acıdı kıyamam sana.....

Canım ya temizlik yaparken kendini çok hırpalıyorsun, dikkat et kendine.. Gecenin yorgunluğunu eşinin sürprizi almıştır, ne güzel

Günaydınnn...
Daphne kızım sen bigün kendni sakatlıycan temizlik yaparken Allah korusun ucuz yırtmışsın.. Afiyet olsun ohh yarasın midyeler. ben hiç yiyemem. Kayınvalidenler gelicekmi haftaya ?

daphnem geçmiş olsun balım yaaa toton mu acıdı kıyamam sana.....

Çok acıdı hala acıyor hemen morarmış zaten

Canım ya temizlik yaparken kendini çok hırpalıyorsun, dikkat et kendine.. Gecenin yorgunluğunu eşinin sürprizi almıştır, ne güzel

Hemde nasıl aldı :)

Günaydınnn...
Daphne kızım sen bigün kendni sakatlıycan temizlik yaparken Allah korusun ucuz yırtmışsın.. Afiyet olsun ohh yarasın midyeler. ben hiç yiyemem. Kayınvalidenler gelicekmi haftaya ?

Ben midyeyede kokoreçede bayılırım. Sınırsız yiyebilirim Kayınvalidemler gelemiyor yine çünkü eşimin o şapşik teyzesi bize gelmeye kalktı. Deli oldum ya. Şimdi geçmişten hatırlarsanız bu teyzesi istanbuldaki düğünümde gelip bende kalmıştı hatta kızıda istanbulda olduğu halde oda gelip benim evimde kaldı. Neyse kayınvalidem ne zaman bana gelmeye kalksa buda peşine takılmak istiyor. Kayınvalidem ve eşimin dayısı istanbula çocukların yanına gideceğiz demişler. Buda bende gelmek istiyorum demiş. Neyse kayınvalidem konuyu kapatmış. Teyze istanbuldaki kızını arayıp demiş oda demişki hep birlikte gelin 2 gün bende kalırsınız sonra daphnelere geçersiniz. Eşim hoparlörü açarak konuşuyordu annesiyle. Bende dinliyorum. Kayınvalidemde kızmış gitmiyorum ben demiş. Eşimde sinir oldu dediki bir daha söyleme onlara geleceğini. Birde bu kız niye bizim evimiz için plan yapıyor. Her manisadan gelene aynı lafı söylüyor " 1 gece ( ya da 2 gün) bizde kalırısınız sonra daphnelere geçersiniz" Tiksindim bu cümleyi duymaktan. Sanki benim evim otel. Ben kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum. Kurbandan önce gelecek sonra hep birlikte manisaya döneceğiz. Kayınvalideme dedim ki bir daha ki sefere aynı şeyi söylerse "gelinimle başbaşa vakit geçirmek istiyoruz başka kimseyi istemiyoruz" de.

daphnecim ben de midye ve kokoreç e bayılırım zaten bizim kokoreççide masada tabaklarda tepeleme midye oluyo kokoreç gelene kadar midyeleri indiriyoruz valla
gerçi ben hayvanların her yerini yiyorum bütün organlarını bağırsakla yetinmiyorum yani ciğer,dalak,böbrek....kelle,işkembe hatta beyin...

Güzelliğini dalak yemeye borçlusun yani

Güzelliğini dalak yemeye borçlusun yani

çok sık yemiyorum ama olunca yiyorum annem yaparsa kan yapıyo diye...
güzelliğimi toprağımıza borçluyum bizim oranın kızları hep güzel oluyo sen de onlardan birisin yine ukalalığım tuttu

:100::100::100::100::100: kokoreç ve midye dolma + tava dışında hiç bir şey yemem

bende sadece bunları yiyebiliyorum, hele kelleyle mümkünse göz göze bile gelmiyim..

ağzınızın tadını bilmiyosunuz bi yeseniz var ya ben çok duydum asla yemem diyenleri sonra pişman olanları ama her yerde yenmez tabi benim annem yapacak yiyeceksin bol sarmısaklı arnavut bi komşumuz yemezmiş asla kadın bi gün bizde yedi ama normal et sandı sonra söyledik o kadar yani genelde insanlar kokusundan dolayı yemiyo ama bizim yaptığımız kokmuyo öyle çok iyi temizlemek lazım annem bi gün önceden suya koyuyo bekletiyo bi de ilk kaynamaya başlayınca o suyu döküyo yeniden koyuyo

ben kırmızı ette yemediğim için öffff burnuma geldi he kokuları

kırmızı eti yiyorumda onuda köfte ve döner olarak tercih ediyorum, diğer türlerini tercih etmiyorum..

Beyaz ettede, zehirlendikten sonra dışarıda yemiyorum artık, evde kendim yaparsam arada yiyiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…