Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben gut hastalığına yakalanıcam yakında dayım öyle oldu çok et yiyorum ben de ama ne demişler et girmeyen yere dert girermiş

kırmızı eti yiyorumda onuda köfte ve döner olarak tercih ediyorum, diğer türlerini tercih etmiyorum..

Beyaz ettede, zehirlendikten sonra dışarıda yemiyorum artık, evde kendim yaparsam arada yiyiyorum..

ben yemiyorum kırmızı ette çok nadir sucuk yiyorum işte
beyaz et yiyorum ama artık ondan da her gittiğim yerde yemekten miğdem bulandı

ben görüntüden yiyemiyorum zaten, hele hayvanın canlı halini görsem hiçbirşeyini yiyemem:100:

hayatımda 1 kez ısrarlara dayanamayıp iskender yedim öğüre öğüre çıkardım
dünyanın en güzel eti gelsin önüme yine de canım istemiyor napıyım ?? herkes çocuk olunca yersin diyor ama görücez bakalım ?

Günaydın hanimlar.
Telefondan giriyorm umarım yanlış yazmaz evdeki vinn bitti bitecek çünkü
Daphnecim çok gecmis olsun dikkat et öyle sakarlıklar olur birde sınav oncesi insanın iyice basireti bağlanır
Kokarec midye ağzıma sürmem diğer bahsettiginiz etleride biraz gicigimdir o konuda yağsız sade et yerim

speedyim tamam benim gibi olmanı tavsiye etmem ama yemen lazım çocuk için özellikle şart
benim de meyve yemem lazım çocuk için

bana tavuk kokuyo geliyo niyeyse, kendimde yapsam o an bitmeli, onuda ısıtırsam oda kokuyor bana

bende ısıtmam yaptım mı bitecek olmadı bizim ev giriş kat ya camdan pisi pisi dedim mi bi sürü kedi geliyor
hooop onların miğdeye

speedyim tamam benim gibi olmanı tavsiye etmem ama yemen lazım çocuk için özellikle şart
benim de meyve yemem lazım çocuk için

yiyemiyorum bi ara elimi süremiyordum yaaa 1 ,5 yıllık evliyim neredeyse daha 1 kez 2 ay falan önce kırmızı etli yemek yaptım..
kızartma yaparım ama öyle köfte yoğurmak falan bana göre değil 4 eldiven taktım ancak öyle
çocuk olunca inşallah canım ister yiyebilirim ama şuanda gram istemiyor. onun yerine eş değer olan yemekleri tüketiyorum yeşil mercimek, mantar falan filan

bana tavuk kokuyo geliyo niyeyse, kendimde yapsam o an bitmeli, onuda ısıtırsam oda kokuyor bana

canım ben bu kadar et seven biri olduğum halde asla ısınmış yemem kokuyo gerçekten taze yenmeli et tavuk pilav sadece sulu yemekleri ısıtıp yerim

şuanda kusmakla bayılmak arasında bi haldeyim inanamıyorum adamın biri ÖRDEĞE tecavüz etmiş şok geçiriyorum. Link veremiyorum fırsat bulunca bi okuyum lütfen, ay ne hale geldi dünya başımıza yıkılacak

dün gördüm bende oha dedim eee küçücük bebeğe tecavüz eden ördeğe de eder kuşa da :26::26::26:

Dün gece biraz mutfağı temizledim bimden yağ çöz almıştım harika çok işime yaradı işe yaramaz falan diyordum

bu kadar sakatat muabbetine öğlen kokoreç yiyim bari

bende herşeyi yerim hanzade giçi,işkembe paçaya bayılırım.tek sevmediğim şey şırdan.onu denedim 2 kere.ıı yok onun eti böle bi garip.40 katmı ne yada kırkat bilmiyorum LANDFLOVES daha ii bilir,onu da yedim fena diildi,ama illede olsada yesem demem

allahım allahımm canım kokoreç çekti
kocam da yok yanımda
kim getircek bana

ben pis şeyleri severim, işkembe, kelle paça, dalak, böbrek, kokoreç ıımmmhh bayılırım bayılırım

evlilğimin ilk 10 gününü yatakta baygın geçirdim, baş dönmesinden kendimi kaybediyordum. İstanbulda gitmediğimiz profosör uzman kalmadı. Tomografiler, emarlar, röntgenler neler neler yapıldı hiçbişey çıkmıyodu, bir hafta boyunca gece gündüz doktor dlaştık yok yok yok hiçbişey yok deyip gönderdiler bizi
en sonunda hocaya gittik aşırı nazar dedi, başka bi hocaya gitttik o da aynı şeyi söyledi. Okununca geçti valla ne yalan söyleyeyim birden ayaklanmıştım
yani başıma geldiği için inanıyorum büyüye falan. Sen bu konunun üzerinde de dur tabiki

ama ilk önce psikiyatriste git bence. Benim psikiyatriste gitme sebebim farklıydı bu arada

benim de canım çok çekti ama buralarda maalesef yiyebileceğim yer yok

kızlar konuya pat diye dalıyorum ama yine bişi isticem sizden. hepiniz eşim için dua edebilirmisiniz bugün 2 iş görüşmesi var. ilk gittiği yer olumlu olursa 2. ye gitmiycek ama hangisi hayırlısıysa bizim için orası olsun işallah. nolur kızlar dualarınızı istiyorum.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Bebişin şansına güzel şeyler olacağına inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…