- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.261
kırmızı eti yiyorumda onuda köfte ve döner olarak tercih ediyorum, diğer türlerini tercih etmiyorum..
Beyaz ettede, zehirlendikten sonra dışarıda yemiyorum artık, evde kendim yaparsam arada yiyiyorum..
ağzınızın tadını bilmiyosunuz bi yeseniz var ya ben çok duydum asla yemem diyenleri sonra pişman olanları ama her yerde yenmez tabi benim annem yapacak yiyeceksin bol sarmısaklı arnavut bi komşumuz yemezmiş asla kadın bi gün bizde yedi ama normal et sandı sonra söyledik o kadar yani genelde insanlar kokusundan dolayı yemiyo ama bizim yaptığımız kokmuyo öyle çok iyi temizlemek lazım annem bi gün önceden suya koyuyo bekletiyo bi de ilk kaynamaya başlayınca o suyu döküyo yeniden koyuyo
ben yemiyorum kırmızı ette çok nadir sucuk yiyorum işte
beyaz et yiyorum ama artık ondan da her gittiğim yerde yemekten miğdem bulandı
bana tavuk kokuyo geliyo niyeyse, kendimde yapsam o an bitmeli, onuda ısıtırsam oda kokuyor bana
speedyim tamam benim gibi olmanı tavsiye etmem ama yemen lazım çocuk için özellikle şart
benim de meyve yemem lazım çocuk için
bana tavuk kokuyo geliyo niyeyse, kendimde yapsam o an bitmeli, onuda ısıtırsam oda kokuyor bana
şuanda kusmakla bayılmak arasında bi haldeyim inanamıyorum adamın biri ÖRDEĞE tecavüz etmiş şok geçiriyorum. Link veremiyorum fırsat bulunca bi okuyum lütfen, ay ne hale geldi dünya başımıza yıkılacak
dün gördüm bende oha dedim eee küçücük bebeğe tecavüz eden ördeğe de eder kuşa da :26::26::26:
canım sende mi gittin psikiyatriste? Bende büyü olayını aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kendi kendime de açıklayamıyorum bu durumu... Bugün acayip daraldım evde.dışarı çıkalım diyor,onu da istemiyorum.balkonda oturdum bi süre,ancak kendime geldim.içim sıkılıyor,ruhum daralıyor
telefondan mesaj yazma olayınıda adminler çözene kadar kendim çözdüm.gelişmiş mesaj değilde,hızlı mesaj olarak değiştirdim ayarlardan :) içim rahatladı yazabilince bee :)
kızlar konuya pat diye dalıyorum ama yine bişi isticem sizden. hepiniz eşim için dua edebilirmisiniz bugün 2 iş görüşmesi var. ilk gittiği yer olumlu olursa 2. ye gitmiycek ama hangisi hayırlısıysa bizim için orası olsun işallah. nolur kızlar dualarınızı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?