Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ben kokoreç sipariş edemedim yok burda

gecenlerde canm günlerce mandalina çekmişti, eşime de söylemedim bu mevsimde bulamaz boşuna üzülmesin diye
ama en sonunda dayanamayıp söyledim, o da araştırdı buldu buluşturdu taksimde bi yer varmış aşerenler içinmiş
mevsimi gelmeyen ne kadra meyve varsa hepsi ordaydı diyo
kıbrıstan getirmiş adam mandalinaları
henüz tam olmamış yeşildi kabukları içleri de ekşiydi bayagı yanımdakiler yiyemedi hiç
ama ben bir kilo mandalinayı bi oturuşta bitirdim
fiyatını hiç sormayın mevsiminde 5-6 kasa mandalina alınırdı o parayla
ama değdi valla ya

canıımm
Rabbim hayırlısını versin dua etcem

PİNGUM rabbim hayırlısını versin..

AHSEN o süper bi fikirmiş ya walla,bende hamile kalmayı düşündüğümde her meyveden buzlupa 1 tane atayım diyordumda seni 1 kg anca kesmiş

Merhaba canlar...
işlere koyulmadan sızlere bakayım dedım...
bugun temızlık yapıcam hep...

daphne canım dıkkat etsene azcık kendıne zaten bı lokmasın, cok yoruyorsun kendını... cok gecmıs olsun canım

speddy canım yazamadım gecen gun annene cok cok gecmıs olsun Rabbım acıl sıfalar versın ınsallah... Beterınden korusun...

similla sen nasılsın canım bugun, esınle konustun mu sıkıntılarını, hepımız zaman zaman ıllakı tartısıyor kırıyoruz bırbırımızı, ama 1 hafta cok uzun degıl mı canım, kızların da dedıgı gıbı ara soğumadan konusup halletmek en ıyısı...

landfloves canım ajvar bulgarıstan sosuymus sanırım, et yemeklerıne makarnaya ozellıkle de kahvaltılara yakısan bır sosmus, damak tadıma cok uygun buldum yapıcam bırazdan, yağlı kagıt da patlıcan ve kırmızı bıberlerı fırında kozlucem ama kagıdım bıtmıstı ondan canım bu arada sızde de gutbetlık varmıs desene, kardesın yurtdısındaymıs bılmıyodum ben ya da kacırmısım, uzun sure mı kalacak orda?

Pingum dualarımız herzaman sızınle canım, uzun ve yorucu bır surec yasadınız esının ıs durumlarından ama ben ınanıyorum kı bu kadar sabrın sonunun bır mukafatı var...

mıracle senın de ıs donemı baslamıs canım kolay gelsın...

Ahsen, yıldonumunuz ne guzel gecmıs canım, bebıs de masadaymıs allah nıce nıce yıllar nasıp etsın...

Hanzade kız ben de sen gıbıyım et konusunda ne bulsam yerım, o saydıklarının hepsını agzımı sapırdatarak okudum

ahsen taksimdeki o yeri biliyorum. acayip pahalı ama yazın kış meyveleri kışın yaz mevyelerini satıyor adam

penguen hakkınız hangisi ise hayırlısı o olur inşallah

aydasu ; teşekkür ederim sağol canım sana da kolay gelsin

PİNGUM rabbim hayırlısını versin..

AHSEN o süper bi fikirmiş ya walla,bende hamile kalmayı düşündüğümde her meyveden buzlupa 1 tane atayım diyordumda seni 1 kg anca kesmiş

ya ben bir hafta boyunca rüyalarımda mandalina gördüm sabah uyandığımda ağzımda mandalina kokusu oluyordu
dehşet bi duygu yemeden geçmedi yani
kız sen yeter ki hamile kal canın bişey çekerse ben ordan alıp kargolarım sana
öyle bir iki tane kesmez

AYDASU cnm saol sorduğun için.Ama durumlar aynı kavga edip duruyoruz,nasıl olcak bilmiyorum,sabah 7 de kalkıp ütü yaptım valiz hazırladım,yardım et diyorum işe geç kaldık,ben kendimi anca hazırlıyorum,hazırlıcan tabi diye cevap veriyo bana,bende bağırdım,ben 2 kişiden mesulum sen sadece kendinden mi mesulsun diye..aramızdaki muabbet sürekli böyle,nasıl aşıcaz bilmiyorum,ptesi evlilik yıldönümümüz.evlilik yıldönümümüze girişimize bakın..ve ilk evlilik yıldönümü oldugu için bunlar hep hatırlancak

Kızlar bu arada tam 3,5 kılo vermıs bulunmaktayım, tebrıklerınızı alabılırım

Bızım evlılık yıldonumuze daha cok var bılıyorsunuz ben ekım sonu gelınıyım aslında dun aksam yemek yedık, esım ıcerde ben de masayı topluyordum, kapı caldı, dedım kım bu bızım kapımız calmaz kı Esım actı kargocu gelmıs, hayırdır dedım, elınde bı paket gırdı ıcerı... Aşkım bıraz erken oldu ama leptopun bozulunca alayım dedım, evlılık yıldonumu hedıyenı buyur dıye verdı paketı elıme. Bi actım tablet almıs bana, attıgım cıglıklara pek bır mutlu oldu kocacım... çok guzel bı aksam oldu, karıstırdık durduk cozmek ıcın... birsey almasa da olurdu kı dedım alma askım maksat senle olmak, ıkı guzel soz duymak dıye, yıne de cok mutlu oldum tabı... Her gece yatarken dedıgım gıbı Rabbım ayırmasın bızı ne bu dunyada ne ahırette...

saol bebişim hele ozaman bir gelsin öle kolay değillll,kocama tüm şehri dolaştırtcam

mandalina suyu içseydin,olmuyomu,canın ne istediyse onun meyve suyunu içmek

Canım, sen calısan bır bayansın tabıkı yardım etmesı gerekır esının... Tek basına ustesınden gelemezsın kı, hep mı bu sekılde yoksa su aralar gergınlıkten dolayı mı? Mesela bız de esımle tartısmıssak o an kızılmıcak bısey olsa bıle sacma sapan tepkı ve cevaplar verebılıyoruz... Sen yumusadıgın zaman esın uzatır mı o da sen gıbı olur mu? Pazartesıye kadar boyle olmayın canım ya nolur... Dedıgın gıbı ınsan hatırlar, bı sunger cekın ve hıc bısey olmamıs gıbı baslayın, ben cok yapıyorum bunu ıse yarıyor genelde...

iyi de niye oturup konuşmuyosunuz problem neyse çözüverirsiniz
konuşmadan böyle atışa atışa uzar da uzar
evlilik yıldönümüne kadar gecer merak etme ama

saol bebişim hele ozaman bir gelsin öle kolay değillll,kocama tüm şehri dolaştırtcam

mandalina suyu içseydin,olmuyomu,canın ne istediyse onun meyve suyunu içmek

yok kıızzz suyu falan kesmiyo. O ekşiliği o tortuları bile damağında hissetmek istiyosun
ben tamı tamına 6 aylık hamileyim ilk kez aşerdim, bir daha olmaz inş ya kocama acıyom

aydasu tebrikler tatlım, sağlıkla verirsin inş gerisini de
hediyen de çok güzelmiş güle güle kullan

aslında bukadar uzatmamak lazım,uzadığı için böle devam ediyo gidiyo,nasırlaşıyo ve bu seferde dönüşü zor oluyo,aldığım hediyeyi valize koydum,adanada biryerlerde vericem uygun bizamanda,eşofmanı yaylada giyer belki soğuk olursa

ayy sakatat muhabbeti yapmışsınız, ben adanalıyım orda çok sevilir, her türlüsü satılır özellikle şırdan her köşede olur, ayaküstü yerler.. ben hiç birisini sevmem tek sevdiğim ciğerdir. et, tavuk, balık çok severim çok da tüketiriz ama derisi gerisi, kafası, orası burasını yiyemem :)) ama ciğeri çok severim.

valla similla bende aynı şeyi düşünüyordum hamilelik düşündüğümde her meyveden birer ikişer atsam buzluğa diye ama baksana anacım bir kilo anca kesmiş boşver arasın bulsunlar biz uğraşmayalım eşlerimiz düşünsün eşinlede evlilik yıldönümüzden önce barışırsınız inşallah canım.

aydasu hediyen hayırlı olsun canım çok sevindim erkenden vermiş bile eşin

pingu eşin için inşallah hangisi hayırlıysa o iş olsun canım.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, mübarek cuma vakti dualarımız kabul olsun işalalh.

Aydasu hediyen hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol bize yaz bide artık tarif ekle şekerim

ahsen ya bende aşermek istiyorum kocamı uğraştırmak istiyorum ama hiçbişeyi öyle rüyalarımda görücek kadar aşrı istemiyorum aşermeden geçip gidiyo hamileliğim

sakatat hiiiç sevmem ama ete bayılırım ben. kurban bayramı geliyo bol bol kavurma yerim ohhh nedense kurbanda yapılan kavurma daha tatlı gelir bana

Slm kızlar;
aydasum tabeltini güle güle kullan canım ne güzel düşünmüş eşin :126: kilo vermene de çok sevindim büyük azim var maşallah sende. bizim evde de bisiklet var hep bi bahane üreterek binmiyorum adam boşu boşuna aldı öylece duruyo garibim,ya bide ben sürekli oturmaktn fena halde hamlaşmışım 5 dk bisiklette takılsam ölüp bitiyom hele biraz merdiven çıktımmı dizlerim tutmucak gibi ağrıyo yaşlı gibi hissediyorum kendimi :26:
smilla tatlım bizde de olur tartışmalar hatta buaralar sürekli bi küsme durumlarına girebiliyoruz ama ben artık uzatmıyorm o da hatasını anlayınca özür diliyo barışıyoruz.konuşmak ve uzatmamak en iyisi sanırım.sustukça karşıdaki ya unutuyo yada sen konuşmazsan ben hiç konuşmam deyip inap ediyo.
pingu hayırlı olur inş.hakkınızda rızık duaları oku bol bol bu mübarek cuma günü size hayırlı haberler sunar inş..
ahsoşş afiyet bal şeker olsun minnoşuna annemde aşermiş bana hamileyken cennet elması diye bi meyve var ya ona aşermiş ozamanlar çok zor bulunuyomuş o meyve babam bulmuş getirmiş bende hiç sevmem diyorum buna mı aşerdin allasen insan daha güzel bişeye aşerirdi

benim normalde bile canım sürekli bişey ister,bikere çiğköfte cnm nasıl istedi,gittim bimden hazır aldımm

benimde heran herşey canım çeker mutlaka bi koku duyarım ah şimdi olsa yesek derim,hamile olduğumda kesin bikaçkere aşeririm bende

Kızlar burada bir çalışan var sinir oldum. Kadın aşağıya sigara içmeye gidiyordu. Neyse bende de bozuk para yoktu tüm para verdim. İstediğimde bir tek çikolataydı. Gitmiş paranın hepsini harcamış. Canı ne istediyse almış. Biliyorsunuz bu ara kan şekerim çok düşüyor ve yanımda başka nakit param yok. Ben sana sonra veririm diyor. Deli oldum ama düşüncesiz ya parasında değilim ben. Zaten çay saatlerinde herkes onada bir şey alır. Ben öğle yemeklerimi paylaşırım. Durum biraz sıkışık diye herkes bir şekilde yardım ediyor ama bu yüzsüzlüğe vurdu işi iyice

Son düzenleme:

ben de severim pingum taze et olduğu için daha lezzetli oluyo

ayy daphne ben de gıcık oldum nasıl sana sormadan senin paranı harcar

ayy daphne ben de gıcık oldum nasıl sana sormadan senin paranı harcar

Sorma istesin alsın ben zaten ona bir şey demem ki ama henüz maaş kartım gelmedi. Yanımda para yok. Kredi kartımda makyaj masasının üzerinde kaldı. Şu an sıfırım yani. Tek kuruşum yok. Allah tan akbilim var yanımda. Kan şekerim düşerse o zaman tırt yani. Hemen ellerim titremeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…