- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.281
kızlar konuya pat diye dalıyorum ama yine bişi isticem sizden. hepiniz eşim için dua edebilirmisiniz bugün 2 iş görüşmesi var. ilk gittiği yer olumlu olursa 2. ye gitmiycek ama hangisi hayırlısıysa bizim için orası olsun işallah. nolur kızlar dualarınızı istiyorum.
PİNGUM rabbim hayırlısını versin..
AHSEN o süper bi fikirmiş ya walla,bende hamile kalmayı düşündüğümde her meyveden buzlupa 1 tane atayım diyordumda seni 1 kg anca kesmiş
ya ben bir hafta boyunca rüyalarımda mandalina gördüm sabah uyandığımda ağzımda mandalina kokusu oluyordu
dehşet bi duygu yemeden geçmedi yani
kız sen yeter ki hamile kal canın bişey çekerse ben ordan alıp kargolarım sana
öyle bir iki tane kesmez
AYDASU cnm saol sorduğun için.Ama durumlar aynı kavga edip duruyoruz,nasıl olcak bilmiyorum,sabah 7 de kalkıp ütü yaptım valiz hazırladım,yardım et diyorum işe geç kaldık,ben kendimi anca hazırlıyorum,hazırlıcan tabi diye cevap veriyo bana,bende bağırdım,ben 2 kişiden mesulum sen sadece kendinden mi mesulsun diye..aramızdaki muabbet sürekli böyle,nasıl aşıcaz bilmiyorum,ptesi evlilik yıldönümümüz.evlilik yıldönümümüze girişimize bakın..ve ilk evlilik yıldönümü oldugu için bunlar hep hatırlancak
AYDASU cnm saol sorduğun için.Ama durumlar aynı kavga edip duruyoruz,nasıl olcak bilmiyorum,sabah 7 de kalkıp ütü yaptım valiz hazırladım,yardım et diyorum işe geç kaldık,ben kendimi anca hazırlıyorum,hazırlıcan tabi diye cevap veriyo bana,bende bağırdım,ben 2 kişiden mesulum sen sadece kendinden mi mesulsun diye..aramızdaki muabbet sürekli böyle,nasıl aşıcaz bilmiyorum,ptesi evlilik yıldönümümüz.evlilik yıldönümümüze girişimize bakın..ve ilk evlilik yıldönümü oldugu için bunlar hep hatırlancak
saol bebişim hele ozaman bir gelsin öle kolay değillll,kocama tüm şehri dolaştırtcam
mandalina suyu içseydin,olmuyomu,canın ne istediyse onun meyve suyunu içmek
Canım, sen calısan bır bayansın tabıkı yardım etmesı gerekır esının... Tek basına ustesınden gelemezsın kı, hep mı bu sekılde yoksa su aralar gergınlıkten dolayı mı? Mesela bız de esımle tartısmıssak o an kızılmıcak bısey olsa bıle sacma sapan tepkı ve cevaplar verebılıyoruz... Sen yumusadıgın zaman esın uzatır mı o da sen gıbı olur mu? Pazartesıye kadar boyle olmayın canım ya nolur... Dedıgın gıbı ınsan hatırlar, bı sunger cekın ve hıc bısey olmamıs gıbı baslayın, ben cok yapıyorum bunu ıse yarıyor genelde...
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, mübarek cuma vakti dualarımız kabul olsun işalalh.
Aydasu hediyen hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol bize yaz bide artık tarif ekle şekerim
ahsen ya bende aşermek istiyorum kocamı uğraştırmak istiyorum ama hiçbişeyi öyle rüyalarımda görücek kadar aşrı istemiyorum aşermeden geçip gidiyo hamileliğim
sakatat hiiiç sevmem ama ete bayılırım ben. kurban bayramı geliyo bol bol kavurma yerim ohhhnedense kurbanda yapılan kavurma daha tatlı gelir bana
ayy daphne ben de gıcık oldum nasıl sana sormadan senin paranı harcar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?