Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayıp yaa kadına bak. çikolata biskivümü almış sıkışıklıkla alakası yok bunun kadın yüzsüz

ay ne uyuz düşüncesiz insanlar var ya belki çıkışta işin vardı o parayla nasıl bi saçmalık sinir oldum kadına. pek yüzverilmemesi gerekn tiplerden.

ben olsam laf arasında yapıştırırm ona çıkışta bi işim var ya da bişy alıcaktım ama banka kartım da yok para çekemiyorum üzerimde sadece akbil var derim kadına o yaptığından utanmıyosa ben niye laf söylemeye utanıyım

parayı geri vereceğindende süphelendim açıkçası

Bende

Çay saati gelsin söyleyeceğim. Şimdi diğer arkadaşlar var yanında.

daphne bende sinir oldum.. bana bi sorsaydın keşke almadan önce deseydin yanımda başka para yok napacam ben şimdi deseydin. her iş yerinde oluyor böyle tipler, benim çalıştığm yerde de dul bir kadın vardı sürekli kendini acındırır param yok derdi, kendimize ne alırsak onada alırdık, sonradan neler neler öğrendik, parasını bizim orda çalışan bir adama veriyormuş meğerse adamın borçlarını ödüyormuş, kendinden 10-15 yaş küçük, adamla ilişkileri varmış oda sömürmüş bunun parasını, sonrada kaçtı gitti o adam. .

Boşuna demiyorlar acıma acınacak hale düşersin. Birde bu ay sıkıştık hediyeler kurs parası aöf kayıt parası, kredi kartı derken. Elimde kalan paranın yarasını ona borç vermiştim. Kendim zor durumda kaldım birde onun yüzünden. Daha da 5 kuruş koklatmam. Ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:
bizdede bi işçi çocugunu ameliyat ettirecekti kalbi delikmiş,1000 tl muhasebeden borç istedi,bizde dedikki biz toplayalım parayı fln,kadında ssk lı,doktorumuz fln bi araştırdıki öle bi para lazım değil...

kadın yalancı çıktı

hanımlaaaarrr artık ben yazınca kimsecikler bana cevap vermiyooo dün bi hanzade yazmış galiba bana küstünüz mü (( çalışıyorken sık sık giremiyorummm küsmeyiiiiin

pingu inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. ben uzun zamandır muhabbetlerden uzak kaldım... cafe yi kapattınız herhalde... istanbula döndünüz mü ğeki yoksa buralarda mısınız hala ?

yok canım neden küselim, bazen arada atlandığı oluyor bazı şeylerin, benimde yazdıklarımda oluyor ama önemsemiyorum bile.

sık sık bekleriz unutturma kendini sende

offf tv programlarında da tat yok artık, yazın en azından eski dizilerin en baştan tekrarları veriliyordu izlemediğim dizileri izlemiştim şimdi yine başladı abidik gubidik evlendirme programları, onu mu giysm bunu mu giysem programları, zenginlerin evlerini yapan mimarlar, müge anlının acıtasyon programı vs..

E2 nin güzel programları var tavsiye ederim. Martha var. Şahane bir program. Her ev kadının izlemesi lazım. Yemekten aksesuara kadar her şey var programda. Kadında çok becerikli zaten. Birde ellen var. Show programı yapıyor. Onuda tavsiye ederim.

biliyorum ikisinide, martha'yı hiç sevmiyorum çok saçma şeyleri abarta abarta anlatıp fahiş fiyatlarla gösteriyorlar kaç kere izledim ama sıkıldım. ama ellen'ı seviyorum arada bir izliyorum, gülse birsene benzetiyorum o kadını, gülse birsene bayılıyorum zaten

sen bence bi diziye başla,napcan o programları izleyip zaten.

how i met your mother fln.hem sıkılmazsın üstüste birsürü bölüm izlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…