- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.301
Kızlar burada bir çalışan var sinir oldum. Kadın aşağıya sigara içmeye gidiyordu. Neyse bende de bozuk para yoktu tüm para verdim. İstediğimde bir tek çikolataydı. Gitmiş paranın hepsini harcamış. Canı ne istediyse almış. Biliyorsunuz bu ara kan şekerim çok düşüyor ve yanımda başka nakit param yok. Ben sana sonra veririm diyor. Deli oldum ama düşüncesiz ya parasında değilim ben. Zaten çay saatlerinde herkes onada bir şey alır. Ben öğle yemeklerimi paylaşırım. Durum biraz sıkışık diye herkes bir şekilde yardım ediyor ama bu yüzsüzlüğe vurdu işi iyice
Bir poşet dolusu almış. Yanınada içecek almış 1 litrelik
parayı geri vereceğindende süphelendim açıkçası
ben olsam laf arasında yapıştırırm ona çıkışta bi işim var ya da bişy alıcaktım ama banka kartım da yok para çekemiyorum üzerimde sadece akbil var derim kadına o yaptığından utanmıyosa ben niye laf söylemeye utanıyım
daphne bende sinir oldum.. bana bi sorsaydın keşke almadan önce deseydin yanımda başka para yok napacam ben şimdi deseydin. her iş yerinde oluyor böyle tipler, benim çalıştığm yerde de dul bir kadın vardı sürekli kendini acındırır param yok derdi, kendimize ne alırsak onada alırdık, sonradan neler neler öğrendik, parasını bizim orda çalışan bir adama veriyormuş meğerse adamın borçlarını ödüyormuş, kendinden 10-15 yaş küçük, adamla ilişkileri varmış oda sömürmüş bunun parasını, sonrada kaçtı gitti o adam. .
bizdede bi işçi çocugunu ameliyat ettirecekti kalbi delikmiş,1000 tl muhasebeden borç istedi,bizde dedikki biz toplayalım parayı fln,kadında ssk lı,doktorumuz fln bi araştırdıki öle bi para lazım değil...
kadın yalancı çıktı
hanımlaaaarrr artık ben yazınca kimsecikler bana cevap vermiyooo dün bi hanzade yazmış galiba bana küstünüz mü(( çalışıyorken sık sık giremiyorummm küsmeyiiiiin
pingu inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. ben uzun zamandır muhabbetlerden uzak kaldım... cafe yi kapattınız herhalde... istanbula döndünüz mü ğeki yoksa buralarda mısınız hala ?
ayyy senin toton morarmıştı di'mi
offf tv programlarında da tat yok artık, yazın en azından eski dizilerin en baştan tekrarları veriliyordu izlemediğim dizileri izlemiştim şimdi yine başladı abidik gubidik evlendirme programları, onu mu giysm bunu mu giysem programları, zenginlerin evlerini yapan mimarlar, müge anlının acıtasyon programı vs..
E2 nin güzel programları var tavsiye ederim. Martha var. Şahane bir program. Her ev kadının izlemesi lazım. Yemekten aksesuara kadar her şey var programda. Kadında çok becerikli zaten. Birde ellen var. Show programı yapıyor. Onuda tavsiye ederim.
offf tv programlarında da tat yok artık, yazın en azından eski dizilerin en baştan tekrarları veriliyordu izlemediğim dizileri izlemiştim şimdi yine başladı abidik gubidik evlendirme programları, onu mu giysm bunu mu giysem programları, zenginlerin evlerini yapan mimarlar, müge anlının acıtasyon programı vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?