Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar ara ara girip bakıyorum vinn nin süresi bitti telefondan giriyorum. Yarınada gündüz oturmasına annem yengem gelecek temizlik yapıyordum ki elektrikler kesildi.hayatimda hiç kısır yapmadım guZel tarifi olanlardan beklerim he birde su rulo pastayı denicem ama tarif yine yok pc ye kaydetmistim sık kullanılanlara ama int olmadıgından açamadım.
Pingucum okudum anca yazıyorum esın için inşallah hayırlı haberlerini alırız
Aydasu eşin ne güzel süpriz yapmış öyle Allahım hep böyle götürsün
Benim eşimde yüzsün dün B'nden iphone5 istiyor utanmaz sanki çalışıyorum ya dalga geçiyor aslında ayaklarda kendine yine getirmenin derdinde
Ocwmays aşermeler ne güzeldir öyle oh afiyet olsun yarasın minisinegecen bende rüyamda kıymalı borekle cocostar gördüm hamilelik halimi düşünemiyorum
Daphne cim kadının yaptıgı gercekten çok ayıp bence hiç çekinmeden söyle yüzüne karsı iyice yuzsuzlesmeden

heracım tabiki küsmedik sık sık bekleriz seni. cafeyi kapattık canım çok can sıkıcı olaylar oldu, hala borçlarından kurtulamadık ama çok şükür kapattık. bakalım hayırlı kapılar açılmasını bekliyoruz. istanbula dönmedik.

landfloves gerçekten izlencek hiçbişey yok ya. akşamüstü de eve gidince açıyorum tvyi, o show tv doktorlardan başka dizi çekmedim yayın hayatı boyunca neden sürekli aynı diziyi koyuyo sabah akşam, sahur iftar... anlam veremiyorum

meliscim dün abana misafir gelicektiya annem erken geldi yemeği beraber yedik kısır yaptık. 4 çay bardağı inca bulgura 5 çay bardağı kaynar su koydu ağzını kapatım 20 dk filan beklettik. malzemerlni ince ince doğradık. sonra kabaran bulgura salça,bol zeytinyağ,baharat limon,nar ekşisi,isot filan koyup karıştırdık çok güzel oldu. 4-5 kişilik kısır çıkıyo bu ölçüyle

sen bence bi diziye başla,napcan o programları izleyip zaten.

how i met your mother fln.hem sıkılmazsın üstüste birsürü bölüm izlersin

canım kaç yıl izledim o diziyi çok seviyorum sadece yeni bölümlerini izlememişimdir heralde.. onun dışında dexter, leverage, heroes, suits, once upon a time, spartacus hepsini izledik, eşimle zaten yabancı dizi manyağıyız, kış boyu izledik çoğunun yeni sezonlarını bekliyoruz bitirdik.. daha sırada çok dizimiz var arşivde bu sıralar favorimiz leverage..

meliscim bende dün annemlerdeydim ve kısır yaptım.. herkes bayıldı, babam hayatımda yediğim en güzel kısırdı dedi.. esmer köftelik bulgurla yaptım, kişi başına bir çay bardağı bulgur tam oluyor.. taze soğan çok yakışır kısıra, maydonoz, hatta ben kıvırcık marulda koyarım ince ince doğrarım, domates, nane... pingunun da anlattığı gibi yapıyorum. önce buguruna sıcak suyu döküp ağzı kapalı bir kapta beklet, o şişerkende diğer malzemelerini doğra.. bulguru önce salça,k.biber, kimyon, tuz, pul biber gibi baharatlarla iyice yoğur ve sonra yeşillikleri ekleyip karıştır, en son domates, yağı ve nar ekşisinide ekleyip karıştır olduda bitti maşallah... yanında turşu ve haşlanmış taze yaprakla süper olur, ben birde yaptığım acısostan götürmüştüm oda çok güzel oldu..

ooooo tereciye tere satıyomuşum

prison break izledinmi,deli gibi izlerdik,biten dizileri izlemek daha güzel.bekleme derdi yok

kıvırcık bizde koyarız,salatalık,soğan,domates koyarız. hafif acılı ve bol ekşili ımmmm çok severim ya çok sık canım ister

Pingucum ve landfloves teşekkür ediyorum tarifleriniz için bugünden yapicam yarına birşey olmaz sanırım buz dolabında, yarına pek telaşım kalsın istemiyorum, bayadir biz böyle toplasip gün tadında gecmemişti o yüzden ne aklıma gelirse yapasim var

ooooo tereciye tere satıyomuşum

prison break izledinmi,deli gibi izlerdik,biten dizileri izlemek daha güzel.bekleme derdi yok

yok onu izlemedik bak, sıra gelmedi demekki.. aynen yeni bi dizi başlayınca izlemek için can atıyoruz ama biraz biriksin diye bekliyoruz çünkü haftada bir yeni bölüm beklemek çok zor oluyor. günde iki üç bölüm birden izliyoruz o şekilde daha iyi.. hatta öyle bi yerde bitiyor ki bazen saatte çok geç, eşim bana ben eşime bakıyoruz, bi bölüm daha atalım mı diye.. kış gelsin yaa küçük odamızı ve yabancı dizileri özledim ben.

daha adı aklıma gelmeyen ama izlediğimiz diziler var, eşimin hard diskinde..

yok bugünden yapma,yarın en sona bırak onu ılık ılık daha güzel oluyo. misafirlerin geldiğinde bile yaparsın sabahtan malzemeleri doğra koy kaba. onlar gelince bulguru kabartıp karıştırıver.

ama hep heyacanlı yerde bittiği için sonu hiç gelmiyo,hadi bunuda hadi şunuda derken biz sabaha kadar izlerdik

amaaan melis sakııın bigün önceden yapılmaz kısır, şişer içinde soğanları kokar falan hiç güzel olmaz.. yaptığın anda yenmesi gerekir başka şeyler yap kısırı yarına bırak kesinlikle

aydasu yaptığın ezogelin arifini o kadar övmüşsün ki ben de yapıyom şuan
balıklama daldım kusura bkmayın kızlar selamlar bu arada muck muckk :))

dün akşam benimde misafirlerim vardı, güzel geçti. annemin akrabasıydı gelen eşiyle geldi. annemlerle yaşlar bizim yaşımızda kızları var hep beraber geldiler muhabbet güzeldi. yaptıklarımı çok beğendiler annem yaptı sandılar. bende atladım hemen aşkolsun hepsini ben yaptım heralde ev hanımıyız artık dedim karınları tok olduğu halde yediler çok hoşuma gitti. milföy böreği en basiti ama oğullarıda onu çok beğendi minik minik pastane böreği gibi yapmıştım hoş olmuş. melis çeşit olarak yapabilirsin. bide sen kremşantili kurabiyeyi biliyonmu bi ara bütün topik yapıyoduk. dün yine yaptım fındıklı ve tarçınlı nefis olmuş özlemişim.

kıızz aydasuu nrdesin
çok güzel oldu bu ya ohh ellerime sağlık
ama suyunu az katmışım katı oldu biraz
kaynar su eklesem bişey olur mu kızlar

kıızz aydasuu nrdesin
çok güzel oldu bu ya ohh ellerime sağlık
ama suyunu az katmışım katı oldu biraz
kaynar su eklesem bişey olur mu kızlar

bişey olmaz canım kaynar su ekleyip el blendırından geçir güzel olur, ben mercimek çorbasının suyu fazla kaçınca böyle yapıyorum biraz daha kaynatıyorum oluyor.

simillacığım seni çk ii anlıyorum bazen konuşsanda fayda etmiyor zaman geçmesi lazım sakinleşmek için sabır cnm sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…