- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.321
sen bence bi diziye başla,napcan o programları izleyip zaten.
how i met your mother fln.hem sıkılmazsın üstüste birsürü bölüm izlersin
canım kaç yıl izledim o diziyi çok seviyorum sadece yeni bölümlerini izlememişimdir heralde.. onun dışında dexter, leverage, heroes, suits, once upon a time, spartacus hepsini izledik, eşimle zaten yabancı dizi manyağıyız, kış boyu izledik çoğunun yeni sezonlarını bekliyoruz bitirdik.. daha sırada çok dizimiz var arşivde bu sıralar favorimiz leverage..
HERACIM seni tabiki unutmadık,peki sen yapılacak yorumları bekleyecek kadar burdamısın???
ooooo tereciye tere satıyomuşum
prison break izledinmi,deli gibi izlerdik,biten dizileri izlemek daha güzel.bekleme derdi yok
Pingucum ve landfloves teşekkür ediyorum tarifleriniz için bugünden yapicam yarına birşey olmaz sanırım buz dolabında, yarına pek telaşım kalsın istemiyorum, bayadir biz böyle toplasip gün tadında gecmemişti o yüzden ne aklıma gelirse yapasim var
yok onu izlemedik bak, sıra gelmedi demekki.. aynen yeni bi dizi başlayınca izlemek için can atıyoruz ama biraz biriksin diye bekliyoruz çünkü haftada bir yeni bölüm beklemek çok zor oluyor. günde iki üç bölüm birden izliyoruz o şekilde daha iyi.. hatta öyle bi yerde bitiyor ki bazen saatte çok geç, eşim bana ben eşime bakıyoruz, bi bölüm daha atalım mı diye.. kış gelsin yaa küçük odamızı ve yabancı dizileri özledim ben.
daha adı aklıma gelmeyen ama izlediğimiz diziler var, eşimin hard diskinde..
Pingucum ve landfloves teşekkür ediyorum tarifleriniz için bugünden yapicam yarına birşey olmaz sanırım buz dolabında, yarına pek telaşım kalsın istemiyorum, bayadir biz böyle toplasip gün tadında gecmemişti o yüzden ne aklıma gelirse yapasim var
kıızz aydasuu nrdesin
çok güzel oldu bu ya ohh ellerime sağlık
ama suyunu az katmışım katı oldu biraz
kaynar su eklesem bişey olur mu kızlar
bişey olmaz canım kaynar su ekleyip el blendırından geçir güzel olur, ben mercimek çorbasının suyu fazla kaçınca böyle yapıyorum biraz daha kaynatıyorum oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?